-
5 Attachment(s)
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018
Attachment 92237
Ώστε λοιπόν φτάνουμε και στο 2018.
Ευκαιρία λοιπόν να κάνουμε και την κοπή πίτας όπως την προηγούμενη χρονιά !
Η κλήρωση για τους τυχερούς που θα βρουν τα «φλουριά» θα γίνει με τα 49 νούμερα του ΛΟΤΤΟ της κλήρωσης του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου.
Μερικές ημέρες πριν, θα δωθούν τα νούμερα σε όσους έχουν κάνει ένα ποστ σε αυτή την δημοσίευση.
Μπορείτε να πείτε το επίπεδο του συλλόγου σας, μια μίνι ανασκόπηση για την προηγούμενη χρονιά και πως βλέπετε το 2018.
Ο πρώτος τυχερός (το νούμερο που θα βγει πρώτο δηλαδή από την ζωντανή κλήρωση του ΛΟΤΤΟ), κερδίζει 50 τοκεν (μια προσφορά της νορντέους για το Ελληνικό φόρουμ).
Attachment 92238
Ο δεύτερος τυχερός, μια επίσημη φανέλα (η εκτός έδρας) της Άρσεναλ. Μια προσφορά από τον φίλο του φόρουμ madflo.
Attachment 92239
O τρίτος και τέταρτος τυχερός, το έμβλημα και την φανέλα αντίστοιχα από τον διαγωνισμό της Μεγάλης Βρετανίας .
Attachment 92240
Ο πέμπτος και ο έκτος ένα πρέμιουμ έμβλημα ή φανέλα. Μπορούν να διαλέξουν αυτά τα δύο ή οποιοδήποτε άλλο από την μπουτίκ του συλλόγου.
Attachment 92241
τα παραπάνω (εκτός από τα τόκεν) θα δωθούν σαν δώρο από facebook φίλο (εμένα ή τον madflo)
και για αυτούς που δεν έχουν γραφτεί ακόμα , εδώ το πως
https://forum.topeleven.com/%CE%95%C...op-eleven.html
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
nik 1
dimitrismeli15 2, 46
Tesla 3
Mr Dosohos 4
Doors FC 5
GiorgosCh 6
alphe 7
Nick Lizas 8, 40
alexis4 9
Ποσιδονας 10
nickosps 11
dsio 12, 49
dragonomicon 13
GreatGamer170 14, 47
Jorge Volos 15, 41
Alexandros Zwkas 16
TopElevenManager 17
Cloverfield 18, 42
milpol 19, 48
Tvogia 20
Ioannis Boulakas 21, 43
sakisf2003 22
divinitygr 23
ermismandras 24
axd23 25, 44
harkonto 26
ZARKADAKIS 27
tsilis 28
Mixalis Xerts 29
imperium 30
nichio 31
George21 32
Free Prisoners 33
Fcgrfr 34, 45
george_t 35
Nick A. Man 36
crisgr 37
Alexinho 38
Rizla 39
-
Ας ξεκινήσω λοιπόν.
Το 2017 πήγε αρκετά καλά. Η κύρια μου ομάδα ο ΝΙΚ (τώρα LV37) την άνοιξη πήρε το 10 τρεμπλ.
Εκείνη την εποχή σταμάτησε και η παλιά έκδοση του Τ11 και έτσι σταμάτησα πλέον να είμαι ενεργός στις άλλες μου ομάδες (λόγω του ότι δεν σηκώνει το pc μου και 2ο λογαριασμό ανοιχτό, ενώ δεν μου πολυαρέσει να παίζω με το κινητό).
Μετά από ένα διάλειμμα 4-5 σεζόν με τον ΝΙΚ, έβαλα ξανά πλώρη για τα αγαπημένα μου τρεμπλ. Έτσι είμαι τώρα στο 15ο και ελπίζω την άνοιξη να έχω μαζέψει 20 τρεμπλ.
Μετά ίσως το καλοκαίρι να κάνω ένα διάλειμμα ξανά και να δω πως πάει.
Όσο περνάει ο καιρός άλλωστε, φτάνω και προς τα πάνω, στην κορυφή του σέρβερ και αρχίζουν τα δύσκολα και τα στραβά του παιχνιδιού.
Στις ομοσπονδίες συνεχίζω με 3, μια με παλιούς φίλους από το αγγλικό φόρουμ, μια με τους φίλους από το ελληνικό φόρουμ και μια μόνος μου. Δεν έχει πια τόσο ενδιαφέρον με αυτά που γίνονται (στην πλάτινουμ τουλάχιστον). Θα έλεγα ότι το κάνω «επαγγελματικά» πια, για να μαζεύω τόκεν.
Καλή χρονιά να έχετε, με υγεία και πολλές νίκες εντός και εκτός του παιχνιδιού :)
-
το 2017 ηταν αρκετα καλο για εμενα. ξεκινησα να παιζω ξανα στα μεσα του 17 αμα θυμαμαι καλα (ειχα σταματησει το παιχνιδι αρκετο καιρο). καθε χρονια παω ολο και καλυτερα. εχω παρει καποια πρωταθληματα αλλα ακομα δεν εχω φτασει το υπερτατο τρεμπλ. απο τον καιρο που μπηκα στο φορουμ εχω μαθει αρκετα πραγματα και εχω βελτιωση και το σκεπτικο μου σε καποια σημεια και ακομα κανω και την ομαδα μου καλυτερη καθε φορα. ομοσπονδιακα τωρα ειμαι αρκετα καλα σε μια ελληνικη και παμε φουλ για πλατινουμ (ετσι ελπιζω).
καλη χρονια σε ολους με υγεια και οτι επιθυμει ο καθενας να το βρει και με πολλα κυπελλα καθε ειδους :p
-
Το πρώτο μισό του 2017 έκανα φουλ τάνκινκ (μένοντας 5-6 σεζόν συνεχόμενες κατηγορία). Από τον σεπτέμβρη επανήλθα σε κανονικές συνθήκες βάζοντας ως στόχο ένα ακόμα treble και να σηκώσω το europa που δεν το έχω κάνει.
Υπόθεση Europa:
Επειδή στο πρωτάθλημα τερμάτισα και τις 3 φορές πρώτος, μπαίνω στους ομίλους του Champions League όπου προσπαθώ να τερματίσω 3ος για να "πέσω" στο europa. Μόνο μια φορά το κατάφερα και τελικά έχασα το τρόπαιο στον τελικό. Συμπέρασμα? Το να βγείς 3ος στους ομίλους του Champios League είναι πιο δύσκολο από το να σηκώσεις treble! :P
Υπόθεση treble:
Οι δύο σεζόν κατέληξαν σε double (πρωτ - κύπελλο) και η άλλη double (πρωτ - champions league). Πάντα χάνω τον 3ο τίτλο σε ημιτελικό ή τελικό.
Για το 2018:
Παραμένουν αυτοί οι 2 στόχοι. Μάλιστα το τέλειο θα ήταν treble με europa σε μια σεζόν. Που θα πάει μια από αυτές τις 2-3 σεζόν μπροστά μας θα γίνει. Από εκεί και πέρα βέβαια ξεμένω από στόχους αλλά κάτι θα βρεθεί.. ;)
Καλή μας χρονιά λοιπόν!!
-
1 Attachment(s)
Καλησπερα και απο εμενα,η χρονια για εμενα ητανε η πρωτη στο παιχνιδι,ειμαι τωρα στο level 16,και μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος με το παιχνιδι κ με τα τροπαια που εχω σηκωσει,10 Πρωταθληματα,6 Champions league,2 Europa league & 6 Κυπελλα, με 3 Double και 4 Treble. Ευχομαι η Season να παει και αυτη καλα κ να σηκωσουμε παλι καμια κουπα. Στις ομοσπονδιες ειμαστε με την Santorini united στην χρυση κ θα προσπαθησουμε για την πλατινενια. Καλη χρονια σε ολους τους ''συμφορουμητες'' και στους Moderator,για τις γνωσεις που μας δινουνε κ για τον χρονο τους.
Καλες κουπες & πολλες για ολους μας.....Πως θα γινει αυτο δεν ξερω...Καποιος θα μεινει στεναχωρημενος !!!
Santorini FC | Season 16 - Level 16
League Titles: x10 [3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 15]
Runner's Up: x3 [6, 11, 13]
Third Place: x1 [2]
Champion's League Titles: x6 [5, 7, 9, 10, 13, 15]
Runner's Up: x2 [6, 14]
Third Place: None
Europa League Titles: x2 [2, 8]
Runner's Up: None
Third Place: None
Cups: x6 [6, 7, 8, 9, 10, 13]
Runner's Up: x2 [3, 12]
Third Place: x2 [11, 15]
Perfect League Wins 26/26: x1, [118 Goals Scored, 4 Goals Conceded / Level 15]
Double: x3 [7, 13, 15]
Triple Crown: x4 [5, 8, 9, 10]
Attachment 92261
-
εδω ειμαστε λοιπον για αλλη μια χρονια te χωρις να λειψουμε ουτε μια μερα,εστω για να δωσουμε το παρων.
στεναχωριες και χαρες,πολλες συγκινησεις.ανατροπες κ αποκλεισμοι.
αν και παιζω χρονια εδω στο φορουμ εμαθα πολλα τους τελευταιους μηνες.
ευχαριστω πολυ καλες γιορτες με υγεια κ μακαρι να μας ερθει το 2018 με τα καλυτερα στον καθενα...
-
Το 2017 ήταν η χρονια που αρχισα το παιχνιδι και συγκεκριμενα τον Αυγουστο.
Δεν εχω πολυ καιρο εδω και στο παιχνιδι αλλά μπορω να πω ότι δεν περίμενα ένα τοσο καλο manager και περνάω εποικοδομητικα τον χρονο μου στο κινητο. Θα ηθελα να έχω πτυχει το παιχνιδι στην ακμή του
Επιπλέον, μπορω να πώ ότι το φορουμ δίνει άλλη πνοή στο παιχνιδί.
Το κανει πιο ευχαριστό, εμένα καλύτερο παίκτη και είναι ομορφο να αλληλεπιδράς με άλλους παίκτες.
Τώρα με το Colossus είμαι στην 5η κατηγορία. Εχω πανηγυρίσει 2 Chl, 2 Πρωταθληματα και 2 Κυπελλα (1 Tremble) και μετα απο το διαλειμμα του στρατου που μπήκε στην μέση, είμαι αισιόδοξος για πολλές περισσότερες επιτυχιες και τρόπαια και άν ολα πάνε καλα να γραφω στο ιδιο φορουμ χαιρετώντας το 2018 του χρόνου ;)
Στις ομοσπονδιες είμαι με τον olympiakos στο Gold 2 και λογικα ανεβαινουμε αυτη την season
Είμαι αρκετά ευχαριστημενος και ελπίζω να μεινω καιρό εδώ
-
1 Attachment(s)
Είμαι στην 5η σεζόν και μέχρι τώρα το παιχνίδι μου φέρνεται ωραία :rolleyes:
Attachment 92301
Το 2018 θα είναι η κρίσιμη χρονιά που θα δείξει αν θα κολλήσω με το παιχνίδι αφού η ώρα που πρέπει να του αφιερώσεις καθημερινά δεν είναι αμελητέα.
Καλή χρονιά σε όλους τους online footbal managers!
-
4 Attachment(s)
Ακομη ειμασται και στα 3 θα δουμε πριν λιγο φτιαξαμε και ένα αριστερο μπακ τερας 7αστερο με 100 πρασινα τον
εχω από τα 18 αρκετα καλος με καλα στατιστικα
γενικα το 2017 μας παει καλα αλλα θα μπορουσε να ειναι και καλυτερο
οσο εχουμε πρασινα θα πηγαινουμε καλα πριν κλεισει το 17 ας φτιαξουμε μερικους
οκταστερους ακομα χα,χα καλη χρονια με υγεια
Attachment 92303Attachment 92304
Attachment 92305Attachment 92306
-
Το 2017 πήγε σχετικά καλά δε εχω παράπονο [emoji12]
Φετος ξαναρχισα το ειχα παρατησει χρόνια..1η σεζόν απο ουραγός τρίτος [emoji23]
Ο πόθος ήταν το Ευρωπαϊκό και συναμα τα τρεμπλ το καταφέραμε και αν εξαιρεσω τις πρωτες σεζον εχω αρκετα τρόπαια εδω και 5-6 σερι νταμπλ και 1 τρεμπλ..καθόλου άσχημα [emoji16]
Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk