Results 1 to 10 of 504
Like Tree840Likes

Thread: Κανέναν τελικό θα παίξουμε ?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro
    Kαλη τυχη γιωργη. εμεις τον χασαμε παλι τον τελικο του κυπελλου. που θα παει ομως??
    nikolgiorgos likes this.

VIP Nick Lizas's Avatar
    λοιπον τελικο κυπελλου με μεγαλη διαφορα δυναμικότητος αυτος πολύ καλυτερος σχεδόν ολους οσους απεκλεισα
    ηταν δυνατότεροι από μενα αλλα τι να κανουμε στηνω καλυτερα την ομαδα είμαι καλυτερος μανατζερ
    όταν είναι δυνατότεροι από εμενα συνυθως στηνω την ομαδα αμυντικα και αφηνω το μηχανημα να δουλεψει
    για εμενα απολαυστε χα,χα

Κανέναν τελικό θα παίξουμε ?-screenshot_485.jpg
    τακτικες

αντίπαλος και εγω
    Κανέναν τελικό θα παίξουμε ?-screenshot_490.jpgΚανέναν τελικό θα παίξουμε ?-screenshot_491.jpg
    οδηγιες
    Κανέναν τελικό θα παίξουμε ?-screenshot_488.jpg
    και το φιναλε χωρις να είμαι παρων
    Κανέναν τελικό θα παίξουμε ?-screenshot_484.jpgΚανέναν τελικό θα παίξουμε ?-screenshot_492.jpg
    nikolgiorgos and dsio like this.

Apprentice dragonomicon's Avatar
    H τρελλή πορεία της ομάδας δεν έχει σταματημό, ο πρώτος τελικός στο τσεπάκι και άλλο ένα Double την συλλογή των Ελλήνων ήρθε, τώρα μας μένει και το τελευταίο τρόπαιο για αυτή τη σεζόν για να κάνουμε το Θεικό τρία στα τρία συνεχόμενα TRIPLE CROWN. Νομίζω Νικ οτι αν το καταφέρω πρέπει να προστεθεί άλλο ένα επίτευγμα στο παιχνίδι. Εκτός κ αν το θεωρούσαν απίθανο κάποιος να καταφέρει να πάρει 3 φορές συνεχόμενες TREBLE.
    Κανέναν τελικό θα παίξουμε ?-screenshot_144.jpgΚανέναν τελικό θα παίξουμε ?-screenshot_145.jpgΚανέναν τελικό θα παίξουμε ?-screenshot_146.jpg

VIP Nick Lizas's Avatar
    το ξαναπηραμε με την 2 ομαδα με την πρωτη καναμε Tanking
    Κανέναν τελικό θα παίξουμε ?-screenshot_198.jpg
    Κανέναν τελικό θα παίξουμε ?-screenshot_199.jpg

Dreamer
    Ημέρα τελικού η σημερινή με αντίπαλο +1 επίπεδο.Θεωρώ ότι αν πάρω σήμερα το κύπελλο,επί της ουσίας-κι αν δε μας παίξει μπαρμπούτι η nordeus-το τρεμπλ κλείδωσε...
    Κανέναν τελικό θα παίξουμε ?-screenshot_2017-12-05-11-06-11.jpg