166Likes
-
- Ποια είναι η ομάδα σας και τι επίπεδο παίζει?
Conquistadors,level 17
- Πώς τα πήγατε την προηγούμενη σεζόν?
Μια σεζόν αήττητη,με ισχυρούς αντιπάλους σε κύπελλο και champions league,με 253 γκολ ενεργητικό και 13 παθητικό σε 50 παιχνίδια επισφραγίστηκε με το πρώτο treble και οπωσδήποτε χωρίς προηγούμενο tanking,αλλά ούτε και αποδόμηση της ποιότητας

- Ποια είναι τα σχέδια για την επόμενη σεζόν?
Double οπωσδήποτε συμπεριλαμβανομένου του πρωταθλήματος και αν προκύψει πάλι τρεμπλ,όλα όμορφα.
- Τι κινήσεις σκοπεύετε να κάνετε?
Είναι έτοιμη η ομάδα.Έχει κατα 90% μια συμπαγή ομοιογένεια τις τελευταίες 5-6 σεζόν.Οπότε μόνο αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό και όταν ηρεμήσουν τα πράγματα.
- Σε τι επίπεδο προπόνησης φθάσατε?
91
- Συμμετέχετε στην νέα διοργάνωση των Ομοσπονδιών?
Ναι,οι Over the Top τα πήγαμε περίφημα.Σώσαμε την platinum στο τρίτο τουρνουά και μπήκαμε με καλή συγκομιδή στη νέα σεζόν.
- Πώς τα πάτε (επιτυχίες-εμπειρία) έως τώρα ?
Όλα εντάξει,διαρκώς ανταγωνιστική ομάδα κλπ.
Πειραματίζομαι με νέα μοντέλα προπόνησης
Last edited by Jorge Volos; 12-11-2017 at 11:55 AM.
-
content://media/external/file/71479
Καλημερα κ παλι..Μπαινω απο κινητο,ελπιζω να καταφερω να ανεβασω τις σκρινσοτ...Κατα αρχην ευχαριστω για το καλωσόρισμα, γενικα με την τεχνολογια δεν το κατεχω αλλα το παλευω...Ειμαι 38 χρονων απο Π.Φαληρο,Αθηνα κ εχω την P. FALIRO F.C.ειμαι στην δευτερη σεζον..Την προηγουμενη σεζον βγηκα δευτερος και τωρα ειμαι πρωτος.Δυστυχως εχασα τον τελικο στο κυπελλο κ τον ημιτελικο στο champions league...Πανω που πιστευα οτι θα επαιρνα κ τους τρεις τιτλους,προσγειωθηκα ανώμαλα. ..χεχε.Δεν το εχω ξαναπαιξει το παιχνιδι κ αυτο που μου αρεσει πιο πολυ ειναι οτι δεν χρειαζεσαι να σαι on line συνεχεια..Εχθες το βραδυ μπηκα σε μια ομοσπονδια,οποτε ειλικρινα δεν ξερω τιποτα οσον αφορα αυτο το κομματι...ελπιζω να βοηθησω τα παιδια που με δεχτηκαν..Ευχομαι οτι καλυτερο για ολους κ για ολες για το νεο ετος..