Results 1 to 10 of 50
Like Tree26Likes

Thread: Εορταστικά πακέτα από το Τ11

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice
    Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post
    και τώρα που είπες για βίντεο, να προσθέσω ότι παρόλο που πέρασαν οι γιορτές και περίμενα να τελειώσει το μπούγιο με τα διαφημιστικά πακέτα εταιριών, βλέπω ότι συνεχίζει και δίνει κανονικά κάθε μέρα σχεδόν 30 βίντεο (είναι 3-4 google παιχνίδια και 2-3 εφαρμογές για το κινητό, που παίζουν ασταμάτητα)
    Το παρατήρησα και εγώ αυτό Γιώργο. Μήπως για λόγους ισότητας το καθιερώσουν για όλους τα 30 πράσινα. Ούτως ή άλλως όλοι τα παίρνουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
    Νομίζω ότι το οικονομικό συμφέρον της νορντέους διασφαλίζεται ήδη από το όριο των 30 πρασίνων το οποίο έχει θεσπιστεί εδώ και καιρό. Στο κάτω κάτω εγώ δεν έχω δει ούτε μια διαφήμιση ελληνικών εταιρειών εδώ και ένα χρόνο. Συνεχώς εφαρμογές διαφημίζονται. Δεν βλεπω το λόγο να μην τις βλέπουν όλοι.

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Quote Originally Posted by cmasaoutis View Post
    Το παρατήρησα και εγώ αυτό Γιώργο. Μήπως για λόγους ισότητας το καθιερώσουν για όλους τα 30 πράσινα. Ούτως ή άλλως όλοι τα παίρνουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
    Νομίζω ότι το οικονομικό συμφέρον της νορντέους διασφαλίζεται ήδη από το όριο των 30 πρασίνων το οποίο έχει θεσπιστεί εδώ και καιρό. Στο κάτω κάτω εγώ δεν έχω δει ούτε μια διαφήμιση ελληνικών εταιρειών εδώ και ένα χρόνο. Συνεχώς εφαρμογές διαφημίζονται. Δεν βλεπω το λόγο να μην τις βλέπουν όλοι.
    είναι διάφορα σενάρια, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε και να παρακαλούμε να συνεχίσει έτσι.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html