4Likes
-
1
Post By Nick Hiotis
-
3
Post By nikolgiorgos
-
Καλησπέρα,
νομίζω φίλε μου ότι πράγματι βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα για το παιχνίδι από το level 3. είμαι μόλις level 5 και δεν έχω αντιληφθεί καμμία μεγάλη διακύμανση στην απόδοση των παιχτών μου από σεζόν σε σεζόν ακόμα και αν αλλάξω όλους τους παίκτες.
1. Τα περισσότερα από αυτά τα ποστ που διάβασες είναι από μέλη τα οποία είναι πολύ μεγάλο λέβελ και έχουν μελετήσει στατιστικά την απόδοση των παικτών τους. Όχι ότι έχουν δίκαιο σε όλα γιατί όταν πληρώνεις αρκετά χρήματα από ένα σημείο και μετά για να διατηρηθείς σε ένα υψηλό διαγωνιστικό επίπεδο, διαστρεβλώνονται και οι απαιτήσεις σου από το παιχνίδι. Το παιχνίδι δεν έχει κάποιο σοβαρό σύστημα επιβράβευσης (πέρα από αυτό του χτισίματος του προσωπικού εγωισμού του κάθε μάνατζερ) επομένως όσα περισσότερα χρήματα ρίχνεις σε αυτό τόσο άδικα πηγαίνουν αφού οι απαιτήσεις σου αυξάνουν δυσανάλογα με αυτά που μπορεί να σου δώσει.
Σε κάθε περίπτωση πάντως αν χάνεις από ομάδες όπως αναφέρεις εως και 10% διαφορά εγώ το θεωρώ μικρό ποσοστό. Αν παίζεις ομοσπονδίες θα έχεις καταλάβει ότι έχει σημασία το επίπεδο και η εμπειρία του κάθε μάνατζερ. Μπορείς να χάσεις εντελώς δίκαια από έναν μάνατζερ που παίζει το παιχνίδι 4 χρόνια π.χ ακόμα και αν είσαι 10% δυνατότερος. Το ίδιο μπορεί να συμβεί πιστεύω και σε αγώνες πρωταθλήματος. Ανησυχητικό είναι π΄χ πιστεύω το να χάνεις συνεχώς απο παρατημένες ομάδες ή από ομάδες πάνω από 20-30% διαφορά.
2. Αυτό που λές ότι σεληνιάζεται το παιχνίδι στο επίπεδο 3 δεν το έχω παρατηρήσει. Δες και κάποια πόστ που έχουν γίνει σχετικά με την χημεία της ομάδας.
Όσον αφορά το τελευταίο ανήκω σε διαφορετικό κλάδο και δεν μπορώ να σχολιάσω άσχετα αν έχει κάποιες προφανείς προγραμματιστικές αδυναμίες το παιχνίδι. κυρίως όμως θεωρώ ότι το πιο σημαντικό είναι το attitude που παίζεις το παιχνίδι και οι προσδοκίες που έχεις από αυτό.