-
5 Attachment(s)
Άλλη μια σαιζον τελειωσε μετα από δυσκολες μαχες πηραμε με την πρωτη ομαδα το πρωταθλημα
η δευτερη ομαδα δεν εχει σταματημο 4 συνεχομενα πρωταθλήματα και 2 κυπελλα χωρις τανκινγκ
θα δουμε αν μας παιρνει θα συνεχισουμε χωρις τανκινγκ
Attachment 83960Attachment 83961Attachment 83962Attachment 83963Attachment 83964
-
1 Attachment(s)
-
1 Attachment(s)
3 τελικοί την Τρίτη.
Πως μου τη δίνει να το βάζουν πρωί :mad:
Attachment 84627
-
2 Attachment(s)
την περασμενη σαιζον πηρα το πρωταθλημα από ένα φιλο με ένα
δυνατο φινις στις τελευταίες αγωνιστικες φαινεται ότι η ιστορια
επαναλαμβάνεται αν το παρω μαλλον θα με διαγραψει από φιλο
για να μην με ξαναβρει μπροστα του χα,χα:cool::D
Attachment 84683Attachment 84684
-
Τελικος κυπελλου και με τις 2 ομαδες.
Σε λογικα πλαισια οι αντιπαλοι με πολλες πιθανοτητες, βεβαια με clover ειναι που με καιει περισσοτερο μπας και χτυπησω το πολυποθητο treble πριν ξεκινησω tanking.
-
7 Attachment(s)
Σημερα δεν μπορεσα να είμαι παρων και εχασα από ισοδυναμο αντιπαλο και διεκδιτη του τιτλου
αν και με λιγη τυχη θα είχαμε κερδισει η μαχη συνεχιζεται προβλεπεται πολύ δυσκολο να προβλεψεις
ποιος θα το παρει κερδισα τον διαγωνισμο και με τις 2 ομαδες η δευτερη παει τραινο δεν χανει το πωταθλημα
ο γκολκηπερ της 2ης ομαδας με αυτό τον διαγωνισμο επιασε υψηλες βαθμολογιες που δεν ειχε πιασει όταν ηταν 18αρης
Attachment 84725Attachment 84726Attachment 84727Attachment 84728Attachment 84729Attachment 84730Attachment 84731
-
Στο πρωτο μου προφιλ:
μετα απο 2 απανωτες γκελες του αντιπαλου μου για τον τιτλο πηρα μια διαφορα 5 βαθμων και εχω σχετικα 5 ευκολες αγωνιστικες ακομα.
Ειμαι τελικο κυπελλου και σε λιγο παιζω για τα ημιτελικα του τσαμπιονς λιγκ.
Ενα βημα ακομα για το πρωτο μου triple !!
Για το δευτερο προφιλ δεν ειμαι για πουθενα.με το ζορι 7ος θα βγω στο τελος.
-
πρωτη αναμετρηση στην εδρα μου ημιτελικα champions league κερδισα 5-3
σημερα το μεσημερι ο τελικος κυπελλου με εναν ισοδυναμο αντιπαλο.
Προσφατα στο πρωταθλημα ειχα χασει με πολη κακη εμφανιση εναντιον του 1-5 και περιμενω σημερα να εχω αρκετη υποστηριξη απο φιλους.
-
2 στα 2 και με τις δύο ομάδες σήμερα τελικο κυπελλου.
Την angry δεν την είδα κέρδισα σχετικα εύκολα σπίτι φάνηκε.
Clover μου έβγαλε την ψυχή 2-3 με μάνατζερ απων
-
Το πήρα το κυπελλάκι σε μια σεζόν που τη νιώθω αποτυχημένη μιας και έχασα κατά 90% το πρωτάθλημα. Για να δούμε αν θα καταφέρω να περάσω τελικό Τσου Λου μετά το 1-1 στην έδρα μου.