Results 1 to 10 of 39
Like Tree55Likes

Thread: Αναφορά βοηθού

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Addicted Tesla's Avatar
    και μένα ο τερματζής μου έχει 2/2 απευθείας φάουλ!! λέω να τον βάλω μόνιμο...

αυτό συμβαίνει γιατί εκείνη τη στιγμή ο βασικός δηλωμένος εκτελεστής των στημένων δεν είναι στην 11άδα.. οπότε το σύστημα βάζει έναν τυχαίο, όπου τελευταία είναι στάνταρ ο τέρμας..

κοίτα, άμα συνεχίζει να τα καρφώνει δεν έχω κανένα θέμα!
    In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
    that spreads its ideas beyond the horizon and leads our spirit to the victory.

• A.E.K. FC
      | seasons 01 -> 37 |

• Tesla F.C.
      | seasons 38 -> 67 |

• Dragons F.C.
      | seasons 68 -> 75 |

Pro axd23's Avatar
    Quote Originally Posted by Tesla View Post
    και μένα ο τερματζής μου έχει 2/2 απευθείας φάουλ!! λέω να τον βάλω μόνιμο...

αυτό συμβαίνει γιατί εκείνη τη στιγμή ο βασικός δηλωμένος εκτελεστής των στημένων δεν είναι στην 11άδα.. οπότε το σύστημα βάζει έναν τυχαίο, όπου τελευταία είναι στάνταρ ο τέρμας..

κοίτα, άμα συνεχίζει να τα καρφώνει δεν έχω κανένα θέμα!
    Και μένα μου έχει συμβεί 2 φορές αυτό το μήνα, αλλα τα έχω φαει. Μια σε ματς πρωταθλήματος και μια σε αγώνα ομοσπονδίας.
    Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.

Dreamer
    Έπαιζα αγώνα για το Διεθνές Κύπελλο-στο οποίο δε δίνω και πολύ σημασία-και προσπαθώντας να ενεργοποιήσω το τελευταίο χρονικά μπόνους ο βοηθός είπε το εξής αμίμητο...
    Αναφορά βοηθού-screenshot_2018-05-30-03-24-16.jpg

Γίνεται ο κακός χαμός στο γήπεδο και δε μπορούμε να συνεννοηθούμε με τους ποδοσφαιριστάς ναούμε...

Pro
    Quote Originally Posted by jorge volos View Post
    έπαιζα αγώνα για το διεθνές κύπελλο-στο οποίο δε δίνω και πολύ σημασία-και προσπαθώντας να ενεργοποιήσω το τελευταίο χρονικά μπόνους ο βοηθός είπε το εξής αμίμητο...
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_2018-05-30-03-24-16.jpg 
Views:	63 
Size:	92.3 KB 
ID:	102382

γίνεται ο κακός χαμός στο γήπεδο και δε μπορούμε να συνεννοηθούμε με τους ποδοσφαιριστάς ναούμε...
    oταν ο προγραμματισμος απλα σκοτωνει!!!!
    Poli3erosMpalas72 likes this.
    Oι παικτες μας δεν ειχαν κινητρο. Οι αντιπαλοι ηθελαν περισσοτερο τη νικη. . (Σχολιο βοηθου μετα απο νικη με 4-0) Η μαγεια των προγραμματιστων του T11.

Dreamer
    Εδώ σε κάποιο απ'τα 180
    φιλικά που δίνουμε αρκετοί από εμάς καθημερινά,ο βοηθός τελεί υπό πλήρη σύγχυση
    Αναφορά βοηθού-screenshot_2018-08-02-15-52-05.jpg
    Αναφορά βοηθού-screenshot_2018-08-02-15-52-35.jpg