Αν έχανα κι αυτό το ματς θα απεγκαταστούσα το παιχνίδι...
Δείτε την διακύμανση του σκορ
Attachment 78850
Και τα στατιστικά για να δείτε τι πήγα να πάθω πάλι...
Attachment 78851
Printable View
Αν έχανα κι αυτό το ματς θα απεγκαταστούσα το παιχνίδι...
Δείτε την διακύμανση του σκορ
Attachment 78850
Και τα στατιστικά για να δείτε τι πήγα να πάθω πάλι...
Attachment 78851
Το έγραψα στο αγγλικό, δεν μ αρεσει οπως ξεκινησε η σεζόν, βλεπω τα τρελα των ομοσπονδιών για την ωρα
- Ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ? Ioannis FC, 36(το πραγματικό είναι 48)
- Πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν ? Πρωτάθλημα, chl αήττητος παρόλο που έπαιζα με +1 αντιπάλους. Στο κύπελλο αποκλείστηκα στο γκολ
- Ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ? στο χαλαρό μάλλον ήρθε η ώρα για tanking
- Τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε ? ανανέωση με γρήγορους, σε όποιες θέσεις βρω
- Σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε ? 91
- Συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των Ομοσπονδιών ? ναι .Παρόλο που το πήγανε χαλαρά μείναμε στην Πλατινένια κ όχι μόνο αυτό, ανεβήκαμε κ 10οι
- Πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ? Μετά από άπειρες κούπες, τώρα πιο πολύ πειραματίζομαι με συστήματα και εντολές
Attachment 78857Attachment 78858
Αυτό ακριβώς φίλε μου.
Attachment 78866
σχεδόν σε κάθε αρχή της σεζόν υπάρχουν ασταθείς αποδόσεις και περίεργα αποτελέσματα.
Αν βάλεις και το ότι καμιά 10αριά νερντς της νορντέους πειράζουν το πρόγραμμα για να έρθει στα ίσα του :rolleyes:
χαμός στό ίσωμα
Αρχισαμε το πρωταθλημα με ηττα 0-1
αλλα στο 2 παιχνιδι διελυσαμε εκτος εδρας ενα ισοδυναμο αντιπαλο με 2-6
Attachment 78873Attachment 78874
- Ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ?
Aeknicosfcstars και είναι στο επίπεδο 41
- Πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν ?Μειναμε κατηγορια ,στο τσουλου ημιτελικα κυπελλο ημιτελικα
- Ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ?να τα παρουμε ολα
- Τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε ?
καμμια εφτιαξα 25 ισαξιους παικτες
- Σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε ?90
- Συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των Ομοσπονδιών ?
ναι αλλα εγιναν τεχνικα λαθη απο την νορντεους και ελπιζω να διορθωθουν
- Πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ?
δοκιμαζω κατι διαφορετικο εχω φτιαξει μια πολυ δυνατη 25αδα και θα παιζω με διαφορετικες ενδεκαδες θα παιζουν ολοι οι παικτες
να δουμε πως θα παει μεχρι στιγμης πρωταθλημα και κυπελλο αρχισαμε πολυ δυνατα
θα δουμε ειναι νωρις ακομη
Έτσι όπως τα λέει ο Νικ,πάντα με το νέο σεζόν έχω περίεργα αποτελέσματα, τρέλα πράγματα συμβαίνουν και ειδικά στο προ
Και έπαιξα για το Κύπελλο με πολύ πιο δυνατή ομάδα από αυτές του πρωταθλήματος και κέρδισα 1-0 με τον αντίπαλο να έχει ένα κάρο σουτ και ο τερματοφύλακας μου είχε 9.1 απόδοση και +9 χαρακτηριστικά.
Πόσο random...κλαίω
Σήμερα την είδαμε Μπάρτσα Παρι.. Στο τσακ ήταν να την κάνουμε την γκέλα από τον άμπαλο.
Attachment 78890Attachment 78891Attachment 78892