-
Κοκκινες καρτες
Παιδια τωρα τελευταια 1-2 πρωταθληματα ενας παιχτης μου παιρνει αρκετα συχνα κοκκινη καρτα το θεμα ειναι οτι τον εχω αρκετα χρονια και ζητημα να ειχε 6 καρτες τοσο καιρο και σε 2 πρωταθληματα εχει πανω απο 3-4 κοκκινες απευθειας ή με 2η καρτα. Το εχει παθει και καποιος αλλος ή ειμαι ο μονος?
-
Τι θέση παίζει? Το έχεις στα "σκληρά μαρκαρίσματα"?
-
παιζει mc καθε φορα ή dmc καποιες οταν αλλαζω συστημα και παντα παιζω τακλιν κανονικο απλα το λεω επειδη ολο αυτο ξεκινησε στο τελευαταιο πρωταθλημα και συνεχιστηκε και σε αυτο και γενικα τρωει καρτες σε λιγα λεπτα σε 10'-15' μπορει να φαει 2 κιτρινες
-
Δεν νομίζω ότι είναι κάποιο "λάθος". Ίσως έκατσε σε αυτόν τον παίκτη να έγινε αλήτης! :p
-
κάρτες παίρνουν οι καλύτεροι σου παίχτες αυτοί που κάνουν την διαφορά, δεν υπάρχει δικαιολογία για να ψάχνεις τι φταίει ειναι νέα μέθοδος "Fair play" Nordeous που προσπαθεί να αποδυναμώσει την ομάδα σου
-
εμένα συνήθως κάρτες παίρνει ο dmc μου που ειναι και απο τους καλύτερους μου παίχτες.
Και πολλές φορές τον κάνω αλλαγή γιατί μετα τρώει και 2η κίτρινη και μένω με 10.
-
τυχαίνει μια στις τόσες σεζόν.
την επόμενη ηρεμεί.
μου 'χει τύχει και εμένα σε st
-
δεν το ειπα σαν δικαιολογια απλα αυτο συμβαινει τα τελευταια 2 πρωταθληματα και ειπε μηπως το εχει παθει και καποιος αλλος ευχαριστω παντως για τις απαντησεις και τον χρονο σας
-
Χθεσινός αγώνας champions league και ο αντίπαλος επιθετικός παίρνει 2 κίτρινες και αποβάλλεται.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν δικαιούται να συμμετέχει στον επαναληπτικό.Αν κρίνω απο τον δικό μου dmc που απουσίασε απο το 1ο παιχνίδι όχι αλλά βλέπωντας την ομάδα του ενώ χθες έβλεπα τον παίχτη με κόκκινη σήμερα τον δείχνει με κίτρινη.
-
Πατάς στα στατιστικα του παίχτη και εκει φαινεται αν έχει κοκκινη ή οχι.
Αν πηρε στο 1ο παιχνιδι κοκκινη αποκλειεται να παίζει στον επαναληπτικο.