Results 1 to 10 of 24
Like Tree17Likes

Thread: Αλλαγή στην προπόνηση

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice crisgr's Avatar
    Έριξα μια γρήγορη ματιά στο αγγλικό φόρουμ και το τι γράφουν εκεί.

Κάποιος σχολίασε ότι όταν το σπίτι σου έχει γεμίσει φίδια, τα σκοτώνεις. Η εταιρεία, έγραψε, γκρεμίζει το σπίτι για να τα σκοτώσει.

Επίσης, πολλοί εκεί ζητούν να γίνει κάτι για το upselling, δηλαδή η πώληση παικτών σε μεγαλύτερα επίπεδα. Δηλαδή, κάποιος επίπεδο 20 πχ πουλάει παίκτη του σε επίπεδο 21 ή 22; Σε διαπραγματεύσεις αναφέρονταν. Αν δώσεις από το 20 ένα 5* στο 21 θα είναι 4*. Εκτός και αν αναφέρονταν σε πωλήσεις 7* του 20 πχ, αλλά δεν ξέρω τι χρησιμότητα μπορεί να έχει. Εκτός αν έπαιζε κάτι ποιο περίεργο. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς εννοούσαν και γιατί ζητούσαν αρκετοί να διορθωθεί αυτό.

Δυστυχώς, δεν έχω πολύ χρόνο να ασχολούμαι με το παιχνίδι, είχα ακούσει το κόλπο με τις προπονήσεις τερματοφύλακα και το ήξερα, κατανοώ ότι η βασική χρήση του ήταν να κερδίζει χρόνο ο άλλος, αλλά δεν ξέρω αν υπήρχαν και κρυφές χρήσεις. Ιδέα δεν είχα γι' αυτό με το πάγωμα και το ξεπάγωμα.

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Ολες οι ομαδες θα ειναι εκει, στο 140-180% τα σημαντικα skills του καθε παιχτη, οποτε θα παιζουν ισες ομαδες
    Αν θυμάσαι @ Alexinho, κάπως έτσι παιζόταν και το παλιό Τ11 και δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό.
    Μια χαρά ήταν.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Ένα τιπ έτσι για να έχετε μια ιδέα για τις προπονήσεις.
    Ένας παίκτης με 180% θεωρείται 10* παίκτης - το max.
    Αν πουμε ότι οι ικανότητες του όλες είναι ίσες, είναι όλες 180% λοιπόν.
    Είναι γνωστό ότι ένα παίκτης 9* είναι πολύ δύσκολο να αναπτυχθεί με την προπόνηση (θέλει πολλές προπονήσεις και πράσινα) .
    Κατά αντιστοιχία, βλέπουμε σε ένα παίκτη μας 105% σύνολο, που έχει όμως Σουτ 180% και θέλουμε να αναπτύξουμε και άλλο το σουτ του αντί πχ για το μαρκάρισμα, τι γίνεται ?
    Οι προπονήσεις μας με τα αντίστοιχα είδη ασκήσεων θα είναι αρκετά αναποτελεσματικές σε αυτή την ικανότητα, σαν να έχουμε δηλ. να προπονήσουμε έναν παίκτη 9*.
    Στο μαρκάρισμα όμως, που έχει πχ 50%, θα ανεβάζει πολύ γρήγορα, σαν ένας 3* παίκτης .

Το θέμα όμως είναι τι ρόλο έχει το μαρκάρισμα ενός επιθετικού, στους υπολογισμούς της μηχανής σε έναν αγώνα.
    Last edited by nikolgiorgos; 05-16-2018 at 08:26 PM.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html