προσπάθησε να είσαι μέσα στα ματς με τους μικρομεσαίους αντίπαλους.
Εκεί μπορεί να φας τρολιά (χαμηλή αποτελεσματικότητα στα σουτ και να το Χ)
Printable View
προσπάθησε να είσαι μέσα στα ματς με τους μικρομεσαίους αντίπαλους.
Εκεί μπορεί να φας τρολιά (χαμηλή αποτελεσματικότητα στα σουτ και να το Χ)
Αδερφέ πέφτει χοντρό δούλεμα από την Nordeus... Δεν περιγράφεται αυτό που βλέπω εδώ και 10 λεπτά στην οθόνη μου.... μισό να το μοιραστώ μαζί σου και πες μου και εσύ....
Attachment 76373
Επίπεδο αντίπαλου μάνατζερ 7...
Δώσε μου εσύ μια λογική εξήγηση σε αυτό το θέμα....
Καλησπέρα από Ρόδο
-Ραφαήλ(Rodos FC Manager)
To θεμα ποιο είναι ακριβώς; Δεν κατάλαβα
μην σε ξεγελάει το επίπεδο του μάνατζερ
Απλώς και στο δικό μου πρω, έχει μερικές "παρατημένες" ομάδες
Όλος ο κόσμος θέλει όσο γίνεται πιο εύκολους αντιπάλους για να παίρνουν τίτλους κι ο Ραφαήλ θεωρεί ότι τον δουλεύει η Nordeus αχαχαχαχαχα
Είσαι level 5, δεν σου έχει ξανασυμβεί να συναντήσεις παρατημένες ομάδες;
μετά από 41 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα ήρθε κι η σειρά μου να τρολλαριστώ...
ομάδα που την είχα κερδίσει 0-5 στον 1ο γύρο.
0-0 τελικό αποτέλεσμα. δεν ήταν καν παρών ο αντίπαλος. δοκίμασα πολλά αλλά απλά δεν ήθελε να μου δώσει την νίκη...
Attachment 76418
mvp ο τερματοφύλακας του αντιπάλου φυσικά...
Ναι, επίπεδο 5 είμαι.
Όπως έγραψα είχα 41 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα πριν τη χθεσινή ισοπαλία, δεν ξέρω από που προκύπτει ότι στα περισσότερα ματς ήμουν ισόπαλος αλλά τέλος πάντων.
178 νίκες, 25 ισοπαλίες, 24 ήττες, 848 γκολ υπέρ, 151 κατά είναι ο συνολικός μου απολογισμός στους 5,5 μήνες που παίζω το παιχνίδι.
Και δια του λόγου το αληθές, σήμερα είχα ματς για το Champions League. Ίδιο σύστημα εγώ, ίδιες οδηγίες. Με 4-4-2 ο αντίπαλος και πιο δυνατός από αυτόν με τον οποίο έπαιξα στο πρωτάθλημα.
Attachment 76424
Attachment 76425
Attachment 76426
Τελικός κυπέλλου, δυστυχώς ομως με 8αστερο που παιζει 4-4-2 κλασικ. Σπαζοκεφαλιά