Results 1 to 9 of 9
Like Tree1Likes
  • 1 Post By cmasaoutis

Thread: Λειτουργία επιθετικός και σύστημα με έναν επιθετικο

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice Fcgrfr's Avatar
    γενικά amc-l-r σκοράρουν περισσότερο από τους st, βέβαια σε κάποιες διοργανώσεις οι st σκοράρουν αρκετα όπως πχ κύπελλο η τσαμπιονς.λ οχι σε ολες ομως. παίζω από τα άκρα και σπάνια βάζω δυο st, όταν δυσκολεύομαι να σκοράρω με τους ακραίους, έχει καλούς αμυντικούς ο αντίπαλος και θέλω τον δεύτερο st ως πλέι μέικερ του πρώτου στη μικρή περιοχή. τελος σε κάποιες περιπτώσεις με ξελασπώνουν οι μέσοι η οι αμυντικοί
    Last edited by Fcgrfr; 04-16-2016 at 09:20 AM.

Apprentice
    Quote Originally Posted by Fcgrfr View Post
    γενικά amc-l-r σκοράρουν περισσότερο από τους st, βέβαια σε κάποιες διοργανώσεις οι st σκοράρουν αρκετα όπως πχ κύπελλο η τσαμπιονς.λ οχι σε ολες ομως. παίζω από τα άκρα και σπάνια βάζω δυο st, όταν δυσκολεύομαι να σκοράρω με τους ακραίους, έχει καλούς αμυντικούς ο αντίπαλος και θέλω τον δεύτερο st ως πλέι μέικερ του πρώτου στη μικρή περιοχή. τελος σε κάποιες περιπτώσεις με ξελασπώνουν οι μέσοι η οι αμυντικοί
    Συμφωνώ γι αυτό πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο αν παίζουμε με 3 επιθετικά χαφ και έναν επιθετικό, να φροντίζουμε να έχουν καλά τελείωμα τα και ο επιθετικός καλή πάσα και ντριπλα για κατοχή και μοίρασμα παιχνιδιού. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι επιθετικοί μου δίνουν ασίστ στα επιθετικά μου χαφ!! Πάντως θα ήταν καλύτερο το παιχνίδι να σου έδινε την επιλογή για τη συμπεριφορά των παικτών.

Στάλθηκε από το ZTE Blade A460 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Fcgrfr likes this.