Έχω 3 ομάδες που παίζουν σε ομοσπονδίες (και τα 3 γκρουπ είναι 6* - σε 1η ματιά).
Η κλήρωση και στις 3 όμως έφερε αντιπάλους πολύ αδύνατους, 4* γκρουπ δηλαδή.
Περίεργο.
όχι ότι έχω παράπονο :D αλλά αναρωτιέμαι ΄με ποιά λογική :confused:
Printable View
Έχω 3 ομάδες που παίζουν σε ομοσπονδίες (και τα 3 γκρουπ είναι 6* - σε 1η ματιά).
Η κλήρωση και στις 3 όμως έφερε αντιπάλους πολύ αδύνατους, 4* γκρουπ δηλαδή.
Περίεργο.
όχι ότι έχω παράπονο :D αλλά αναρωτιέμαι ΄με ποιά λογική :confused:
Εμείς όντας 6αστερη κληρωθήκαμε στον ημιτελικό με 3στερη! Κατηγορίας 3η Αργυρή! :confused:
απ'ότι βλέπω σε κάποια fb φορουμ, είναι γενικό φαινόμενο
* η κατηγορία δεν έχει τόση σημασία.
Μπορεί να βρεις 6* γκρουπ και στην αρυρή 1 ή 2
Εμεις πάντως πάμε σουπερ....
Ημιτελικός Screenshot by Lightshot
Τελικός Screenshot by Lightshot
Αλλη μια καλή κληρωση και θα ανεβουμε 2 κατηγορίες αυτή τη φορά!!!!
ξεκινησαμε αυτη τη σεζόν απο 3η αργυρή (εχουμε ανεβει 2η και συνεχίζουμε αν μας θέλει για πρωτη!!)
Αυτά συμβαίνουν αν ή ομοσπονδία έχει ενεργούς παίκτες.
Σε εμάς δεν έκατσε αυτή η περίεργη κλήρωση. Έπεσε βέβαια μία 3άστερη άκυρη ομάδα αλλά στον άλλο ημιτελικό. Οι άλλοι 3 είμασταν δυνατοί.
δεν ξέρω αν το λες τύπου αστείου αλλά ανεβαίνουμε 1 κατηγορία κάθε σεζόν, ακόμα και αν έχουμε πόντους για την επόμενη.Quote:
Αλλη μια καλή κληρωση και θα ανεβουμε 2 κατηγορίες αυτή τη φορά!!!!
Απλώς είμαστε πιο άνετοι την άλλη σεζόν ;)
Παλι ευκολη κληρωση.
Τι γινεται ρε παιδια;; :p
εμεις πάλι όπως την προηγούμεη φορά.. 2 ομάδες 5* και 1 4* (στον άλλο ημιτελικό)
Φυσιολογική, αλλά αποφύγαμε θεριό
Παραγκα.
και γω έστειλα μήνυμα στον Τζηβς από την νορντέους και του είπα "βαλε μου εύκολη ή αλλιώς θα σου κάψω το σπίτι"
και πέτυχε, χαχα
πάλι εύκολη, 1* κάτω
εγω νομιζω εχουν βρει τους πονηρους με τα πολλα αστερια και τους εχουν βαλει να φαγωθουν μεταξυ τους
εγώ νομίζω ότι έχουν βρει τους πονηρούς (ή μη) που κρατάνε 4* ομάδες, παίζουν μεταξύ τους και ανεβαίνουν κατηγορίες, και θα αρχίσουν να τους πετάνε έξω
Και με την δική μου ομοσπονδία το ίδιο έγινε, (ευτυχώς Παναγία μου!!)
Οπότε μαζεύουμε ποντάκια για να είμαστε άνετοι στις επόμενες διοργανώσεις σε περίπτωση που επανέλθει το προηγούμενο καθεστώς και αντιμετωπίζουμε πάλι ομάδες τις ίδιας κατηγορίας με εμάς
ξέρω γω, είναι θέμα τακτικής ή είναι κάποιοι που παράτησαν τις ομάδες τους στην πορεία.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι μάνατζερ, ιδιαίτερα οι δραστήριοι υποτίθεται που ασχολούνται και με τις ομοσπονδίες, να μην μπορούν να έχουν μια 5* ομάδα (11άδα) στο τέλος μάλιστα της σεζόν.
Εγώ βλέπω και το άλλο σενάριο. Η αρχική λογική των ομοσπονδιων ήταν να παίζεις ματς με ισάξιο υς αντιπαλους και να γίνεται πιο δύσκολο το παιχνίδι. Στην πορεία όμως υπολογισαν ότι με την τακτική αυτή επειδή χτυπιουνται ισάξιες ομάδες χάνονται πόντοι και κινδυνεύουν οι χρυσές κατηγορίες να μην γεμίσουν. Οπότε ανακατεύουν την τράπουλα με τυχαίες κληρώσεις χωρίς το φίλτρο της ποιότητας για να μαζεύουν πόντους οι ομάδες και να καταφέρνουν να ανεβαίνουν κατηγορίες. Μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει να δούμε με ποια συχνότητα όμως. Εγώ προβλέπω 2-2 μέσα στο μήνα.
Στάλθηκε από το ZTE Blade A460 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ημουνα σε 4αστερη ομοσπονδια (ΟΦΗ) και κληρωνομουν παντα με 5αστερες εξαστερες ομοσπονδιες. Τωρα που αλλαξα και πηγα σε εξαστερη ομοσπονδια (BLUE WOLVES) κληρωνομαστε με 2-3 αστερους. Η αξιοκρατια/δικαιοσυνη της Nordeus. Πηραμε το τουρνουα χωρις ουτε ενα γκολ παθητικο. Χαιρετε.
επιστροφή στα γνωστα.
Και τα 3 γκρουπ που είναι οι ομάδες μου, είναι 6* και παίζουν με 6* αντίπαλους.
Μάλλον δύσκολες κληρώσεις θα έλεγα.
και πάλι δύσκολες κληρώσεις.
Attachment 74100
εδώ αν και κατεβάσαμε ποιότητα γιατί φθάσαμε σχεδόν 7*, πάλι μας έβγαλε με 6*
Attachment 74101
Ναι και σε μας αυτή τη σεζόν έτσι μας πάει... Ευτυχώς καταφέραμε να σηκώσουμε το προηγουμενκ σουκού γιατί με τετοιες ομάδες η προαγωγή γινεται δύσκολη υπόθεση πλέον
πως το εχουν καταφερει αυτο τα παιδια απο την κρητη μπραβο τους
Attachment 74185
Εχεις ακούσει την έκφραση άλλοι πηδάνε διαβόλους και άλλοι Αγγέλους? Δεν είναι μόνο τα παιδιά από την Κρήτη αλλά και άλλες ομοσπονδίες οι οποιες αν τις κοιτάξεις είναι κάτω των 6 αστέρων και δεν έχουν χάσει κύπελλο και εμείς παλεύουμε κάθε αγωνιστική με μεγαθήρια, δεν ξέρω τι γίνεται παντως για να έπεσαν 26 φορές με υποδεέστερους αντιπαλους παίρνοντας την πρώτη θέση 26 φορές είναι κομμάτι παράλογο ακόμα και απο στατιστικής πλευράς. Δεν θέλω να μειώσω τίποτα απλά λέω το οφθαλμοφανές. Και επαναλαμβάνω οτι εδώ η ομοσπονδία έχει και 6 αστεράκια για ρίξτε μια ματιά και παρακάτω να δείτε μερικά ρετάλια....
Η τελευταία μας κλήρωση μετά κόπων και βασάνων......ευτυχώς το σηκώσαμε...
Attachment 74193Attachment 74194