7Likes
-
VIP
δεν ξερω εαν εχεται πρατηρησει αλλα εγω πριν απο 4 χρονια που αρχισα το τοπ ελεβεν ο τερματπφυλακας
τραυματιζοταν καμμια φορα εδω και δυο χρονια δεν τραυματιζεται κανενας ,για την αποδοση εγω αυτο που
εχω καταλαβει ειναι οτι πολλοι μανατζερ εχουν μονο ενα τερματοφυλακα στο ροστερ τους και φυσικα
οταν εχεις μονο ενα πιστευω η μηχανη της νορντεους σε παιζει οπως θελει για παραδειγμα μια
θα εχει ο τερματοφυλακας 5 ,8,6 και αυτο γινεται γιατι ο νορντεους προσπαθει να προσαρμοσει το παιχνιδι στο
πραγματικο ποδοσφαιρο οπου ολες οι ομαδες εχουν 2 τερματοφυλακες εγω εχω 2 τερματοφυλακες και υπαρχουν
παιχνιδια που ο καλος μου εχει βγαλει 8,9και μετα 5,6ε τοτε πεταω τον δευτερο που ειναι λιγο πιο χαμηλη ποιοτητα
απο τον πρωτο και για μερικα παιχνιδια βγαζει και αυτος τα ιδια, τωρα εχω πρατηρησει απο ενα συγκριτικο τεστ
τεστ που εχω κανει απο τερματοφυλακες αλλων φιλων με μεγαλα ποσοστα για παραδειγμα 8,9 οτι αυτοι οι τερματοφυλακες
εχουν ολοι πολυ ανεβασμενο σε σχεση με τα αλλα χαρακτηριστικα τους την εναερια εκταση τωρα πως το καταφερνουν αυτο
στην προπονηση δεν ξερω