Ce filme vă plac? Ce aţi vizionat în ultima vreme? Ce filme aşteptaţi? Care sunt actorii voştri preferaţi?
http://s23.postimg.org/6vwlwlkij/filme.png
Printable View
Ce filme vă plac? Ce aţi vizionat în ultima vreme? Ce filme aşteptaţi? Care sunt actorii voştri preferaţi?
http://s23.postimg.org/6vwlwlkij/filme.png
Ultimul film văzut, Godzilla, foarte interesanta idea de al transforma într-un personaj bun :D
Transcendence - 2014, ultimul film vazut din anul acesta, personal sunt dependent de filme, un film bun. Ultimul film vazut fiind Eyes Wide Shut - 1999, un film exceptional. :)
The Expendables 3, a fost frumos :D
Ieri m-am uitat la "A long way down", un film cu o poveste interesanta, vi-l recomand si voua, sunt cativa actori de top gen:
Imogen Poots din NFS, V from Vendeta
Pierce Brosnan aka James Bond
Aaron Paul din Breaking Bad / NFS
Tocmai am terminat de vazut Drive Angry si Immortals, 2 filme destul de bune.
Astept Hobbit 3(apare in Decembrie) iar ultimul film vizionat este X-MEN DAYS OF FUTURE PAST...
Va recomand filmul "42" aparut in 2013
Something Borrowed, sa il bagati prietenelor voastre ;))
Tocmai ce am văzut Guardians of the Galaxy, a fost frumos :D
Lucy e șmecher
"Urme de cutit in aer" E bun filmu :D
Tocmai ce am terminat de vizionat DRACULA UNTOLD, frumos film :D
ultimul mai frumos a fost Transformers 3 si astept Fast and Furios 7
astept cu nerabdare Fast & Furious 7
Acum 20 de minute am terminat de vizionat filmul Frankenstein 2014, sper ca am scris corect. Si am mai vazut inainte, tot astazi, Thor 2014. Sincer nu prea le am eu cu genul asta de filme, dar am un var in vizita care a sugerat sa vedem filmele astea doua.
Eu prefer urmatoarele genuri de filme: comedie, aventura, razboi, psihologice...
Actori preferati: Rob Schneider, Tom Hanks, Will Smith, Mel Gibson, Jim Carrey, Nicolas Cage, Jason Statham, Sandra Bullock...
Home alone.........cele mai bune filme :D
Numai akm ce am vizionat home alone 5
Exodus si The Change up ,ultimele filme vazute care mi-au placut foarte mult
The change up este o comedie foarte buna la care am ras incontinuu,recomand :)
am o gramada de filme vazute, dar acestea au cele mai mari note oferite de mine:
Piratii din Caraibe
Pianistul
X-Men
Pacific Rim
Road to Perdition (cu Tom Hanks, genial actor)
Hachiko: A dog's tale (iubitorilor de caini)
Hobbit
The Prestige
Resident Evil
Underworld
Fast and Furious
Cele 3 parti din The Dark Knight(Batman) mi s-au parut cele mai bune filme..
Astept o varianta HD a filmului Fast and Furious 7 :cool: pana atunci nici nu vreau sa aud de el, stric tot farmecul cu variantele de acum
L-am vazut la cinema.E superb filmul,are tot ce trebuie
Abia astept sa iasa pe Filelist...am auzit ca ar fi cel mai smecher dintre toate.
E bun, e ceva mai apare dar mie sincer nu-mi place asa mult povestea per total, prima parte mi se pare mult mai originala, curse de masini, etc, de aia a fost creat filmul, acum se lupta cot la cot cu cei din Expandables pt. salvarea lumii.
Super film l-am vazut la cinema :D
Toata lumea F7 :)) :D
Ceva seriale faine de actiune ,scrieti si voi aici :D
RecomanD :
The Blacklist
Chicago Pd
Hawaii five
agents of shields
Jupiter Ascending am vazut azi, cam tarziu poate. Nu e cine stie ce dar pt. cei carora le plac filmele de genul mai sci-fi e fain.
Deadpool la anul, ooooooo da!
Sa te uiti vara la Frozen, asta inseamna sa fii mafiot!
The Expendables 3,e super.
StarWars weekendul asta, abia astept :rolleyes: