Ευτηχως ο αντιπαλος εμεινε με 10 παικτες στο 85 και ισοφαρισαμε. Αλλιως........
Δευτερος αγωνας χωρις νικη. Χτες χασαμε απο εναν τριστερο.Μευα βιας γλυτωσε το κινητο τις αγκαλιες με τον τοιχο.Attachment 66342
Attachment 66343
Printable View
Ευτηχως ο αντιπαλος εμεινε με 10 παικτες στο 85 και ισοφαρισαμε. Αλλιως........
Δευτερος αγωνας χωρις νικη. Χτες χασαμε απο εναν τριστερο.Μευα βιας γλυτωσε το κινητο τις αγκαλιες με τον τοιχο.Attachment 66342
Attachment 66343
μμμ, αρχή της σεζον είναι, νέοι παίκτες, κάποιες μεταγραφές βγαίνουν "πατάτες", ψάξου να τους βρεις πριν είναι αργά.
Κάνε και κανά φιλικό.
όχι ότι είναι αξιόπιστα τα αποτελέσματα στα φιλικά αλλά τουλάχιστον μπορείς να βγαλεις κάποια συμπεράσματα.
Δήλωσε και εδώ συμμετοχή.
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...E%9D-79-a.html
Δεν έχεις ποστάρει ακόμα απ'ότι βλέπω
Mα δεν ειχε κανενας παικτης ασχημες βαθμολογιες αν εξαιρεσεις τον GK που πηρε 5,9!! (εβγαλε ολο το προηγουμενο προ με 6 γκολ παθητικο) Και στις δυο περιπτωσεις τον υπερκαλυπτα τον αντιπαλο!! Απλα στην πρωτη περιπτωση ο τερμας του πηρε 10, ενω στην δευτερη ενας διαστερος παικτης του αντιπαλου επιθετικοςηταν ο παικτης του αγωνα. Trolια 100%. Δεν νομιζω ναισχυει αυτο που λες. (οι δυο καινουριοιπου επαιζαν στο ματς ηταν 2 mc.Πηραν 7,8 και 8.1). Αλλα εστω κι αν ισχυει αυτο που λες. Απο ποτε ενας (καλος) παικτης με 2 αστερια τραβαει καλυτερα στον αγωνα απο εναν (οχι καλο) παικτη με 5 αστερια?? και παιρνει τον αγωνα??? Αμα ειναι ετσι δεν εχει κανενα νοημα το game.Να τοπαρατησουμε απο τωρα. Ετσι βγαινουν ασκοπες μεταγραφες, φιλικα, προπονησεις κλπ..κλπ..κλπ.Εξαλλου με 6αρια και 5αρια με πηρε αυτος!!
Κοιτα....το ενα ματι θα το εω πανω στον gk παντως. Με το 3ο συνεχομενο 6αρακι....ΕΦΥΓΕ!
Μεταξυ μας παντως...πιο πολυ νομιζω οτι ευθυνεται το οτι μετα την κουβεντα που ειχαμε τους εχω να παιζουν με χαμηλο/μετριο ηθικο, παρα οτιδηποτε αλλο. Δεν τους αρεσει να παιζουν με κιτρινο ηθικο. Δεν μπορωνα καταλαβω πως μπρεσες να κρατησεις 1000+ βαλιτσακια στους λογαριασμους σου!! Εμενα δεν φαινεται να μου βγαινει. Ειναι κι αυτη η σαχλαμαρα του νεου game, να κερδιζεις και οι παικτες σου να χανουν ηθικο...
Δύο ενδείξεις που έχω για τρολιά είναι
- ένας παίκτης του αντιπάλου που έκανε φοβερή εμφάνιση, πως έπαιζε πριν από αυτό το ματς και μετά απο αυτό.
Ο ST o 2* πχ, μπορεί να είναι σε σούπερ φόρμα παρά την χαμηλή ποιότητα.
- Επισης πως θα συνεχίζουν να παίζουν οι παίκτες μου μετά από ένα κακό αποτέλεσμα.
πχ ο AMC σου με 7 και χωρίς κάποια προσφορά στο παιχνίδι , είχε μετριοκακη εμφάνιση (για αυτή τη θέση).
Πως θα παίξει στον επόμενο αγώνα ?
Ήταν περαστικό ή συνεχίζει κακές εμφανίσεις ?
3 στα 3 μαστρο Γιωργο. Δεν μας τα λεει καλα το game αυτη τη σεζον. Χαναμε 3-1 στο 50. Οι τριστεροι και οι τετραστεροι μας ριχνουν ηδη 8 βαθμους στο κεφαλι μαστρο Γιωργο....... η ιδια ομαδα χωρις καν ισοπαλια την περσινη σεζον.Γκολ 153/9 Τους ειχα και bonus νικης σημερα τρομαρα τους! Attachment 66434Attachment 66435
θες να δεις και τον Tarcea που πηρε 4αρακι σημερα??
Attachment 66436
Αυτα. Μας δουλευουν κανονικα οι Σερβοι. Παντα μας δουλευαν και παντα θα μας δουλευουν. Κι ας κανουν οσες αναβαθμισεις θελουν. Ρουλετα ηταν ρουλετα εμεινε. # Μπινελικια οσο δεν παιρνει #
Τα ίδια έπαθα εγώ στη προηγούμενη σεζον, τα πράγματα κάπως άλλαξαν στο δεύτερο γύρο του πρωταθληματος αλλά ήταν αργά για τον τίτλο...στις άλλες διοργανώσεις πως πας?
Εντυπωσιακό !
Τι οδηγίες παίζεις ?
Η ομάδα έχει καλή ποιότητα και αυτό το σύστημα με τις οδηγίες αυτές είναι αξιόπιστο.
Ένα κακό αποτέλεσμα συμβάινει - οκ, μπορείς να το πεις αποδεκτό.
Συνεχόμενα όμως ? Ή στραβός είν'ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε που λέει και η παροιμία.
Πιθανές αιτίες ?
Όταν παίρνουμε κάποιους παίκτες (ή παίκτες από την προηγούμενη σεζόν) και τους κάνουμε πολλές προπονήσεις, αυτό πολλές φορές επηρεάζει στην απόδοση.
Κάποιοι νέοι παίκτες "χαλάν" την απόδοση της ομάδας.
Είναι αρχή ακόμα και θέλει "στρώσιμο" η ομάδα.
Έχουμε "κακό ζάρι", δεν μας πάει συνολικά η φετινή σεζόν, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω.
Μήπως θέλει αλλαγή το σύστημά μας ? Μήπως να πας σε κανένα 4-1-4-1 άμυνα , για κάποια παιχνίδια ? (ή ίσως 4-4-2 νορμαλ).
Για βάλε κανένα μπόνους νίκης (το φθηνό, το πρώτο).
Δοκίμασε στην νέα έκδοση, να ενεργοποιήσεις αυτά τα μπόνους της προπόνησης (πχ πρώτα επίθεση για να σκοράρεις και μετά άμυνα για να κρατήσεις το σκορ).
και φυσικά ναι, καμιά φορά αν δεν βλέπεις αποτέλεσμα, προκειμένου να συγχίζεσαι, βάλτο στον αυτόματο, κάνε log in μόνο για τα τοκεν και τα βαλιτσάκια και άστο για next year
χαχα
Aστα βραστα. μπονους νικης τους εχω ηδη. το πιο λιγο. το ξεκινησα απο τον πρωτο αγωνα (ηττα) της χρονιας. το συστημα δεν ειναι ποτε το ιδιο. τους στηνω παντα αναλογα με το πως παιζει ο αντιπαλος. μπορει να αλλαξω και 25 συστηματα μες στη σεζον. αυτο με την αποδοση των παικτων στις προπονησεις δεν παιζει σιγουρα. δεν μπορει να ριχνουν 4αρες-5αρες σε ισαξιους σε κυπελο (κυριως) και cl, και να χανουμε συνεχως απο τριστερους στο προ. πιο πολυ για τυχαια ζαρια το βλεπω. παντα ετσι ηταν εξ αλλου. και αυτο με τον αυτοματο που λες ειναι σιγουρα το πιο αξιοπιστο συστημα απ ολα. χρονια τωρα!!
Ένα άλλο "σύστημα" είναι ότι αν δεν σου βγαίνει η χρονιά, μένεις ίδιο επίπεδο.
Ψάχνεις να βρεις (αν δεν έχεις) μερικούς νέους "γρήγορους" ή κάποια άλλη ευκαιρία (πολλές φορές εγώ τις τελευταίες μέρες της σεζόν πουλάω κάποιους καλούς παίκτες, πολυθεσίτες με ειδική, οι οποίοι μεγάλωσαν και δεν θα αναπτυχθούν στο επόμενο επίπεδο) , και με προπονήσεις ή αγώνες ενισχύεις την ομάδα για να πάς γερά την επόμενη σεζόν.
Το σημερινο ματς. Δεν εχω σχολια εγω. Τα δικα σας?? Αμυντικα τον επαιξα με αντεπιθεσεις, και επιθεση απο τα πλαγια με μικτες πασες.
Attachment 66476
Attachment 66477
Attachment 66478
Κι ο βοηθος.
χμμ
κάτι δεν πάει καλά.
Αν δεν έχεις υποχρεώσεις (κύπελλο, τσου-λου), κάνε φιλικά για να δεις τι δεν πάει καλά (σύστημα-παίκτες).
Επίσης να βρεις τους πιο πετυχημένους σπεσιαλίστες σε κορνερ και φάουλ.
Kυπελο - τσου λου παει τρενο. 0 γκολ παθητικο. δεν ξερω τι να κανω αληθεια. Αλλαξα το τερμα προς το παρον αλλα ο νεος gk νικη ακομη δεν εχει δει...λολ!! Η περσινη ομαδα ειναι ρε Γιωργο...... μονο 2 mc αλλαξα και αυτους τους καημενους δεν τους βαζω να παιξουν. Μονο νικες ηταν περσυ η ομαδα γαμωτο!!
Δεν ξέρω τι ρόστερ έχεις αλλά κάνε ροτέισον.
Άλλαζε τους παίκτες, μην τους έχεις να παίζουν δύο αγώνες καθε μέρα.
Καλύτερα ένας ξεκούραστος 4* παρά ένας κουρασμένος 5-6*.
Επίσης να δώσω και ένα τιπ.
Κάποιοι παίκτες έχουν καλύτερη απόδοση στο πρω απ'ότι στο τσου-λου ή στο κύπελλο.
γενικά δηλ. σε κάποιες από τις διοργανώσεις, έχουν καλύτερη απόδοση (σαν εσωτερικό προγραμματισμό).
Θέλει λίγο μελέτη το πράμα.
η γνωμη μου ειναι οτι τους εχεις καψει στην προπονηση σε αυτο που δειχνεις στα σταστικα εχεις 23 σουτ ευστοχα 5 και
αποτελεσματικα μηδεν ,ο βοηθος δεν ειναι σωστος τις πιο πολλες φορες, αλλα εδω καθρεφτιζει σωστα τον αγωνα
σου λεει παικτες κουρασμενοι αρα τους εχεις πεθανει στην προπονηση ,οι παικτες του αντιπαλου ειχαν ισχυροτερο κινητρο νικης
σιγουρα τους ειχε δωσει το ανωτερο μπονους νικης,και εαν προσεξες τα DML,DMR ειχαν 7,8- 8,6 αναχαιτησαν τους AML Mathews και AMR
θα σου ελεγα να κανεις προπονηση μονο τους αναπληρωματικους σου για δυο ημερες για να δεις εαν η ομαδα συνελθει.θα σου δωσω ενα παραδειγμα το περασμενο καλοκαιρι ειχα παει διακοπες δεν μπηκα στο τοπ ελεβεν για εξι μερες η ομαδα χωρις προπονηση ειχε 4 νικες (και επι αντιπαλων πιο δυνατους απο μενα)1 ηττα 1 ισοπαλια,πιθανον ο αντιπαλος σου να μην τους κανει προπονηση καθε μερα
Nik φιλε μου δεν νομιζω οτι φταιει η φυσικη κατασταση των παικτων οταν χανεις ηδη 0-2 στο 8' και 0-3 στο 31'
Στις αλλες διοργανωσεις γιατι πανε γ@μιωντας? Μην τρελαθουμε τωρα.
Ωραια. Μια χαρα χαλια! Ειχα πολλα χρονια να το δω αυτο. Αληθεια. Ολοι οι πουθεναδες απο πανω μου.
Attachment 66531
Χωρις προπονηση για δυο μερες. Φουλ ηθικο, φουλ κατασταση φουλ ολα. Χαναμε ηδη 3-0 στο 30.
Δηλαδη τωρα..5 5αρια , 2 4αρια στη βαθμολογια ειναι φυσιολογικο?
Φιλικα παιζω με ασημαντες ομαδουλες, και 5 5αρια 2 4αρια δεν εχω δει ΠΟΤΕ, και ασ χανουν με 10-12 γκολ!!!!
Attachment 66561
Attachment 66562
Attachment 66563
Game σημαινει fun. Σημαινει διασκεδαση. Εγω δεν το διασκεδαζω πια. Ισα ισα με χαλαει. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ. Δεν εχει νοημα. Το ξαναπαραταω παλι για κανα δυο χρονια. Που θα παει θα στρωσει. Αντε πια με το χτυκιο. 5αστερη ομαδα, με φουλ ολα να εχει 2 νικες σε 11 αγωνες. Δεν γινονται αυτα ρε. Αντε γεια.
Με 9 παικτες με πηρε αυτος.!!!!! Προφανως δεν μπορεσα να αντιμετωπισω τη συστηματαρα του!!! Αυτο ηταν. Τελος απο μενα. Τα ξαναλεμε σε κανα δυο χρονια παλι.
Attachment 66564
Attachment 66565
Attachment 66566
Eτσι απο περιεργεια μπηκα και σημερα να δω τι εκανε....
Attachment 66616
Επαιζα με ομαδαρα ομως. Πριν μας νικησει σημερα ηταν τριτη απ το τελος. Αυτα ειναι!!! Φρεσκια ανανεωμενη Nordeus!!!
Αυτα αραγε παιζουν κανα ρολο, η ετσι για να χουμε να λεμε και τοκενς να χαλαμε????
Τι να πω, δεν ξέρω και όλες τις λεπτομέρειες αλλά είναι πράγματι περίεργα αποτελέσματα.
Κάτι δεν κολάει - στην χημεία ίσως ?
Ας την και βλέπεις την επόμενη σεζόν.
Μην χαλιέσαι.