Admin ben son zamanlarda kendi sahamda anormal yenilgi ve puan kayıpları yaşıyorum.Deplasmanda 3-0 berabere kaldığım oyuncuya kendi evimde ilk yarı 2-0 yenik düştüm neyse ki 2. yarı 2 dk da 2 gol atarak berabere bitirdim.Bunun yanı sıra lig sonuncusuna evimde 4-1 yenildim halbuki deplasmanda 1-1 berabere kalmıştım o da son dakika golü puan kaybım olmuştu.Kadro dizilişlerim ekrandaki 2 şekilde görebilirsin.Bu arada daha önceden 2 orta saha+2 kanat+1 forvet şeklinde de oynuyordum ama taktikten vazgeçip bunları uygulamaya karar verdim.
Her maça çıkmadan önce mutlaka kadromu rakibe göre ayarlarım ve takımın morallerini en kötü çok iyi olarak ayarlarım.Her maçımı gece saat 3 de olsa bile kaçırmam izlerim ve ligdeki puan durumu ise bu;
Oyuncularım resimde görüldüğü gibi orta saha 34/27/27/33/33/26/29 olmak üzere toplam 7 oyuncum var forvet de 30/28/22 puanlı 3 oyuncum defansdaki oyuncularımın defans özeliklerindeki minimum puan beklerde 31 merkezdekiler ise 36/38 puanda.O kadar güçlü transferler yapmama rağmen imkansız yenilgiler alıyorum ne önerirsin?
Bu arada resimdeki sağ orta sahada bulunan ansorge adlı oyuncuda normalde ok işareti yok o yanlışlıkla olmuş.