Page 16 of 39 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 151 to 160 of 387
Like Tree192Likes

Thread: NK Dunav Ilok ( Ex Slobodni Net)

  1. #151
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Sezona 18

    Bit ce ovo vjerovatno jedna od najgorih sezona od postojanja naseg kluba. Naime zbog skupljanja tokena i povecanja budjeta kluba, ovu sezonu odlucili smo dovesti samo jednog igraca (Ivic-AMC,MC,ST)a 4,5 igraca smo prodali, tako da ove sezone imamo samo dva skauta u ekipi. Novog igraca i jednog starog napadaca, Capu, koji izvrsno napreduje pa je i ove sezone skaut.



    Ciljevi su nam bili u Ligi prva i Kupu dogurati sto dalje, zbog novaca, a u ligi svakako biti medju prvih i zestoka borba za 4 mjesto. Ipak zdrijeb nas je pomilovao pa vjerujem da 4 mjesto nije upitno a za dalje..vidjet cemo.

    U kupu olan poraz vec u prvoj rundi protiv kluba koji je 2 levela vislje, ali mi smo bili jaci. Nakon teske izborene pobjede kod kuce, ocekivali smo ipak prolaz, no on se nije dogodio..steta zbog novaca koje smo mogli osvojiti.



    U lLigi prvaka nismo imali srece, imali smo veoma jaku grupu u kojoj je bio i nas najveci rival ATLANTA koji je mnogo ulozio u momcad te su mnogo od nas jaci, u gostima smo uvjerljivo izgubili ali raduje veoma hrabra partija kod kuce gdje je zavrsilo 2-2 uz puno srece za goste..zasluzili smo pobjedu ali eto..na kraju smo zavrsili kao predzadnji sa samo 3 boda iz tri remija.



    Liga je posebna prica, startali smo odlicno sa 4 pobjede, a onda su protiv malo jacih timova uslijedili porazi i jedan remi, cinilo se da je realnost borba za 4 mjesto..no uz nekoliko vezanih pobjeda i kikseva protivnika, evo nas na 3 mjestu i to sa samo 2 boda zaostatka za vodecim dvojcem.

    Iskreno, mislim da smo miljama daleko od naslova i da ga ove sezone sigurno necemo osvojiti, ali ako nista, barem imamo nade..ako pruzimo dobre partije protiv vodecih, tko zna..mozda je i moguce da osvojimo naslov ove sezone sto bi bilo iznad svih nasih ocekivanja.

    Sezona 27, Level 27


  2. #152
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Rezime sezone 18

    U sezonu smo krenuli sa samo jednim pojacanjem, a prodali smo dosta igraca, ovo je bila jedna od losijih ekipa zadnjih sezona pa su i rezultati u skladu sa tim.

    U KUPU smo ispali vec u pretkolu, po ocjenu mnogih analiticara nezasluzeno, ali sta je tu je..



    U LIGI PRVAKA smo zavrsili na 3.mjestu sa samo 3 boda (3 remija) a u grupi je bio i nas najveci rival otkada igramo, ATLANTA, koja se znatno pojacala i koji su na kraju i osvojili Ligu prvaka.


    PRVENSTVO je vec ljepsa prica, uspjeli smo u svome naumu da obezbijedimo Ligu prvaka, osvojili smo visoko 3 mjesto, a dosta dugo smo bili u igri i za naslov, ipak izgubili smo najvaznije duele sa prva dva kluba na ljestvici sto je bilo i ocekivano.



    Statistika i momcad









    Sezona 27, Level 27


  3. #153
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Sezona 19



    Ove sezone nastupamo u sljedecoj garnituri



    Sezona velikih ocekivanja. Napravili smo totalnu rekonstrukciju tima, doveli 13 novih igraca, vecine starih se rijesili i prvi put u povijesti kluba smo kupili jednog SKAUTA, radi se o MC-u Roblesu. I dalje nismo zadovoljni i svakako bi doveli bar jos 2,3 igraca ali nazalost nismo imali dovoljno sredstava, no dobro je i ovako.

    Ocekivanja su velika, u Ligi, Ligi prvaka pa cak i u kupu, najjaci smo tim, barem sto se tice po Q..da li se to sta znaciti, vidjet cemo..Da li je ovo sezona kada cemo napokon osvojiti kup ili ce random uciniti svoje?

    Evo ovo je nas trenutni tim. Uskoro ce DC Colic postati skaut kao i Ljubojevic, a uskoro cemo mati i prvog igraca sa 7 zvijezdica u povijesti tima, naravno radi se o vec spomenuto, MC Robles.



    U ligi smo uvjerljivo najjaci i ostvarili smo pobjedu u prvom kolu





    Uvjerljivi prolaz i u kupu



    I u Ligi prvaka smo startali pobjedom



    Malo nas brine neucinkovitost napadaca, ali zato cemo ovdje spomenuti jednog igraca o kojem se se sigurno jos cuti..radi se od DC Ya acov koji ima specijalnost za slobodne udarce i vec je zabio dva gola na taj nacin, ukupno je dao vec 4 gola sto je za jednog DC fenomenalno, dajem ruku u vatru da ce taj zabiti bar 10-15 golova u sezoni.

    Malo smo se i pocastili pa smo tako uzeli neke dresove za nasu kolekciju





    A tu svakako moramo spomenuti i nas prvi zvanicni dres nekog kluba, kojeg nam je poklonio nas prijateljski klub Macva FC



    To je to i idemo u nove pobjede

    Sezona 27, Level 27


  4. #154
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Edit drugog posta, tj Kolekcije dresova
    Sezona 27, Level 27


  5. #155
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Tako je to kad su ti prijatelji kluba zivuce legende

    Sasvim nenadano i neocekivano, danas smo od bratskog kluba NTNK dobili predivan komplet dresova od Zenita, ovdje je sad suvisno bilo sto napisati, osim..jedno VELIKO HVALA

    Decki (Macva i NTNK) znaju koliko mi je stalo do plavih dresova, eto sad imamo i nesto sluzbenih dresova i ovo ce nam samo biti motivacija u ovoj igrici da postizemo sto bolje rezultate i da se jednom na bilo koji nacin, pokusamo oduziti..

    Zbog najnovijih dogadjanja oko kluba, uprava NK Dunav Ilok jednoglasno je izglasala prijedlog da se NTNK i Macva FC sluzbeno proglase bratskim klubovima



    Sezona 27, Level 27


  6. #156
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Po prvi put u povijesti naseg kluba, imamo jednu SVJETSKU KLASU



    Takodjer pocastili smo se sa novim grbovima za nasu kolekciju

    t11_fan, NTNK and Shadow like this.
    Sezona 27, Level 27


  7. #157
    Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Beograd, Serbia
    Posts
    4,810
    Lapoe,lepo...samo cepaj
    Aleksandar Ilok likes this.

  8. #158
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Evo da napravimo i rezime polusezone

    Nakon puno treniranja, momcad nam sad izgleda ovako



    U prvenstvu vodimo mrtvu trku sa timom Belo Horizonte, do danasnjeg medjusobnog susreta imamo sve pobjede i po samo jedan remi, mi smo kiksali protiv jedne jako lose momcadi koja je usto imala nelegalnu formaciju i 20% posjeda lopte, ali samo remi smo ostvarili, nekad protiv randoma jednostavno ne mozes. Ali evo sad u zadnjem kolu polusezone, odigrali smo fantastican mec protiv do tad prvog Belo Horizonte (gol razlika) i zasjeli na prvo mjesto, a vec sutra igramo derbi sa trecim na tablici.





    Hvala navijacima koji su nas podrzali u velikom broju





    U Ligi prvaka smo u skupini bili prvi, a danas smo u osmini finala dozivjeli prvi poraz u sezoni, i to kakav..vec u prvom napadu primamo gol..kasnije smo totalno dominirali ali lopta nikako nije htjela u gol..cak ni ponovljeni korner koji obicno bude gol, nismo realizirali. Pocetkom drugog dijela, protivnik ostaje sa igracem manje, mi stisemo, ali onda se pokrece jos jedna neobicna osobina ove igrice koja mi se ponavlja vec nekoliko puta..sa igracem manje, protivnik ne samo da me pobijedi, vec me totalno izdominira, i tako ja primam dva gola i vjerovatno ispadam iz natjecanja, makar cemo sve uciniti da sustignemo prednosti, i vece prednosti smo sustizali kroz povijest, pa se nadamo necem slicnem i sad...



    Kup je zasad lijepa prica..nakon dugo sezona, eto nas u cetvrfinalu, igramo dobro, sve pobjedjujemo, nadamo se da cemo i sutra pobijediti, a mijenjali bi i prvenstvo i ligu prvaka, samo da osvojimo ovo natjecanje.



    E sad, iako dobro igramo i imamo stvarno dobru momcad, problem su nam napadaci, jednostavno nemamo killera u sesnajstercu, kao recimo Hassanpoura koji je zatvorenih ociju mogao zabiti gol...nas najbolji strijelac je igrac koji je DC, i koji je zabio 14 golova, dok su napadaci skupa dali 16 a najvece razocarenje je Petrovic koji obicno da pokoji gol, ali samo protiv slabih.

    Tako da smo reagirali, pa smo jucer doveli jednog AMR MR kako bi mogli kombinirati, i naseg odlicnog AMR MR Teheiru koji je zabio 11 golova, povremeno stavljati u napad, jer moze igrati i napadaca, a vjerovatno cemo ako prodjemo u polufinale kupa, kupiti jos jednog napadaca.

    I ovako na svakoj gostujucoj idemo u veliki minus, ali sta je tu je, dat cemo sve za taj kup da osvojimo, pa makar pauzirali koju sezonu.

    Last edited by Aleksandar Ilok; 11-30-2014 at 07:20 PM.
    Sezona 27, Level 27


  9. #159
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Cetvrtfinale kupa





    Polufinale kupa

    Sezona 27, Level 27


  10. #160
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Prvo FINALE KUPA u povijesti NK Dunav Ilok

    To je to, usli smo u prvo finale kupa u nasoj povijesti. I u uzvratu smo pobijedili i sto je najvaznije..u finalu cemo igrati sa najjacom mogucom postavom. U uzvrat smo usli bez 4 prvotimca (Boss, Ljuboljevic, Abduli, Vargaskojima je prijetilo neigranje zbog zuth kartona, a u toku utakmice izvadili smo i naseg najboljeg strijelca i asistenta Texeiru koji je dobio zuti, pa da ne bi slucajno i crveni..



    Stvarno smo vrlo blizu osvajanja, protivnik je jos slabiji od ovoga i jaci smo od njega za skoro 9q i ako izgubimo slucajno, to ce biti samo zahvaljujuci randomu. Evo protivnika za kojeg cemo se sigurno jako dobro pripremiti.





    Samo se nadam da nas termin nece zajebati i da cemo moci pratiti utakmicu a uprava kluba poziva sve vas koji mozete da dodjete da nas podrzite u srijedu, tocno vrijeme cemo jos javiti.

    Nastupat cemo u dresovima Zenita sa kojim cemo igrati sljedecu sezonu.

    U ligi smo pobijedili i iskoristili kiks drugog na tablici, pa smo sad pobjegli na 4 boda razlike



    Shadow likes this.
    Sezona 27, Level 27


Page 16 of 39 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast