Results 1 to 1 of 1

Thread: Realno

  1. #1
    Pro munchen's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Tuzla
    Posts
    843

    Realno

    Svaki menadžer koji vodi svoj klub je svaki dan aktivan u svom klubu jel.Ovo govorim iz realnog života.Eh sad, mogli bi napraviti nešto slično i na top eleven-u.
    Previše ekipa ima koje se svaku sezonu aj da kazemo provlače kroz ligu, uđu par puta u sezoni na top11, potpisu ugovore, podijele bodove, naprave malo ekipu, podijele moral i to je to.I takve ekipe budu u top 7, idu u sljedeći level, a ja npr. koji svaki dan ulazim u igricu, pratim gotovo svaki meč, završim u donjem dijelu tabele, iako imam bolju ekipu od pojedinih ekipa koje su u vrhu.
    Mislim da bi najrealnije bilo kada bi napravili nešto ovako
    *Prije svake utakmice moraš ti lično da napraviš formaciju i postavu za predstojeću utakmicu, da prije svake utakmice moraš ući na igricu, poredati cijelu postavu, napraviti one postavke, staviti tko će izvoditi kornere...
    Prije svake utakmice bi morao učiniti:

    Realno-screenshot_2.jpg
    Realno-screenshot_3.jpg
    U suprotnom bi trebalo napraviti da ekipa igra u totalno raspadnutom sistemu, da niti jedan igrač nije na svojoj poziciji, baš kao kada menadžer ne ulazi na top11 30-ak dana, pa se igrači izmiksaju, ili kada igrač ne uđe i poreda svoje igrače nakon završetka lige (nezz sad kada se pokvari formacija).

    Realno-screenshot_4.jpg
    Kada bi ovo napravili onda bi one ekipe i oni igrači koji ne ulaze na top11 gotovo svaki dan bili lošiji na tabeli, što i zaslužuju.
    Last edited by munchen; 10-23-2014 at 12:00 PM.