84Likes
-
Φιλε, συμφωνω απολυτα, ειμαι παικτης που τωρα ξαναγυρισα μετα απο αποχη αρκετο καιρο απο το παιχνιδι και ειμαι 18 λεβελ. Θα σου πω κατι για τις κληρωσεις και για τα αποτελεσματα. Στην παλαια version ειχα συνεχομενες επιτυχιες μεχρι το 14 λεβελ που ασχολιομουν σχεδον καθημερινα ειχα 8 πρωτες θεσεις στο πρωταθλημα ,και γενικα εβγαινα μονο σε θεσεις 1-3 στο πρωταθλημα. Γυρισα τωρα ξανα ημουν 17 λεβελ σε ενα πρωταθλημα με πολλους ανενεργους παιχτες και καταφερα και πηρα με την ομαδα μου την 2η θεση και εχασα την 1η θεση την τελευταια αγωνιστικη γιατι ηρθα ισοπαλια στο τελευταιο παιχνιδι με τον 3ο. Και αρχιζει η νεα περιοδος και ειμαι σε εναν ομιλο πρωταθλημα παλουκι , που δεν δικαιολογειται οταν βλεπω φιλους μουσε 20 λεβελ που εχουν χειροτερο επιπεδο το πρωταθλημα τους και οχι η ομαδα τους απο το 18 λεβελ που παιζω εγω. Μας βαζουν ολους τους ενεργους να φαγωνομαστε και αφησουν ολους που δεν ασχολουνται σε ενιαιο πρωταθλημα. Δεν συμφωνω γιατι παλια τα χωριζαν ενιαια και ενεργοι παιχτες, και παιχτες που μπαινουν που και που και ανενεργοι παιχτες. Και ναι γουσταρω να κερδιζω καλους managers αλλα δεν μου αρεσει καποιοι να μπαινουν σε αδυναμα πρωταθληματα και εγω με τα θηρια δεν ειναι αξιοκρατικο. Και παμε στην φετινη χρονια μεχρι στιγμης επαιζα τσ.λ με εναν αμπαλο με συνεχομενες ηττες εχω 6 εξαστερους στην ομαδα επαιζα με καποιον που δεν σταυρωνει νικη 72-28 κατοχη 28-10 σουτ περιπου το αποτελεσμα 0-0. What;;;;;;;;;;
Πως γινεται αυτο το τερμα τους ο 4αστερος ειχε 9.6 και ο φορ μου που ειναι ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ ειχε 6.6 στο παιχνιδι ενω ολοι οι αλλοι παιχτες ηταν στο 7.5 περιπου δηλαδη εχανε τα αχαστα. Ε, δεν γινεται να μην κερδιζω τετοιους αντιπαλους κατι παιζει , ακομα και οι νικες μου ολο στο 1-0 ειναι και δεν ξερω τι παιζει εχω βαλει 4 γκολ στο πρωταθλημα και εχω φαει 2 γκολ στην αμυνα , ολο φασεις χανουν. Αυτα δεν γινοντουσαν παλια, δεν ειναι λογικο να παιρνει αποτελεσμα ο καθε πικραμενος.,.
Last edited by Jimbesi; 03-10-2017 at 11:41 PM.