-
Απαράδεκτο αποτέλεσμα
Απαράδεκτο αποτέλεσμα
Είχατε ένα αγώνα με αντίπαλο πολύ πιο αδύναμο και χάσατε ?
Δεν μπορούσατε να βάλετε γκολ σε αντίπαλο που χρησιμοποιούσε τερματοφύλακα σε λάθος θέση ?
Έμεινε ο αντίπαλος με δέκα παίκτες και αντί να σκοράρετε, έβαλε αυτός γκολ ?
Οι παίκτες σας βαρούσαν στα περιστέρια και ο αντίπαλος σκόραρε με 1 εύστοχο σουτ όλο κι’όλο ?
Είχατε 3 τραυματίες σε έναν αγώνα ?
Τότε δημοσιεύεστε από κάτω – χωρίς τα σχετικά μπινελίκια παρακαλώ ;)
[συμπληρώνετε στον από κάτω χώρο, ανεβάζεται και την φωτογραφία που θέλετε, αφού καλύψετε τα σχετικά πρόσωπα και ονόματα και πατάτε το "post quick reply" ].
-
Την καλησπέρα μου Γιώργο !!!
-
Καλησπέρα. Τι γίνεται ?
Είχαμε κανένα "πως γκένεν αυτό " ?
-
1 Attachment(s)
Attachment 53434 μπορειτε να μου εξηγησεται πως εγινε αυτο;
-
Για να 'χουμε το καλό ρώτημα, οι παίκτες σου ήταν σε καλή κατάσταση ή ήταν από κάποιον προηγούμενο αγώνα στο πορτοκαλί ;
Επίσης, κάτι άλλο που υποψιάζομαι (επειδή συμβαίνει συχνά), οι αντίπαλοι παίκτες μάλλον ήταν σε λάθος θέσεις ;
-
ηταν το πρωτο απο τα 2 χθεσινα παιχνιδια απο ηθικο οι παιχτες ηταν φουλ και ξεκουραστοι ολοι πανω απο 70%
-
3 Attachment(s)
την πατήσαμε σήμερα
Δεν μπόρεσα να δω τον αγώνα και ήρθε το Χ, μ'αυτήν την ομάδα
Attachment 56364
πάει το σερί. Πηγαίναμε για καλό ρεκό :p
Attachment 56365
από αυτή την μισοπαρατημένη ομάδα (με παίκτες βετεράνους συμπληρωματικούς)
Attachment 56366
Τι να πεις ?
Συγχαρητήρια στον αντίπαλο που κέρδισε "άξια" το επίτευγμα "τέλος παιχνιδιού" :mad:
-
1 Attachment(s)
Attachment 61691
Αυτή η ισοπαλία και ένα ξαφνικό ντεφορμάρισμα των 2 καλύτερων παικτών μου (που μου στοίχησε την ήττα με 1-0 από τον πρώτο) μάλλον θα μου στερήσει το πρωτάθλημα :mad:
-
1 Attachment(s)
Η ομάδα που έπαιζα ήταν αυτή
(η δική μου είναι όλοι 5*)
Attachment 61693
-
Ακρίβως παρόμοιο περιστατικό προχθές....μια στο τόσο συμβαίνουν ακόμα και αυτά δυστυχώς...
Θα πρέπει να μας προβληματίσει η συχνότητα τους κυρίως.