1. Sincer ma gandesc la
Trivia cu intrebari si recunoasteri de imagini distorsionate ale jucatorilor stadioanelor(termen limita de raspuns, fara posibilitatea de a modifica raspunsul), etc. Dar in acelasi timp imi dau seama ca un astfel de joc necesita o pregatire, organizare si o mare bataie de cap fiind un joc destul de greu de organizat.
ex.
A) Lionel Messi ; B) Andres Iniesta ; C) Diego Forlan
Raspuns corect: C) Diego Forlan
2.
Concurs de descriere(caption), organizatorul posteaza o poza(saptamanal/bi-lunar) dintr-o situatie amuzanta din fotbal iar concurentii vor incerca in cel mai amuzant mod(amuzant nu inseamna adresarea unor injurii, glume extrem de rasiale, etc)
ex.
"Arbitrul: "Pleaca de aici Pirlo, nu vezi ca am treaba"
3. Un concurs in care concurentii sa isi arate
pasiunea fata de joc(T11) desenand, pictand, fotografiand prin diferite idei jocul in viata reala, munca, vacanta, etc.
ex.
(Aici e prezentata o poza infatisand iubirea fata de R.M.)
4.
Concurs de predicitii(am vazut ca a fost unul de genul) dar, cat credeti ca se va termina meciul(scor corect), pt meciuri din importante din lumea reala.
EX.
Real Madrid - Atl. Madrid
20.08.2014 00:00, ultima inscriere se va accepta cu 1 ora inainte de meci, orice post dupa ora 23:00 nu va fi luat in considerare.
Si fara posturi de genul "scor 2-0", fiecare va copia/va da quote din postare de concurs, astfel incat posturile sa fie cat mai ordonate si frumoase: .