-
- ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ? antonis fc
- πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν ? όχι όσο θα ήθελα 3η θέση στο κύπελλο και 4 στο πρωτάθλημα
- ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ? όσο ποιο ψηλά φτάσω
- τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε ? θα κάνω μερικές διορθώσεις ευτυχώς αυτούς που έχω ανεβαίνουν γρήγορα
- σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε ? 25
- συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των ομοσπονδιών ? ναι
- πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ? όχι όσο θα ήθελα
-
Furius FC επίπεδο μάνατζερ κ ομάδας 14
Την προηγούμενη σεζον πήρα πρω, ενώ στις άλλες δυο διοργανώσεις έφτασα μέχρι τα προημιτελικά
Δεν κάνω σχέδια για τη νέα σεζον όσο τα χάλια της αγοράς συνεχίζονται...εδώ κ τέσσερις σεζον παίζω με τους ίδιους παίχτες επίθεση κ έχουν κλατάρει...η αγορά δεν βοηθά στο φρεσκάρισμα γιαυτό θα τανκαρω ...κ θα μείνω ίδιο επίπεδο
η ηγεσία της ομάδας έχει πάρει τις αποφάσεις της... αυτή τη σεζον ούτε ενα ευρώ στο παιχνίδι ούτε ενα έξτρα τοκεν ξοδευμενο ....όσο συνεχίζεται το δούλεμα χαχαχαχα
Επίπεδο προπόνησης; 61
-
- ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ?
Η ομάδα μου είναι η The Greeks και είναι επίπεδο 29.
- πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν ?
Την προηγούμενη σεζόν έμεινα κατηγορία μετά από 3 σερί πρωταθλήματα και ένα κύπελλο και έφτιαξα 2 ενδεκάδες μια σκάλα κάτω η μία απο την άλλη με σκοπό να κάνω ένα Treble.
- ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ?
Πρωτάθλημα όπως και δη, Κύπελλο ημιτελικοί και αν δώσει να το πάρω , Champions league ημιτελικό και ότι βγεί.
- τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε ?
Μέχρι πρότεινως έπαιζα 3-3-2-2 (DC-DC-DC-MC-MC-MC-AML-AMR-ST-ST) αλλά αυτή τη σεζόν μου έκανε νερά και μάλλον θέλει αναθεώρηση. Θα προσπαθήσω να βρώ τα κλειδιά του και για βασικό θα φορέσω το 4-3-2-1.
- σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε ? 47
- συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των ομοσπονδιών ?
Η ομοσπονδία μου είναι η HELLAS και αυτή τη στιγμή είναι στην Χρυσή 3 κατηγορία παλεύοντας για Χρυσή 2.
- πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ?
Από το 2011 και ένθεν τα πάντα...... μέχρι και το Mourinho σε φιλικό μια φορά. Ομως το παιχνίδι εξελίσεται και κάθε αγώνας είναι και μια πρόκληση πλέον.
-
παλι έπεσε με τον Τούρκο στο κύπελλο ο Αλεξίνιο.
Επειδή ο Τούρκος είναι στους φίλους μου, πατούσα τυφλοσούρτι υποστηρίξεις και παραλίγο να πατήσω και εναντίον αλλά το πρόσεξα τελευταίο δευτερόλεπτο και έμεινα ουδέτερος.
Τελικά τον νίκησε ο Τούρκος με 2 γκολ στα τελευταία λεπτά - κρίμα.
-
κ ενώ είχα σκεφτεί να χτυπήσω το Νιβεα καπ γτ θα μείνω ίδια σεζον, στον όμιλο μου έγιναν τα πάνω κάτω κ τώρα περνάω στον επόμενο γύρο του τσαμπιονς αλλά ως δεύτερος κ θα βρω στο δρόμο μου το θηρίο με το οποίο έχω ανοιχτούς λογαριασμούς αλλά πριν τον τελικό.... α ρε Νορντεους με τα καμώματα σου ...χαχαχα
-
θέλει "τέχνη" να βγεις 3ος, δεν είναι τόσο απλό χαχα
-
1 Attachment(s)
Έτσι κερδίζεις το 4-3-3......
Attachment 73978
οδηγίες> εστίαση από το κέντρο....χαχαχα
λοιπόν αν γίνει καμιά στραβή, συνεχίσει να μου δίνει νίκες παρά το άλλα αντ'αλλων στήσιμο της ομάδας κ δν μείνει η ομάδα ίδιο επίπεδο θα πέσει μεγάλο κράξιμο
-
1 Attachment(s)
χαχα
πρόσεχε, πας για 10ος , όχι 9ος
Βρε που μπλέξαμε με Ταιλανδούς
Attachment 74023
-
2 Attachment(s)
Το σήκωσε ο ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ, μάλλον εύκολα με την αντίπαλο 1 επίπεδο κάτω.
Χατ τρικ ο Maradona που προσθέτει γκολ στο ιστορικό της ομάδας.
Attachment 74310
Πιο δύσκολος ο αγώνας για τον TIGRAN, που είναι καρφωμένος στο επίπεδο 1.
Attachment 74311
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΟΛΑΔΕΣ !
-
- ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ?
VRT F.C. επίπεδο 56
- πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν ?
Η προηγούμενη σεζόν ήταν η δεύτερη στο επίπεδο 55 μιας και δεν μας ανέβασαν επίπεδο. Τερμάτισα πάλι 8ος, αλλά αυτή τη φορά υπήρξε άνοδος.
- ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ?
Πλασάρισμα στις πρώτες 4 θέσεις για champions league, μιας και το πρωτάθλημα είναι ανέφικτος στόχος όταν ο πρώτος μας περνάει 60%. χαχαχα
- τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε ?
Προπόνηση για ανέβασμα στα στατιστικά των παιχτών.
- σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε ?
81
- συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των ομοσπονδιών ?
Ναι.
- πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ?
Στα μεγάλα επίπεδα είναι δύσκολα τα πράγματα...