Odlicno, sad imam gdje luditi i kukati
Dakle euforija se naveliko osjeca, usporedio bi je sa Eurom na kojem smo nesretno ispali od Turske, uz jednu malu razliku..tada se osjecalo u zraku da se moze postignuti jako velik rezultat, sada je malo drugacije, svi se nadamo nekom cudu..
Trgovine su okicene sa Hrv zastavama, kao i kafici, gotovo svaki auto ima neku oznaku nase repke, cuje se trestanje navijackih pjesama..ma nesto predivno, najbolje to oslikava naslov ove pjesme
Sutra ce biti ludnica, vec sam skroz nabrijan, zamisljam kako Eduardo rusi Brazil i samo sto suza ne krene.. takvi smo mi fanatici
Drago mi je zbog vas Aco...ludnica u Hrv znaci...bice veselo sutra uvece...
Ovde mozemo rekreativno i tipovati rezultate...
Brasil 3 : 1 Hrvatska
Ludnica bogami, jos prije par dana kad sam isao na put u Zagreb, svuda se vidi da se uskoro blizi..
A evo inace kako to izgleda u mome gradu nakon velikih pobjeda nase repke
Ovo je nakon prve utakmice na Euru prije dvije godine kad smo pobijedili Irsku
Ova je protiv Njemacke na Euru 2008
brutalno su smanjili Maracanu sramota,unistili hram nogometa sa 200 tisuca su smanjili na smjesnih 78 tisuca VELIKA SRAMOTA
Realno dakako ne mogu prognozirati, samo navijacki..a to je..asistencija Modrica i pogodak Eduarda..auuu koja bi to poetska pravda bila da on zabije..
A inace, kad bi dali prvi gol, mislim da bi nas komentator svrsavao, doslovno tko voli slusati ovog naseg ludjaka, evo samo ovo je dovoljno
Turska - Hrvatska 0 : 3 Svi Golovi (Cosic komentira samo slusajte... ) 11.11.11 - YouTube - Ovo valja poslusati barem 3 puta hahaha, meni je ovo bar 100ti haha
Hrvatska - Island 2:0 All goal Drago Ćosić - YouTube
Bravo Dario majka te ljubila hahaha
I za kraj..jaooo kako je ovo boljelo...na 1.52 Srna kako neutjesno place..uff svi smo vjerujem tada plakali, ja znam da ja jesam
Vidim da ce te vas dvojica biti najcesci komentatori u ovoj temi...
Hahaha...tako sam i mislio...