το παλεψαμε με το θηριο αλλα δεν τα καταφέραμε
Attachment 88584
Printable View
το παλεψαμε με το θηριο αλλα δεν τα καταφέραμε
Attachment 88584
δεν πειράζει, του χρόνου
πάει κ το "μικρο" τσου-λου η Europa η όπως λέγεται...κ πάλι δν ήταν η μέρα μας....μάλλον δν ειναι η σεζον μας....αφού κ στο πρω με έριξε ενα βαθμό πίσω κ αύριο που παίζω με τον πρώτο... βλέπω να μην ειναι η μέρα μας η μια τέτοια δικαιολογία αφού σήμερα με ενα από τους τελευταίους έπρεπε να το γυρίσω σε σούπερ επίθεση για να το πάρω το παιχνίδι κ ενώ προηγήθηκε δυο φορές....έχει ξανά κριθεί πρω τελευταία αγωνιστική? εμένα δν μου χει ξανά τύχει...
ναι, εγώ στα 30 πρω που κέρδισα , κανά δυό τα πήρα τελευταία αγωνιστική .
πάντως παράπονο το χω ....να κερδίσω ανώτερο σε ποιότητα αντίπαλο ενεργό όμως σε τελικό ρε παιδιά.....εγώ δλδ πως χάνω από κατώτερης ποιότητας ομάδες κ μάλιστα μισό παρατημένες κ τρελαίνομαι?
Πήρα και τις δύο κατσαρόλες
Attachment 88684
Attachment 88685
Και θα χάσω αύριο το treble σε πιθανή ισοβαθμία.
Attachment 88686
Ο πρώτος παίζει με τον τρίτο εκτός έδρας κι εγώ παίζω με τον τελευταίο.Εν τω μεταξύ,εγώ τον πρώτο τον Έχω κερδίσει και στα δύο παιχνίδια.Θα έχω κερδίσει δηλαδή τον πρωταθλητή και σε ισοβαθμία μαζί του θα είναι πρωταθλητής εκείνος κι όχι εγώ.
Ντέρμπι κορυφής αύριο στο πρωτάθλημα! Παίζω εγώ (πρώτος) με τον δεύτερο! Η διαφορά μας στο +1 οπότε πάω για δύο αποτελέσματα! Το κακό είναι ότι επειδή έριξα την ποιότητά μου αρκετά (ενόψει της νέας σεζόν) είμαι στο 20% λιγότερο από αυτόν.. Αμυντικά με αντεπιθέσεις λοιπόν και βλέπουμε!!
Attachment 88692
Attachment 88693
τρεμπλ
Attachment 88696
Δύσκολη σεζόν και ας έχω την καλύτερη ομάδα απο όλους.
Τελευταίο μάτς παίζω με τον πρωτοπόρο(απο τον οποίο έχασα και το πρωτάθλημα την προηγούμενη σεζόν :mad:).
Δύσκολο να γκελάρουν και οι άλλες δύο αλλα ας έχουμε την ελπίδα για κάτι καλύτερο σε αυτή τη σεζόν ή να στερήσω τη χαρά του πρωτοπόρου για 2ο σερί πρωτάθλημα.
Attachment 88705