Θέλει κανείς να μπει στην Ομοσπονδία μου;
Printable View
Θέλει κανείς να μπει στην Ομοσπονδία μου;
χαχαχαχα
Είμαστε απεγνωσμένοι φίλε, ανεβήκαμε χρυσή 1 και είναι λες και γύρισε ο διακόπτης. Από 3 μήνες μόνο πρωτιές σε 2η και 4η θέση αντίστοιχα στα πρώτα 2 τουρνουά.
Είμαστε 5, εγώ, ένας άγγλος μέλος του φόρουμ και 3 ακόμη Έλληνες. 6* όλοι, θέλουμε άλλους 57 πόντους για παραμονή στην κατηγορία. Είμαστε πάντα παρών (έφτυσα αίμα για να τους πείσω να μπαίνουν πάντα, μέχρι και απειλές τους έστειλα από τη στιγμή που έγινα αρχηγός), προπονήσεις κάνουμε, μπόνους δίνουμε. Όλα τα κομφόρ :cool:
(Προφανώς έκανα πλάκα για το θέμα των απειλών, μην παρεξηγηθώ)
Ρε συ η Χρυσή 1 είναι δύσκολη κατηγορία.. Θέλει υπέρβαση για να πας Πλατινένια! Εμείς (top eleven dragons) είμαστε μόνιμα Χρυσή 1! Δεν είναι εύκολο πράγμα οι πολλές πρωτιές σε αυτή τη κατηγορία!
Το κατάλαβα κι εγώ από πρώτο χέρι. Απλά δεν μπορώ να εξηγήσω πως γίνεται να υπάρχει τέτοια μεταστροφή στην απόδοση. Δεν είχαμε και τίποτα θηρία αυτό το Σ/Κ αλλά δεν έπιανε τίποτα απ'όσα κάναμε.
Και χρειαζόμαστε 6ο άτομο γιατί οι 12 βαθμοί plus που μπορεί να δώσει ένα καινούριο μέλος δεν είναι καθόλου αμελητέα ποσότητα.
έτσι είναι, η Gold 1 είναι η πιο σκληρή.
Όπως και η πλάτινουμ για παραμονή.
Θέλει και κόλπα να κάνεις βέβαια.
Να έχεις κανά δυό ομάδες τούμπσνο να δανείζουν, κανά δύο fake για να ρίχνουν ποιότητα κλπ
Βεβαια και 50 τοκεν της χρυσής κάθε σεζόν, δεν είναι καθόλου άσχημα.
Είναι και ο Talisman μαζί σας έ ?
Βάζελο τον έκανες και αυτόνα ? στα ασπρα-πράσινα τον βλέπω χαχα
καλή επιτυχία
Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό άμεσα, πρέπει να μείνω κατηγορία καμιά 2-3 σεζόν για να γίνει 8* η ομάδα μου. Όσο για τους άλλους, δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσουν να κάνουν κάτι τέτοιο. Άρα πορευόμαστε με ότι έχουμε και ελπίζω σύντομα με 6ο μέλος, επιτέλους.
Ελπίζω να μην γίνει καμιά πατάτα και χάσουμε την κατηγορία, γιατί θα τσατιστώ άσχημα. 57 πόντοι δεν είναι πολλοί αλλά η απόδοση μας αυτό το Σ/Κ ήταν ντροπιαστική θα έλεγα και άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια λιγάκι...
Ο Talisman ήταν μεταγραφή αεροδρομίου, με το που μπήκε άλλαξε όλος ο αέρας της ομοσπονδίας μας. Έδωσε και κίνητρο στους υπόλοιπους να αρχίσουν να ασχολούνται σοβαρά. Πραγματικά σου λέω, αν δεν τον είχα πείσει τότε να μπει θα είχα φύγει, είχα φτάσει στο αμήν με την αδιαφορία των άλλων. Ο παλιός αρχηγός είχε παρατήσει το παιχνίδι και ήταν όλα πολύ αβέβαια.
Φανατικός της Crystal Palace είναι. Ωραία σύμπτωση που είχε πράσινα-άσπρα. Λέω να αρχίσω να του στέλνω και βίντεο από την 13 τώρα στα κοντά χαχαχα.
Να'σαι καλά.
Κι αν έχεις κανέναν γνωστό που ίσως να ενδιαφερόταν να μπει, πες μου να το κανονίσουμε.
Και εμεις αντιμετωπιζουμε το ιδιο θεμα στις ομοσπονδιες. Για να καταλαβω κατι, οι δυο fake ομαδες, φανταζομαι 3*, ριχνουν την ποιοτητα, αλλα δεν θα μαζευουν και λιγοτερους ποντους, αφου ως πιο αδυναμες θα χανουν συχνοτερα;
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
Έχουν 2-3 5*,
μετά την κλήρωση αγοράζουν άλλους 4-5 5* (που τους πουλάνε μετά)
παίρνουν και 3 δανεικούς 8*-9* από τους άλλους και την έφτιαξαν την ομαδούλα.
Στη φετινή σεζόν για πρώτη φορά οι ST (Demis, Zlatan) αποδιδουν σχετικά καλύτερα και είναι οι πρώτοι σκόρερ των ομάδων, ενώ συνήθως οι AMw είχαν την κορυφαια επίδοση μέχρι και πέρυσι.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6d99c84970.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b12b04fd5a.jpg
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
Αν είναι να αγοράζουν 4-5 5* σε καθε τουρνουά δεν συμφέρει γιατί θα ξοδέψουν συνολικα περισσότερα τόκεν απο το να ανέβαιναν ή να έμεναν πλατίνα :p..Εγώ πιστεύω έχουν μόνιμα 8 παίκτες 5* και 6 1* και παίζουν μόνιμα 8 5στεροι + τρεις παίκτες τούμπανα δανεικούς που όπως σωστά είπες τους παίρνουν μετά την κλήρωση
Το tag μας είναι #EL4YVG
Όποιος θέλει να μπει, μπορεί να τσεκάρει.
μπα, δεν θέλει και πολλά τοκεν.
Πας για παίκτες μεγάλους σε ηλικία, 30άρηδες, με μονή θέση, χωρίς ειδικότητα και να μην είναι κοντά στο επόμενο αστέρι.
Απλά 5* που να είναι καλύτεροι από τους 4* αντιπάλους.
Να δες εδώ τι πήρε ο Tesla #42
https://forum.topeleven.com/%CE%93%C...C%CE%B1-5.html
Season 93 realism...😁
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b9931ef81d.jpg
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
Είμαστε μαζί στο ίδιο πρω (με τις ρεζέρβες μου).
Είπα να της στείλω φιλία, να το βοηθήσω το κορίτσι να βγει στο τσου-λου :p
Attachment 83647
επειδη μου φαινεται ψευτοπροφιλ ,μην το λες και κοριτσι.
μπορει να κρυβεται κανας αντρας απο πισω. :)
Ο πρώτος τίτλος της σεζόν είναι γεγονός και το όνειρο του πρώτου μου τριπλ κράουν ακόμη ζωντανό. Στο πρωτάθλημα είμαι 10 πόντους πάνω και στο CL έχω νικήσει 0-2 στο πρώτο παιχνίδι.
Επίσης να πω ότι είναι το πρώτο μου Κύπελλο μετά από 9 σεζόν χαχα. Νίκησα στην παράταση 1-0.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c5f204e042.jpg
χαχα αυτό είναι πιθανότερο
αλλά καλύτερα να βλέπω αυτή τη φώτο παρά τη φάτσα του Μουρίνιο
Attachment 83700
- Ποιά είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει ?
Attachment 83749 επιπεδο 43
Attachment 83750επιπεδο 26
- Πως τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν ?με την πρωτη ομαδα τανκινγκ με την 2 πρωταθλημα ,κυπελλο
- Ποιά είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν ?παμε για ολα
- Τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε ?αγοραζω 18αχρονους αστερακια
- Σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε ?91
- Συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των Ομοσπονδιών ?παμε πολύ καλα
- Πως τα πάτε (επιτυχίες - εμπειρία) έως τώρα ?επιτυχιες πολλες κυριως με την 2 ομαδα εμπειρια μου μην
παρακολουθείτε αγωνες με αντιπαλους μεγαλύτερης δυναμικότητος από εσας εμενα συνηθως μου βγαινει
τελευταια κερδιζω συνεχεια
ωρε αστέρια και κακό.
Ούτε η φανέλα του Πάνου Αργιανίδη δεν είχε τόσα χαχα
Attachment 83757
Πήρα και το πρωτάθλημα.
Μένει ο τελικός αύριο το πρωί για το τριπλ κράουν.
Το πηραααααααα επιτέλους.
Φέτος πήρα τίτλο με κάθε πιθανό τρόπο. Κύπελλο με νίκη στη παράταση, Τσάμπιονς Λιγκ με νίκη στα πέναλτι. Το πρωταθλημα το πήρα πολύ εύκολα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τιτανομέγιστο συντονιστή του φόρουμ μας που έδωσε το παρών υποστηρίζοντάς με.
μπραβο!!!
Μπράβο μαν! Welcome to the hall of fame! :P
βόλεψε σήμερα και έκανα στα κλεφτά (;) ) κάποιες υποστηρίξεις φίλων στους τελικούς τους.
Συγχαρητήρια.
και με την νίκη στις ομοσπονδίες για να κάνει το καρέ στο πόκερ .
Να'στε όλοι καλά :D
@nikolgiorgos: Στόχος μας είναι η πρόκριση στον τελικό τουλάχιστον για να σώσουμε την κατηγορία. 15-3 είμαστε, όλα φαίνονται πως θα πάνε καλά.
Αλλά θα έκανε ένα υπέροχο screenshot αν παίρναμε την 1η θέση, το συζητάγαμε με τον talisman πριν (έκανε κι αυτός τρεμπλ)
Τελευταία μέρα της σεζόν και αύριο βράδυ θα γίνει η σχετική κλήρωση.
Έβαλα τα νούμερα για την αυριανή κλήρωση.
Αν κάποιος θέλει, υπάρχει ακόμα χρόνος για post
;)
τι ακριβως κληρωση ειναι?
Κάθε αρχή μια σεζόν του game γράφεις μερικά λόγια για την ομάδα σου. Και στο τέλος της σεζόν γίνεται κλήρωση μεταξύ των ατόμων που έχουν γράψει, και ο νικητής κερδίζει το αντίστοιχο δώρο.
Η κλήρωση γίνεται ως εξής. Ο Νικ που είναι διαχειριστής μοιράζει από 1-2 νούμερα στους συμμετέχοντες και περιμένουμε την κλήρωση του Λόττο. Νικητής του δώρου λοιπόν είναι όποιος έχει το νούμερο που έβγαλε πρώτο η κληρωτίδα του Λόττο! (για περισσότερα δες την αρχή του thread).
Με την ΑΕΚ double (πρω+κυπελλο) φετος (χασαμε το triple crown στον τελικο του CL).
Με την Barcelona πρωταθλημα φετος.
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
Είναι ωραίο να βλέπεις κάτι τέτοιο. [emoji41] https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...307f1eca3f.jpg
Στάλθηκε από το SM-J500F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καρέ axd23 ?
μπράβο
Βρε Δημήτρη, εσύ που ξέρεις και το βρίσκεις, βάλε τα νούμερα που βγήκαν στο ΛΟΤΤΟ γιατί ήμουν έξω και τό'χασα.
Να δούμε ποιός ήταν ο τυχερός.
1, 8, 12, 21, 22, 32, 44
Συγχαρητήρια φίλε τριφυλλοφόρε [emoji2]
Στάλθηκε από το SM-J500F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Cloverfield λοιπόν ο τυχερός.
Το "μίλησε" ;)
Αν θέλετε, το ξαναβάζω και αυτή την σεζόν για κλήρωση.Quote:
Φοβερό συλλεκτικό δώρο!!!
Το 10ο τρεμπλ... σ'εφτασα Νικο! :p
Attachment 83885
Δε το πιστεύω οτι νίκησε πάλι ο clover... Απαιτώ να απορριφθεί απο κάθε επόμενο διαγωνισμό... έχει παραγίνει το κακό με την .. τυχη του!