Attachment 78798
είμαι 31 επίπεδο και το μόνο που δεν χρειάζομαι είναι χρήματα! δώσε μου πράσινα, ή έστω τόκεν που τα σπατάλησα! μην μου δίνεις κάθε μέρα χρήματα!!!! :p
Συμβαίνει το ίδιο και σε σάς ή απλά εμένα δεν με θέλει?? :eek:
Printable View
Attachment 78798
είμαι 31 επίπεδο και το μόνο που δεν χρειάζομαι είναι χρήματα! δώσε μου πράσινα, ή έστω τόκεν που τα σπατάλησα! μην μου δίνεις κάθε μέρα χρήματα!!!! :p
Συμβαίνει το ίδιο και σε σάς ή απλά εμένα δεν με θέλει?? :eek:
Ω ρε φιλε πως το κατάφερες αυτο, μακαρι να μου εοχε συμβεί στην ομαδα με μικρο λεβελ που εχω.
Εμενα οχι τουρλουμπουκι, λίγο απολα
Οχι, τέτοια περίπτωση δεν είχα.
Ανάμεικτα και μάλιστα σε μια ομάδα μου έβγαλε και αρκετά τοκεν.
Βέβαια μπαίνοντας με την 1η μου ομάδα, αν πατήσω πχ Α και βγάλει χρήματα, μετά δοκιμάζω άλλα γράμματα.
Συνήθως πιάνει το κόλπο (οκ, μπορεί να φας στην μάπα και μπλε μετά :( )
Ναι και σε μένα τα περισσότερα είναι χρήματα και κόκκινα που μου είναι τελείως άχρηστα
θα έλεγα ότι 7 τοκενάκια τα τσιμπάω σχεδόν σε όλες τις ομάδες. (μια μόνο είναι λίγο άτυχη).
Attachment 78869
στις 5 μου ομάδες σήμερα, ξεκίνησα να πατώ το Γ και μου έβγαλε και στις 5 απο 1 τοκεν :)
όχι, δεν εννοώ ότι το Γ δίνει στάνταρ αλλά το ότι αν μια μέρα ξεκινάει να μου δίνει ένα γράμμα, το συνεχίζω (συνήθως με υψηλό ποσοστό πετυχημένα) και στις άλλες ομάδες.
Μέχρι τώρα με το Γ από χθες 4/4 τοκεν με τις 2.
Για ρίχτε κι εσείς να δειτε τι θα βγάλει
Δεν μπορεί να είμαστε όλοι τόσο "τυχεροί" και να πετυχαίνομυε το ίδιο πράγμα
Νομίζω στο τελευταίο κουτί με δώρα που ήρθε άρχισε να ισχύει
Στα πρωτα είχε δοκιμαστεί απο πολλούς και δεν έπαιζε έτσι
Εγώ μόνο Α πατάω,στις όλες ομάδες είχα τοκεν, ίσος επειδή είναι τελευταία εβδομάδα έχουμε τοκεν παντού;Attachment 79245
Attachment 79246Attachment 79247Attachment 79248
σήμερα 3 στα 5 Γ στις ομάδες μου είχαν τόκεν.
Ηταν τα 3 πρώτα, χάρηκα εγώ αλλά τα 2 στο τέλος είχαν μπλε και λεφτά
δεν το πιστευω ότι ανοιξα και γω γ και είμαι ο μόνος που πήρε χρήματα!!!!!!!!! αμαν! :d
Καλά με πάει ε?
Attachment 79735
Ioannis Boulakas έχεις πολύ ψωμί ακόμα να με φτάσεις... 2η συνεχόμενη βδομάδα φίλος! :)
Attachment 79741
Εσύ καλά είσαι, νομίζω και γω ότι σε όλες μου τις ομάδες έβγαλα τουλάχιστον 7 τόκεν.
ρε φίλε, στις 14 τελευταίες μέρες, οι 9-10 είναι χρήματα!! όχι τοκεν, όχι πράσινα, ούτε καν κοκκινομπλε! χρηματα μονο :p
Δεν ξέρω τι λέτε πάντως την περασμένη εβδομάδα έβγαλα 10 τοκεν παντώντας μόνο Γ, αυτή έχω ανοίξει το πρώτο σήμερα και είναι λεφτά.
κάπως βελτιώθηκα λοιπόν :p
Attachment 80217
Για να καταρριψουμε και τον μύθο οτι δεν δίνει πολλά τοκενς.
Αυτο με τη μια ομάδα, και το τελευταιο σήμερα ηταν 1T.
Με την αλλη ομαδα πήρα 1T 4 μέρες/φορές αλλά έχασα το screenshot.
Ολά σε διαφορετικά τυχαία γράμματα.
Attachment 80488
Αρχίζω και βλέπω άσπρες μέρες και γώ λοιπόν!
Attachment 80501