Τι τα θες?? Τον ηπιαμε.
Printable View
Υποτιθεται οτι στην 2η προετοιμασια ξαναδινει 7αστερο; γιατι δεν μου εδωσε , δεν μου δειχνει τετοια προσφορα, εκτος αν δεν εδινε και καταλαβα λαθος..
όχι, ο 7* είναι εφάπαξ για το ξεκίνημα.
Αν μπεις τώρα με μια νέα ομάδα-λογαριασμό, θα πάρεις τον 7*.
Αυτή η περιβόητη φανέλα αμοιβή για τους ημιτελικούς, τι ακριβώς είναι ?
Είναι της Εθνικής ?
Μπορείς να ρωτήσεις Νικ ?
An λες για την φανελα του Σκολαρι ειναι η φανέλα της Βραζιλίας.
Έχω ήδη 2 φανέλες της εθνικής Βραζιλίας, η μια συλλεκτική από τους Ολυμπιακούς του 2016, δεν θέλω άλλη.
Της Εθνικής θέλω, όπως και το σήμα.
Λοιπόν, ρώτησα στο αγγλικό πως θα γίνει να πάρουμε την φανέλα, μου απάντησε o/η Lian εδώ
https://forum.topeleven.com/top-elev...ive-now-2.html
ότι σχεδιάζουν για να τις βάλουν στο κατάστημα.
Για να δούμε :p
Κανονικά αν ήθελαν να έχουν ένα τουρνουα της προκοπής θα έπρεπε
στο 1ο να παιρνεις φανελα εθνικης εντος, στο 2ο φανελα εθνικης εκτός
και στο τελευταιο τουρνουα το έμβλημα...
Τωρα κατι φανελες σκολάρι και μπουταρι και 5-10 τοκενς ειναι να χαμε να λέγαμε
Παίζουμε για τη...φανέλα και τη δόξα, όχι για τα χρήματα και τα tokens :D
Ειδα οτι σημερα βαλανε τις φανελες των 2 εθνικων ομαδων που παιζανε σημερα. Αυτο θα κανουν θα βαζουν τις φανελες των χωρων που παιζουν εκεινη την ημερα γνωριζει κανεις ή θα βαλουν και αλλων εθνικων ομαδων που δεν περασανε στους ομιλους;. Οντας κατακτησει το προηγουμενο παγκοσμιο κυπελλο εχοντας την ελληνικη φανελα το μονο που μου λειπει ειναι η ιταλικη φανελα οντας μεγαλο κολλημα να την αποκτησω.. Το θεμα ειναι οτι η Ιταλια καταφερε (γιατι περι κατορθωματος προκειται) να μην περασει στο Μουντιαλ. Καλες οι εμφανισεις των αλλων εθνικων αλλα σαν την Ελλαδα και την Ιταλια δεν εχει ΧΑΧΑΧΑ.
Στο καινούργιο διεθνές κυπελλο που ξεκιναει αυριο η καλυτερη θέση ειναι η 3η που δινει 15τοκεν. Με 1η ή 2η θεση θα πρέπει να πάρουμε παιχτες απο την εθνική, αποδυναμώνοντας την εθνική για μελοντική χρήση. Αφήστε μου μέχρι τωρα δεν έχουν φτιάξει το πρόβλημα με τους παίχτες αυτούς. Όσο και να τους προπονείς δεν ανεβαίνουν. Στο προηγούμενο βγήκα πρώτος και πηρα 2 επιθετικούς απο την εθνική, και έχω παίξει απο εκεί και μετα 14 (κερδισμένους) αγώνες με την κροατία και δεν έδωσε ούτε ένα στρικερ. 15 τοκεν λοιπόν φαντάζει ότι καλύτερο.
διαφωνω μπορει στην αρχη να μην πηγαν καλα αλλα μετα απο λιγες προπονησεις και παιζοντας στους αγωνες
βασικοι τουλαχιστον οι δικοι μου που πηρα κτυπανε μεσο ορο βαθμολογια 8,5 τωρα αυτα τα 15 τοκεν
που λες καλα ειναι αλλα εφταστερους με αυτα δεν παιρνεις,αντε και παιρνεις κανα πενταστερο με το
τωρινο συστημα προπονησης χρειαζεσαι ενα καρο πρασινα για να τους κανεις εφταστερους ασε
που τωρα μαθανε απο τα λαθη τους και αυτους που θα παρεις τωρα θα ειναι καλα φτιαγμενοι
Update
Το πρόγραμμα των αγώνων του 2ου κύκλου
14th June - Announcement/No Game
15th June - Group Match 1
16th June - Pause Day/No Game
17th June - Group Match 2
18th June - Group Match 3
19th June - Pause Day/No Game
20th June - Round of 16 - ΝΟΚ ΑΟΥΤ 16
21st June - Quarter-Finals ΝΟΚ ΑΟΥΤ 8
22nd June - Semi-Finals ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
23rd June - Pause Day
24th June - Finals/Third Place match ΤΕΛΙΚΟΣ
Οι κανονισμοί για πρόκριση στα γκρουπ
Rankings are determined by:
1) Points earned during Group Stage matches
2) Goal difference during Group Stage matches
3) Goals scored during Group Stage matches
If two or more teams are equal using this criteria, places are then determined using:
1) Points earned in the group matches between teams involved
2) Goal difference of teams involved
3) Goals scored of teams involved
1) Περισσότεροι πόντοι
2) Μεγαλύτερη διαφορά γκολ
3) Περισσότερα γκολ
Αν δύο ή περισσότερες ομάδες είναι ισόβαθμες
1) Περισότεροι πόντοι στο ματς με τον ισόβαθμο
2) Μεγαλύτερη διαφορά γκολ μεταξύ των ισόβαθμων
3) Περισσότερα γκολ μεταξύ των ισόβαθμων
Το πρόγραμμα των αγώνων του 3ου κύκλου
28th June - Draw day
29th June - Group match 1 - 1ος αγώνας γκρουπ
30th June - Pause day
1st July - Group match 2 - 2ος αγώνας γκρουπ
2nd July - Group match 3 - 3ος αγώνας γκρουπ
3rd July - Pause day
4th July - Round of 16 16
5th July - Quarter-finals 8
6th July - Semi-finals Ημιτελικά
7th July - Finals/Third place match Τελικός - μικρός τελικός
Και επειδή πολλοί μπερδεύονται, πρώτα βγαίνει η τελική κατάταξη θέσης για την ομάδα μας και μετά παίρνουμε τα βραβεία - παίκτες.
Η φανέλα - αμοιβή για αυτούς που περνούν στους ημιτελικούς, είναι της Ισπανίας
@nikolgiorgos αυτη θα ειναι η τελευταια γυρα ή θα εχει και 4ο κυκλο;
Eγω ειχα στην εθνικη εναν 8στερο MC που εβγαζε ματια εκει. 8-9 συνεχεια. Πολυ σπανιο για MC. Επενδυσα αρκετα πρασινα στην εθνικη μονο και μονο γι αυτον.Τον πηρα στην ομαδα μου λοιπον μετα την πρωτια στο mundial. Ε.....δεν εχει περασει το 7. 9 συνεχομενα 7ρια εχει. (6,5 - 6.9)
Μας εχει ταισει σανο η Nordeus......
Attachment 105068
Ενταξει απο ενα σημειο και μετα εγινε βαρετο, εγω ηδη απο τον πρωτο κυκλο το βαρεθηκα.. καλο θα ηταν να εμενε καπως η ομαδα και να ηταν σε στυλ καντε φιλικα μεχρι το επομενο τουρνουα με κανονικους παικτες, και πχ το Δεκεμβρη ας κανουν κατι καινουριο.
Αν οχι , παλι δεν πειραζει, καλη η ιδεα τους παντως
Ενω κανονικα σημερα θα επαιζα τη 2η αγωνιστικη του Interntional Cup, μου εμφανισε οτι ειμαι σε περιοδο προετοιμασιας...[emoji848]
Sent from my SM-A320FL using Tapatalk
Δεν πάνε καλά άλλαξαν την ώρα αγώνα και από τύχη μπήκα στο 35' λεπτό αλλά έφερα ισοπαλία
ναι, παγκόσμιο κύπελλο σε συνδυασμό και με ομοσπονδίες δεν το βαστάει το σύστημα
χαχα
μου την βάρεσε σήμερα δεν ήταν μέσα και έχασα στα πέναλτι στον ημιτελικό
με αυτά τα πέναλτι ποτέ δεν τα πάω καλά και πάντα βάζω του καλύτερους!
50-50 είναι τα πέναλτυ.
Να σου πω την αλήθεια, αμφιβάλλω αν παίζει ρόλο οι παίκτες που βαράν.
εδώ έχασαν 2 πέναλτι σε εμένα οι επιθετικοί και σε αυτόν έβαλε πέναλτι ο τερματοφύλακας
Το μουντιαλ συνεχίζει με έναν 4ο κύκλο μόνο για αυτούς που δεν έπαιξαν έως τώρα 3 κύκλους.
2η σερι νικη απεναντι στη Βραζιλια του Σκολαρι, με 451v, defensive, high pressing, counter on (αν παιζει καποιο ρολο).
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...91be072238.jpg
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
εσύ πότε έπαιξες με την Βραζιλία ?
αφού έληξε το μουντιαλ
Ξαναπαίζεις φάση προετοιμασίας ?
δεν έπαιξες 3 φορές ?
Με το βασικο account τελειωσε την Κυριακη. Τα αλλα 3 accounts τα ξεκινησα απο το 2ο και για το λογο αυτο απο τη Δευτερα ημουν σε φαση προετοιμασιας. Σημερα κανονικα θα ξεκινουσε το World Cup, αλλα απροσδοκητα αυτο δεν εγινε.Sent from my SM-T710 using Tapatalk
προσπάθησα να πάρω την φανέλα της Κύπρου έκανα 1 ομάδα που ήταν στο 87% η εθνική ομάδα και έχασα στα ημιτελικά από έναν με 70% που δεν ήταν μέσα
πήγε στα πέναλτι 2 - 2 ο κανονικός αγώνας που πάλη στα πέναλτι έχασα
έτσι μετά την διέγραψα την ομάδα και τον λογαριασμό του facebook