Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22
Like Tree6Likes

Thread: Blace Boys

  1. #11
    Rookie
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    70
    Sezona 9 (Ova sezona je počela loše. Potrošio sam oko 60 tokena na 2 igrača. Nisam uradio ono što sam rekao - da čekam 5-6 dana i onda kupujem igrače. Kajem se sada jer posle 6-7 dana sam doveo 5 igrača za po jedan token. Liga je bila interesantna svo vreme. Drugoplasirani je imao 3 boda više od osmoplasiranog i bilo je gusto. Bio sam u toj grupi timova. U 25. rundi sam obezbedio plasman u Ligu Šampiona. Bio sam 4. na tabeli sa samo jednim bodom manje od drugoplasiranog. Propustio sam šansu da budem 2. na kraju. U poslednjem kolu sam remizirao sa petoplasiranim prijateljem i izgubio 2 boda koja bi mi donela 2. mesto i 5M više u klupskoj kasi od nagrada. Kup je bio dobar dok nisam ispao od slabijeg protivnika izgubivši 3-1 posle 1-0 u gostima. Ukupno 3-2. Stigao sam i u finale Lige Šampiona gde sam izgubio 1-0 iako sam ponovo bio jači tim. Na žalost moj igrač je pljunuo protivnika i dobio direktan crveni karton. Tom prilikom ga je i povredio hahaha... Mogla je da bude i bolja sezona, ali nisam tužan. Zadovoljan sam jer su glavni ciljevi ostvareni - kvalifikovao sam se za LŠ, dobio dosta novca od Kupa i LŠa... jedino što mi se nije svidelo je što sam izgubio dosta tokena...)

    Spoiler

  2. #12
    Rookie
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    70
    Sezona 10 (Ovu sezonu nisam pratio aktivno zbog toga što sam bio u Nemačkoj oko 10 dana. Danas sam stigao i video sam da sam izgubio u finalu LŠ, a u Ligi bio 4. Solidna sezona. Na početku sezone sam doveo 3-4 igrača i to je to.)

    Spoiler

  3. #13
    Rookie
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    70
    Sezona 11 (Sezona u kojoj sam dosta dobro prošao u ligi i u kupu, dok sam se obrukao u Ligi Šampiona. Možda i kazna zato što sam se kvalifikao na sreću prošle sezone... Napadači su mi pokidali, odavno bolje nisam imao. Formacija 3-1-4-2 se pokazala kao veoma dobra što se tiče napada, dok u odbrani kidaju. Negde oko polusezone sam počeo da igram nju umesto 3-5-2 i 3-4-3 i rezultati su se odmah videli. Preporučio bih je svima! Jedino mi je krivo što jedan MC nikako nije uspevao da se uklopi u sistem (Djordjevic) i loše je odigrao celu sezonu. Vidi se i u statistici.)

    Spoiler


    Nova garnitura za sledeću sezonu. Dosta sam birao i gledao koji grb da uklopim uz dresove, ali svaki koji mi se svideo već koristi 20% igrača. Zato sam odabrao ovaj, mada možda ako izađe neki nov kupim taj nov:

    Spoiler


    OPROŠTAJ OD LEGENDE!!! Ovu sezonu je proveo na klupi, ali hvala mu na svemu, doneo je puno radosti i sreće meni i mom klubu! Respect za postignut uspeh, golove i igru! Vamos Andres Ledezma!

    Spoiler

  4. #14
    Rookie
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    70
    Morao sam da vam pokažem ovog igrača. Neću ga prodati za manje od 30T ako stigne neka ponuda. Nalednik Andresa Ledezme!

    59 utakmica, 54 postignuta gola!

    Spoiler

  5. #15
    Rookie
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    70
    Sezona 12 (Bilo je odlično u ligi i bio sam prvi, dok nisam izgubio od šestoplasiranog tima koji je imao manji kvalitet za 10... Pao sam na treće mesto i zadržao sam ga do kraja, sa 2 poena manje od šampiona i 1 poen manje od drugoplasiranog. U Ligi Šampiona sam bio najbolji u grupi, ali nekako sam izgubio 2 puta i 3 puta igrao nerešeno, tako da nisam prošao dalje... Ne razumem šta mi se dešava u LŠ... svi moji protivnici su bili dosta lošiji od mene. I KONAČNO - osvojio sam prvi trofej posle 5 sezona!!! Osvojio sam kup! Bio sam dominantan skoro svo vreme. Moja publika mi je pomogla dosta u osvajanju trofeja! Ponovo, moram da kažem da moj tim ima terminatora u postavi! On se zove Dragan Handzic sa 72 gola na 79 mečeva ukupno!!! Svaka čast, Dragane! Mogu reći i da je 3-5-2 sasvim odlična formacija za ovog napadača koji se fascinantno snašao u njoj!)

    Evo i njegove statistike:
    Spoiler


    A i mog tima ove sezone:
    Spoiler

  6. #16
    Rookie
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    70
    Sezona 13 (Konačno sam izdominirao u ligi i osvojio je posle mnogo sezona! Srećan sam zbog toga! Ali u Kupu sam ispao u plej-ofu od El-Huremada - tima koji me je prešao za 1 bod prošle sezone u ligi... nakon toga sam se fokusirao prvo na osvajanje Lige, a zatim i na osvajanje LŠ. 7 ili 8 kola pre kraja, znao sam da ću osvojiti ligu, pa sam zato odmarao najbolje igrače za utakmice u LŠ, što je bio pun pogodak! Ali... iznenada sam u polufinalu LŠ morao da igram ponovo protiv El-Huremada... 2. put ove sezone. I prvi meč sam izgubio 2:1... U drugom meču je poveo negde oko 20. minuta (ukupno 1:3 za njega) i morao sam da menjam nešto u igri. Ubacio sam ST umesto DMCa i prešao na formaciju 3-4-3 I POSTIGAO SAM JOŠ 5 GOLOVA i prošao u finale! Nakon toga sam osvojio i ligu i LŠ! Ceo tim je igrao odlično, ali moram da napomenem Santos Nejmara i njegovih fantastičnih 28 asistencija na 44 meča! Takođe i mog najboljeg napadača za sad - Dragana Handžića sa 21 golom na 44 meča! On, nažalost, nije bio u formi kao prošle sezone, ali... Osvojili smo 2 trofeja! Već sam spremio tim za sledeću sezonu, doveo 2 CBa i oba krila - ML i MR za nekih 30 tokena ukupno. Potreban mi je još DMC i spreman sam za odbranu trofeja i dodavanje Kupa u moju kolekciju!)

    Spoiler

  7. #17
    Rookie
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    70
    Sezona 14 (Ovo je najgora sezona u istoriji kluba. 5. mesto u Ligi... Nema Lige Šampiona sledeće sezone - nema ni novca. Menadžer razmišlja o napuštanju kluba, ali nije još uvek rešio da li da napusti klub ili pauzira jednu sezonu. LŠ je bila solidna - 1/4 finala je uspeh ako uporedimo ovaj klub sa ostalima. Kup je bio još bolji - 1/2 finala. Ali Liga... bez reči. Tim je bio na 2. mestu 6 rundi pre kraja, ali su tada igrači počeli da gube motivaciju i želju za pobedom. Najviše sam ljut na vezne igrače 2 MC-a koji nisu opravdali očekivanja. Obojica će biti rezerve sledeće sezone ako odlučim da ostanem u klubu. Fabregas, istina, jeste postigao 11 golova, ali je imao samo jednu asistenciju... Uprkos tome što imam novca, neću kupovati ništa više sledeće sezone.)

    Spoiler
    Brshadin-city likes this.

  8. #18
    Rookie
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    70
    Sezona 15 (Odlučio sam da ne igram ove sezone zato što nisam imao tokene i novac, pa sam samo trenirao trenutni tim. Sledeće sezone očekujem da osvojim sve sa ovim timom. Možda kupim MC i DL)

    Spoiler

  9. #19
    Rookie
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    70
    Sezona 16 (Osvojio sam Ligu, kao što sam i očekivao. Dobra ekipa, dobri napadači. Ništa posebno ove sezone)

    Spoiler

  10. #20
    Rookie
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    70
    Sezona 17 (Osvojio sam Ligu ponovo! Ovog puta je bilo interesantno jer je svako mogao da pobedi svakoga. Ali ja sam imao nešto što niko drugi nije imao - moje napadače koji su najbolji!!! Liga šampiona... užas... imao sam najbolji kvalitet ekipe u celoj LŠ, ali nekako sam bio 4. u grupnoj fazi... Kup je bio još gori - prvog dana nisam bio tu da namestim formaciju, a dobio sam 3 povrede u međusezoni i zato sam izgubio 4:1. Nisam mogao da uradim ništa u revanšu da bih prošao dalje)

    Spoiler

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast