Πάμε στον ΝΙΚ τώρα που και αυτός πήρε το τρεμπλ την προηγούμενη σεζόν.
Τελευταία μέρα (ώρες θα έλεγα, αφού έπαιξα το βράδυ το SUPER CUP) έμεινα με αυτούς τους 9

Διοργανώσεις του  Top Eleven-team-d28.jpg

Το πρω μου είναι εύκολο, με παρατημένες ομάδες εκτός από μια.
Έτσι μπορώ να βάζω και κάτι 4*-5* παγκίτες αν χρειάζεται να έχω φρέσκους τους καλούς μου παίκτες.
Βασικά έχω έναν κορμό 7-8 παικτών τους οποίους θα κρατήσω και την επόμενη σεζόν οπότε αυτούς τους βάζω και στα δύο ματς της ημέρας και αναπληρώνω κατάσταση
και τους άλλους που δεν ενδιαφέρομαι για να αναπτύξω.
Σε αυτό το επίπεδο (56) το πρω έχει αρκετές παρατημένες ομάδες αλλά το κύπελλο και κυρίως το τσου-λού, έχει και κάποιες ενεργές ομάδες (ή κάποιοι που ξαναενεργοποιήθηκαν).
Απλά δεν έχω κάποιους τούμπανους ή +1 επίπεδο αλλά δεν κάνεις και περίπατο. Θέλει την προσοχή σου.
Στον 1ο ημιτελικό πήγα να την πατήσω (έχανα 3-1 στο 40' αλλά με αλλαγές και κοουτσάρισμα το ανέτρεψα- ο αντίπαλος με 4-4-2 στο αυτόματο )
Ε, και στον τελικός θα έχω κάποιο προβάδισμα απλά πρέπει να είμαι παρών για να αποφύγω το τρολάρισμα
(ή τουλάχιστον να βλέπω το παιχνίδι με την 2η μου ομάδα και να το ελέγχω).
Έχω και αρκετούς υποστηρικτές (όχι εσένα Jorge ) ώστε να έχω και το +15% ενώ αυτοί οι αντίπαλοι σχεδόν ποτέ.
Διοργανώσεις του  Top Eleven-cl-semi-finals.jpg

Ε, μετά λέω να κρατήσω αυτούς.
Διοργανώσεις του  Top Eleven-team-d23.jpg

Δεν χρειάζεται να ξεπατικώνετε όλη την ομάδα σας, κρατήστε 7-9 παίκτες καλούς , αρκεί να έχετε και ένα γκρουπ 5-6 παικτών 1* παλιούς ακαδημίας .