Πολύ πηγμένος από δουλειά, αλλά θα βρω χρόνο κάποια στιγμή να δηλώσω συμμετοχή! ;)
Printable View
Πολύ πηγμένος από δουλειά, αλλά θα βρω χρόνο κάποια στιγμή να δηλώσω συμμετοχή! ;)
ουυυ τώρα ? εδώ και καιρό,Quote:
Και αυτός 442nd με ίδιο q περίπου, διαλύθηκε 4-1.
Το σύστημα και οι τακτικές αναφέρθηκαν από πάνω.
Φαίνεται το γιατρικό για το 442nd έχει βρεθεί για τα καλά.
Αυτό το γαμ...νο 4-42 κλασσικό να μην μπορώ όμως με τίποτα αν το κερδίσω με 4-5-1 V :confused:
με τις ρεζέρβες σήμερα, την ManU, αφού σχεδόν εξασφάλισα την παραμονή στην ίδια κατηγορία, είπα να βάλω την κανονική ομάδα.
Εκτός από 1 που όμως μετά τραυματίστηκε και ανικαταστάθηκε με καλό παίκτη.
ο αντίπαλος παρατημένη ομάδα, με κάποιους 3* βετεράνους για να συμπληρώσει την 14άδα του.
Κανένας από τους 2 μας δεν έβλεπε τον αγώνα.
Ισοπαλία :p
Attachment 78074
Attachment 78075
ΝΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΠΟΙΟς ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ
παιζοντας εναντιον ενος ανωτερου αντιπαλου πρωτο παιχνιδι στην εδρα μου 2-2 με αμυνα αντεπ 4-5-1v
δευτερο παιχνιδι αλλαζω την διαταξη 4-1-4-1 οδηγιες θα δειτε παρακατω αυτος παιζει το κλασικο 4-4-2
στο πρωτο παιχνιδι και οι δυο παρων στο δευτερο κανεις παρων πρωινη ωρα το παιχνιδι και να πως περασα τελικο
κερδιζοντας μαλιστα 1-3 εκτος εδρας
Attachment 78118Attachment 78119Attachment 78120Attachment 78121Attachment 78122Attachment 78123Attachment 78124Attachment 78125Attachment 78126
εδω πεφτει και ενας μυθος οτι οι παικτες κουραζονται αν βαλεις εντονο πρες και ενας εναντιον ενος
οι παικτες εβαλαν 3 γκολ στο 2 ημιχρονο που υποτιθεται οτι θα ηταν κουρασμενοι και οχι μονο αυτο
κρατησαν και το σκορ
Μπράβο για τη νίκη. Άντε και με την κούπα.
Και γω σήμερα πέρασα τελικό κυπέλλου από μεγαλύτερο επίπεδο και καλύτερο από μένα. Ο τελικός θα είναι πάλι με καλύτερο και μεγαλύτερο επίπεδο και Έλληνα.
Με βόλεψε πολύ φέτος το σύστημα 4-1-4-1. Στο πρω είμαι αήττητος με μία ισοπαλία, τελικό στο κύπελλο και προημιτελικά cl.
τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του τσουλού. είμαι και ο μόνος 35άρης από τους 32, όλοι οι άλλοι είναι +1 lvl
Attachment 78156Attachment 78157Attachment 78158
Ματς με το 2ο του πρω.
442nd ισαξιος αντιπαλος.
Το συστημα για ακομη μια φορα δουλεψε και πάτησε τον αντίπαλο.
2-6 το τελικο σκορ.
Ειναι εντυπωσιακο το ποσο καλα δουλεύει το σύστημα με επιθετικη νοοτροπια εναντιον του 442nd.
Η πλακα ειναι οτι τρωνε τοσα πολλα γκολ που το γυριζουν σε φουλ επίθεση, εκει το γυριζεις σε αμυνα χωρις να αλλαξεις και το και τρωνε κι άλλα χαχα
Σε πρώτη ευκαρια θα ανεβασω φωτο γιατι απομακρυνθηκα απο τη βαση μου για το 3ημερο
2 ημιτελικοί στη SUPER LEAGUE για το ΡΙΝΟΚΕΡΟ και τον ΝΙΚ.
Όλοι οι αντίπαλοι +1 επίπεδο αλλά όχι κανένα "τέρας".
Παλεύεται.
Τελικός κυπέλου επίσης, +1 lv o άλλος.
Λιγάκι καλύτερος ο άλλος, επίσης +1 lv, θέμα ημέρας θα είναι.
Attachment 78261
Θεσσαλονίκη σήμερα Καθαρή Δευτέρα, βγήκε και ο ήλος αλλά δεν φυσάει μια.
Αποτυχημένη προσπάθεια να πετάξουμε τον χαρταετό σε ένα μεγάλο πάρκο εδώ κοντά μας.
Επιστροφή στο σπίτι και μαγείρεμα γαρίδες σαγανάκι με μπόλικη σάλτσα, χταποδάκι, μύδια, καλαμάρια και ταραμάς.
θα συνοδευτεί με το σχετικό ουζάκι φυσικά, ύπνος μετά και έτοιμοι για τους βραδυνούς ημιτελικούς.
Καλή Σαρακοστή !
Καλή Σαρακοστή, καλή χώνεψη και καλή τύχη στους ημιτελικούς.
Καλή Σαρακοστή παιδιά και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν ημιτελικούς σήμερα.
Εγώ έπαιξα και μόλις τέλειωσε το ματς. Σημαντικότατη νίκη με 0-1 για τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Τον δρόμο για τα δίχτυα βρήκα με απευθείας φάουλ στο 2ο ημίχρονο. Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ήταν ο τερματοφύλακας μου με 8.2.
Attachment 78273
Attachment 78274
Attachment 78275
Attachment 78276
Attachment 78277
Αν καταφέρω να κάνω το νταμπλ, σκέφτομαι σοβαρά για tanking.
Ορισμένοι παίκτες αρχίζουν να μεγαλώνουν και γενικότερα θεωρώ ότι το ρόστερ θέλει εκτός από ανανέωση, αναδιοργάνωση και ενίσχυση.
2 ημιτελικοί στο NIVEA πήγαν καλά.
Σχεδόν ίδια παιχνίδια.
Για αυτή την κατοχή και τα σουτ, περίμενα μερικά ακόμα γκολ αλλά τεςπα.
ούτως ή άλλως, οι αντίπαλοι είναι +1 lv οπότε έχεις κι αυτόν τον παράγοντα εναντίον , παρόλο που στην διαφορά ποιότητας ήμουν σχετικά κοντά τους.
Attachment 78297
Attachment 78298
Βολικές , βραδυνές ώρες στους επαναληπτικούς :)
Αν δεν φάμε τρολάρισμα, πάμε για τελικούς
Εσύ τι γνώμη έχεις Nik; να πάω για τάνκινγκ ή να περιμένω μερικές σεζόν ακόμη;
φίλε με το τανκινγκ και δυναμώνεις τους παίκτες και στοκάρεις (εγώ μάζεψα αυτή τη σεζόν περίπου 800 και πράσινα).
το θέμα είναι ότι κάποιοι νέοι γρήγοροι καλοί παίκτες θα χάσουν μια σεζόν.
οποτε θέλει λίγο σκέψη και συντονισμό εκεί το πράγμα.
είναι ώρα για ανανέωση της ομάδας ?
αν ναι, κάντο και πάνε για το nivea μπας και μπορέσεις να σώσεις μια σεζόν.
(γιατί ουσιαστικά με το τάνκινγκ, πρέπει να ξαναπάρεις πρω ή να βεις τετράδα ξανα για να πας ch.l., οπότε είναι 2 σεζόν χωρίς νταμπλ ή τρεμπλ).
Έχω ρόστερ 19 παικτών.
Την επόμενη σεζόν θα έχω: 2 στα 19, 1 στα 20, 1 στα 21, 1 στα 22, 3 στα 23, 2 στα 24, 2 στα 25, 2 στα 26, 3 στα 27, 1 στα 29 και 1 στα 30.
Αν και είναι καλοί παίκτες 5-6 θα πρέπει να φύγουν σύντομα και δεν ξέρω κατά πόσο θα είμαι σε θέση να τους αντικαταστήσω επάξια άμεσα. Επίσης θα πρέπει να κάνω φαρμ και τόκεν, οπότε ο ορίζοντας μου ίσως είναι και 2 σεζόν τελικά.
Θέλει πολύ σκέψη και καλή στρατηγική, θα το σκεφτώ μερικές μέρες ακόμη για να πάρω την τελική απόφαση.
φτασαμε στην βρυση νερο δεν ηπιαμε με το θηριο αντεξαμε στον τελικο ενα ημιχρονο απο το 60 και μετα εδειξε την δυναμη του
το καλο μενουμε κατηγορια μαζεψαμε πρασινα παλεψαμε στο κυπελο μεχρι τον τελικο οπως και στο τσαμλινγκ μεχρι προημιτελικαAttachment 78351
μια ακόμα κούπα για τον νικ (+1 lv ο αντίπαλος)
Attachment 78366
- Ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ?
VRT FC επίπεδο 58
- Πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν ?
8ος και nivea league
- Ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ?
Να ανεβάσω μικρούς παίχτες και να προκριθώ στις "ευρωπαϊκές" διοργανώσεις
- Τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε ?
Προπόνηση για αύξηση ικανοτήτων
- Σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε ?
91 που μάλλον είναι το τελευταίο
- Συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των Ομοσπονδιών ?
Ναι
- Πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ?
Αναλογικά με το επίπεδο μια χαρά
Amorosa, 58 επίπεδο.
6ος στο πρωτάθλημα, στους 32 του Κυπέλλου.
Θα μείνω επίπεδο, αυτή τη σεζόν έδωσα βάση στο Nivea League (φτάσαμε στους 16) και στο πρωτάθλημα έβαζα τους αναπληρωματικούς, οι οποίοι έκαναν και μεγάλες νίκες κάποιες φορές. Πάντως, στο επίπεδό μας, παίζει να μείνουν επίπεδο και όσοι τερματίσουν στις θέσεις 1-8, αλλά και να ανέβει και ο 10ος ή ο 11ος...
Αν μείνω επίπεδο, μεταγραφικά δε χρειάζονται ιδιαίτερες κινήσεις. Κάποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν΄, ενδεχομένως να γίνουν 1-2 κινήσεις, αν προκύψει κάτι καλό στην αγορά ή αν βγάλει κάτι καλό η ακαδημία.
Στο 78.
Ναι, είμαστε στη Χρυσή-2.
- Πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ?
Αν μιλήσω για εμπειρία θα πρέπει να γράφω για ώρες. Η ομάδα στα νορμάλ επίπεδα είχε πολλές επιτυχίες, όταν υπήρχε και περισσότερος ελεύθερος χρόνος και το παιχνίδι δεν ήταν τόσο βαρύ για το κινητό. Πχ στο πρω δεν είχα πέσει ποτέ κάτω από 3ος μέχρι ας πούμε επίπεδο 35? 40? δε θυμάμαι ακριβώς.
Περιορισμένος ο ελεύθερος χρόνος, παίζουμε και δωρεάν, για χαβαλέ και για την παρέα, δε με ενδιαφέρει τόσο πλέον τι θέση θα πάρω ή αν έρθουν τίτλοι, πιο πολύ το βλέπω ως μια ασχολία που περνάω λίγο μέσα στη μέρα.
ναι cris (με την Amorosa), περασμένη σεζόν μου φαίνεται ήσασταν μαζί.
Τώρα ο Νίκος είναι με τα άλλα παιδιά (τους Έλληνες τους ξέρω σχεδόν όλους και αρκετοί είναι και φίλοι)
ο Κονιδιάρης, ο Αρχοντούλης, ο Ζαχαρίας με τον Β' και η Κατερίνα, ο Νεκτάριος , ο Αλεξάνδρου, ο Τσούλιας, όλοι μαζί είναι και μάλλον θα συνεχίζουν έτσι.
:p
Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 3 σεζόν, απέναντι στην ομάδα που είχα αφήσει δεύτερη στους ομίλους.
Παίζει σύστημα σαν έλατο δηλαδή 3-1-3(mc, ml, mr)-2(amc)-1.
Οι πλάγιοι μέσοι σκοράρουν πολύ (29 και 28) ενώ όχι τόσο οι amc του. Στα παιχνίδια που παίξαμε στους ομίλους είχε το ίδιο σύστημα αλλά με 2 επιθετικούς αντί για 1. Και στα 2 παιχνίδια είχε παραπάνω σουτ από μένα απλά εγώ ήμουν πιο εύστοχος. (2-1 και 2-2 τα αποτελέσματα).
Θα είναι χωρίς αμφιβολία ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, για να δούμε...
ω έλατο ω έλατο μ αρέσεις πως μ αρέσεις
έχει το καλό ότι μπορείς να μαζέψεις πληροφορίες από πολλά παιχνίδια του.
τσέκαρε όλα τα ματς που έχασε ή ήταν χειρότερος και βρες τις αδυναμίες του.
Χαχαχα
Έχει πολύ αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα πάντως.
Του στυλ ήττα με 3-1 στον πρώτο προημιτελικό και νίκη 4-0 στον 2ο.
Εγώ πάντως έχω την καλύτερη επίθεση συνολικά στην διοργάνωση.
Πιστεύω θα είναι θέμα ημέρας και τύχης ξεκάθαρα.
Και περάσαμε και οι δύο, Νίκο.
Δεν ξέρω πως απέφυγα τα θηρία του επιπέδου μας.
Πάντως είναι εμπειρία και ενδιαφέρον να παίζει κανείς μαζί τους.
Έχεις αγωνία. Θα πάρω κανένα πόντο; Χαχαχα!
Πολύ πολύ ύποπτα τα σημερινά αποτελέσματα στις Ομοσπονδίες.
Όλοι διαμαρτύρονται για ασυνήθιστα αποτελέσματα, μεταξύ τους κι εγώ.
Νομίζω δεν είναι τυχαίο ότι όσοι ήταν μεγαλύτερο επίπεδο από τους αντιπάλους τους κερδίσαν και με μεγάλα σκορ.
Πως εξηγείται ότι χάσαμε 8-0, 5-0, 4-0 κτλ. από αντιπάλους με ίδιο αν όχι χαμηλότερο ποσοστό ποιότητας που όλως τυχαίως ήταν μεγαλύτερο level;
Κάτι συνέβη...
Τι ψαχνεις να βρεις τωρα.....
Το θεμα ειναι να'σαι ονλαιν στους αγωνες σου.Ολα τα αλλα...ειναι περιττα:)
Ειναι bug λογικα κάτι χάλασε στον κώδικα και υπολογίζει την ποιότητα βαση ποιοτητας κανονικης καιβοχι εξισορροπημενη με τα αστερια.
Κι όμως υπήρξε θέμα...Εστειλα μήνυμα στην υποστήριξη και μου απάντησαν επιβεβαιώνοντας το πρόβλημα.
Καλησπέρα
Η κλήρωση για την φανέλα δώρο θα γίνει αύριο με την κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ.
18 συμμετοχές έως τώρα, έχουν μείνει μερικά νούμερα.
Δείτε στο πρώτο ποστ.
Αντε για να δούμε
Τελος σεζον να μαι κ εγώ με την Furius επίπεδο 15, δεν ξεκίνησε καλά αφού δεν έπαιζα στο τσαμπιονς, οπότε χαλαρά με κύπελλο ημιτελικό κ κατάκτηση πρωταθληματος. επίπεδο προπόνησης 82 ...τα λέμε με την επόμενη σεζον.... :)
Μεγάλη μέρα αύριο.
Ξυπνητήρι και ξύπνημα για μεταγραφές.
Μάλλον πρόλαβα λόγω αλλαγής σε κλήρωση τζόκερ αν κ δεν εχω ποτε τυχη..
Η ομάδα μου είναι ΑΟ ΞΑΝΘΗ (αλλαγη απο ermis mandras) level 6
Έμεινα σεζον + κατακτηση κυπελλου
Μόνο νίκες
Προπόνηση μόνο γτ ξεκιναω 7στερος με χαμηλο μεσο ορο ηλικιας
Επίπεδο 59
Είμαστε στην χρυσή1
- Πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα
Όσο ζεις μαθαίνεις τα bugs της Nordeus :p
Καλημέρα
περιμένω μερικές ακόμα εγγραφές για την κλήρωση της περασμένης σεζόν - θα γίνει το βράδυ.
Οι υπόλοιποι αλλά και αυτοί που θα συμπληρώσουν, μπορούν να ξεκινήσουν τα ποστ στο θέμα της νέας σεζόν
εδώ
https://forum.topeleven.com/%CE%93%C...tml#post445736
για μια ακόμα επίσημη φανέλα !
Καλημέρα
περιμένω μερικές ακόμα εγγραφές για την κλήρωση της περασμένης σεζόν - θα γίνει το βράδυ.
Μόνο συμπληρωματικές συμμετοχές εδώ !
Οι υπόλοιποι αλλά και αυτοί που θα συμπληρώσουν, μπορούν να ξεκινήσουν τα ποστ στο θέμα της νέας σεζόν
εδώ
https://forum.topeleven.com/%CE%93%C...tml#post445736
για μια ακόμα επίσημη φανέλα !