Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 37
Like Tree22Likes

Thread: Δεν υπάρχει λογική στο κύπελλο.....

 1. #11
  Apprentice dragonomicon's Avatar
  Join Date
  Nov 2016
  Location
  Usa
  Posts
  195
  Επαναληπτικός και 1-0 τον ξανακέρδισα μέσα στην έδρα μου αυτή τη φορα, η ποιότητά του πήγε στο 123% αλλά τα παλικάρια μου δεν μάσησαν και τον τελείωσαν. Δεν υπάρχει λογική στο κύπελλο.....-screenshot_72.jpgΔεν υπάρχει λογική στο κύπελλο.....-screenshot_73.jpgΔεν υπάρχει λογική στο κύπελλο.....-screenshot_74.jpgΔεν υπάρχει λογική στο κύπελλο.....-screenshot_75.jpg
  Περιμένοντας την κλήρωση ΄του προημιτελικού συνεχίζω να είμαι ο μικρότερος σε επίπεδο στο κύπελλο, να δώ που θα φτάσω. Αν το κατακτήσω θα είναι το μεγαλύτερο κύπελλο σε ισχύ που έχω κατακτήσει μέχρι τώρα σύμφωνα με τους αντιπαλους που μου πετάει.... Ολο τελικούς παίζω μέχρι τον τελικό!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. #12
  Apprentice dragonomicon's Avatar
  Join Date
  Nov 2016
  Location
  Usa
  Posts
  195
  Πρώτος ημιτελικός (μεσολάβησε άλλος ένας αποκλεισμός ενός 31 λέβελ) και τα παλικάρια μου κατάφεραν αυτό που θα δείτε μπροστά σας. Δεν ξέρω τι να πω, μάλλον πάνε να το πάρουν τσαμπουκά τουτού... Ο τύπος 30 λεβελ (ένα πάνω απο εμένα) με 122% εναντί 119% που είμαι εγώ.

  Δεν υπάρχει λογική στο κύπελλο.....-screenshot_10.jpgΔεν υπάρχει λογική στο κύπελλο.....-screenshot_11.jpgΔεν υπάρχει λογική στο κύπελλο.....-screenshot_12.jpgΔεν υπάρχει λογική στο κύπελλο.....-screenshot_13.jpgΔεν υπάρχει λογική στο κύπελλο.....-screenshot_14.jpg

 3. #13
  Rookie nickosps's Avatar
  Join Date
  Dec 2015
  Posts
  79
  Μπράβο φίλε! Πάρ' τους τα σώβρακα!!

 4. #14
  Apprentice dragonomicon's Avatar
  Join Date
  Nov 2016
  Location
  Usa
  Posts
  195
  Μεθαύριο παίζω το δευτερο ημιτελικό, πιθανότατα είμαι και με τα δύο τελικό, ετοιμάζω μια παρουσίαση του 4-1-2-2-1 V , με πολλές εικόνες αναλύσεις και σχήματα, καθ ότι έχω κάνει διατριβή πάνω σ αυτό και πως συμπεριφέρεται στους αντιπάλους ανάλογα με τη δυναμικότητά τους. Για μένα προσωπικά ίσως , λέω ίσως γιατί έχω μια μικρή επιφύλαξη στο 4-4-2 οταν παιχτεί σωστά και στο 3-3-2-2 δωθούν οι σωστές κατευθύνσεις, είναι το total formation... Aλλά αυτό θα το συζητησουμε στην ώρα του και στο ανάλογο topic.
  pgatzas, Nikose and Nick Lizas like this.

 5. #15
  Apprentice dragonomicon's Avatar
  Join Date
  Nov 2016
  Location
  Usa
  Posts
  195
  ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΕΝΤΑ........ Κοιτάξτε τώρα πως μπορεί να γίνει ένα παιχνίδι ροντέο... Στον πρώτο είχα κερδίσει 7-2 την κανονική του ομάδα (σσ βλέπε πιο πάνω στο ποστ), εδώ λοιπόν στο σημερινό παιχνίδι κατέβηκα ακριβώς με την ίδια σύνθεση πολυ αμυντικά, πλαγια , μεικτές που χρησιμοποιώ για τέτοιου είδους αντιπαλους αλλά..... δεν χρησιμοποίησε την πρώτη του 11 αδα λόγω απογοήτευσης.......και............ το σύστημα το δικό μου μοιραία έπεσε σε κενό. Ημίχρονο 3-0 και μόλις το βλέπω έπαθα σύγκριο.... Αμέσως αλλαγή εκτάκτου ανάγκης όλα τα βελάκια ΟΦ εκτός απο τον dc και τους omr - oml και το γυρνάω σε κάθετες κέντρο χωρίς να αλλάξω τη νοοτροπία ( πολύ αμυντική). 2 γκόλ και συνήλθα ξανά. Τώρα περιμένω τον άλλο Τούρκο να περάσει για να τον σακατέψω στον τελικό και να πάρω το πιο δύσκολο κύπελλο μέχρι τώρα που έχω κατακτήσει με αντιπάλους άνω των 2 λέβελ απο εμένα.

  Δεν υπάρχει λογική στο κύπελλο.....-screenshot_19.jpgΔεν υπάρχει λογική στο κύπελλο.....-screenshot_20.jpgΔεν υπάρχει λογική στο κύπελλο.....-screenshot_21.jpgΔεν υπάρχει λογική στο κύπελλο.....-screenshot_22.jpgΔεν υπάρχει λογική στο κύπελλο.....-screenshot_23.jpg
  nikolgiorgos likes this.

 6. #16
  Rookie pgatzas's Avatar
  Join Date
  Nov 2016
  Posts
  58
  Γνωριζει καποιος ποιο ειναι το επαθλο του κυπελου για level 20?

 7. #17
  Pro
  Join Date
  Dec 2012
  Posts
  833
  Quote Originally Posted by pgatzas View Post
  γνωριζει καποιος ποιο ειναι το επαθλο του κυπελου για level 20?
  kαπου στα 25μ πρεπει να ειναι. ψιχουλα.

 8. #18
  Rookie pgatzas's Avatar
  Join Date
  Nov 2016
  Posts
  58
  Εμένα γιατί δίνει 111Κ? �😃😃😃

 9. #19
  Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
  Join Date
  Jul 2014
  Posts
  17,714
  εδώ
  http://forum.topeleven.com/top-eleve...onsorship.html
  έχει τα βραβεία ανα επίπεδο
  Η αμοιβή του νικητή του τελικού έχει αυξηθεί από την περασμένη σεζόν
  Το θέμα βέβαια είναι ότι εσύ είσαι Lv20, αλλά μπορεί να είσαι σε διαφορετικό Lv στο κύπελλο (πιο πάνω ή πιο κάτω, ανάλογα την ποιότητα που είχες).
  Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
  http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

 10. #20
  Apprentice dragonomicon's Avatar
  Join Date
  Nov 2016
  Location
  Usa
  Posts
  195
  Δυστυχώς ο τελικός δεν πήγε καλά, εκεί που τον είχα πάρει φαλάγγι μου τραυματίζετε ο επιθετικός μου και η αλλαγή άργησε αδικαιολόγητα να γίνει και έφαγα γκόλ απο το πουθενά....... μετά όλα ήταν προδικασμένα χωρίς τον βασικό επιθετικό μου μπροστά. Το παιχνίδι το πήρε ο Τούρκος στην παράταση παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τον παιχτών μου.... Ομως ήταν μια πολύ καλή πορεία μέσα απο άνισους πραγματικά αγώνες μιας και βρέθηκαν στο δρόμο μου παίχτες που μου έριχναν 3 λέβελ!!!!!!!!!! Την επόμενη σεζόν ελπίζω σε μια πιο ευνοική κλήρωση.

  Δεν υπάρχει λογική στο κύπελλο.....-screenshot_44.jpg

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast