Results 1 to 7 of 7
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Dumitrescu Dan-George

Thread: Negociere jucator

  1. #1
    Rookie
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    98

    Unhappy Negociere jucator

    Am licitat pentru un jucator de la Negocieri si se pare ca proprietarul sau a pus un pret maxim de vanzare, dar eu nu mai pot modifica oferta mea.




    La ceilalti jucatori pe care am facut o oferta apare "Offer details" si mai pot modifica ceva, insa nu si aici. Care sa fie problema?

  2. #2
    Pro Bogdan Astefanei's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    782
    Daca proprietaru jucatorului a fixat deja pretu de vanzare nu mai ai ce sa faci si daca zici ca a pus pretu maxim nu cred ca se merita sa accepti ... parerea mea.

  3. #3
    Addicted Stratila Alexandru's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Iasi
    Posts
    706
    Probabil jucatorul a fost vandut catre alt club si in situatia asta tu nu mai poti face nimic,decat sa astepti returnarea jetoanelor

  4. #4
    Rookie
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    98
    dupa cum ati vazut, nu se terminase licitatia. Iar eu nu mai puteam schimba ofeta mea.
    Se poate totusi ca proprietaru sa fi fixat suma mai mare decat aveam eu in visteria clubului. Acesta s-ar putea sa fie motivul
    Florin Pop likes this.

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    May 2015
    Posts
    44
    Am depus o oferta în rubrica ”negocieri”. era un român care scosese un st de 28 de ani. era bun pt mine. i-am dat cât a cerut. dacă voia mai mult de ce nu cere mai mult ? în fine , nu a răspuns la solicitarea mea. s-a închis negocierea si au venit tokenii înapoi. până aici corect. am depus tot pe acel jucator cu 1 token mai mult , m-am mai gândit și am plusat cu 3 buc . total 10 buc. a reînceput ceasul . azi dimineață - pauză , au dispărut și jucător și ofertant și tokenii . ce fac ?

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    12
    Cum pot cumpara jucatori de 6, 7 sau 8 stele de la lti manageri? Trebuie sa cumpar intai un anumit nr de jucatori de la impresar sau sunt alte conditii? Poate sa-mi raspunda cineva?

  7. #7
    Dreamer
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Romania
    Posts
    428
    nu poti cumpara jucatori de 7 , 8 stele de la alti manageri !