Χαίρεται. Πούλησα χθές τον πρώτο μου σκόρερ και σήμερα δεν πήρα τα 14 τοκεν. Τι να κάνω;
Printable View
Χαίρεται. Πούλησα χθές τον πρώτο μου σκόρερ και σήμερα δεν πήρα τα 14 τοκεν. Τι να κάνω;
Τι εννοείς πούλησες ?
μέσω δημοπρασίας ? Είχες προσφορά από άλλο παίκτη ?
Όχι τον έδωσα για αγορά, γιατί τελείως "τυχαίως" τραυματίστηκε δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος οντας δύο γκολ πάνω από το δεύτερο. Εν τέλει κατάφερε να τερματίσει πρώτος, ακόμα και μετά την πώληση του συνέχιζε να εμφανίζεται στους πρώτους scorer ως μέλος της ομάδας. Αλλά σήμερα δεν πήρα ούτε τοκεν ούτε τίποτα... Δεν είναι δίκαιο αυτό, εφόσον βγήκε πρώτος scorer και κατάφερα το achievement έπρεπε να πάρω τα τοκεν. Αν μπορείς δες και αυτό με τον παίκτη που ανέβασα και πες μου αν μπορώ να κάνω κάτι με report και τα λοιπά. Από τις 6 όρθιος ψάχνω για παίκτες και μόλις το βρίσκω γίνεται αυτό... Μαμω τη nordeus τους.
κακώς, έπρεπε να τον κρατήσεις.
Το σύστημα δεν τον βρήκε στην ομάδα σου σήμερα και έχασες τις αμοιβές.
Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Εμένα είναι τώρα 26 και δεν τον πουλάω με τίποτα
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7becc73056.pnghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5d3b9abe15.png
Sent from my iPad using Tapatalk
Dafuq? Δεν το ήξερα LuL. Αλλά και πάλι δε θα τον κρατούσα. Τεσπα το σύστημα είναι άδικο. Το achievement ανήκει στο manager όχι στον παίκτη. Για μένα είναι bug η συγκεκριμένη περίπτωση, θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Ότι είναι τώρα.
Δε θυμάμαι να έλεγε ανήκει σε σένα αλλά τέλος πάντων, γιατί είχα διαβάσει τους όρους αρκετές φορές για την περίπτωση ισοβαθμίας που έπαιρναν και οι δύο το bonus. Όπως λέω παραπάνω ο παίκτης μετά την πώληση συνέχιζε να εμφανίζεται ως μέλος της ομάδας στους πρώτους σκόρερ, επομένως αυτά τα περί συστήματος μου ακούγονται λίγο άκυρα.
Δεν έχει σχέση με τους όρους όσο με την τεχνική διαδικασία .
Σε έναν άλλο διαγωνισμό, νομίζω ήταν με ένα παίκτη σου που πετυχαίνει γκολ με φάουλ, με πέναλτυ και άσσιστ από κόρνερ
στο τέλος έβγαζε το προφίλ του παίκτη και κέρδιζε 15% σε skills.
Έτσι τώρα, αφού δεν έχεις πια τον παίκτη, δεν μπορεί το παιχνίδι να σου βγάλει το προφίλ του παίκτη και να πάρεις τις αμοιβές.
Τώρα, αν έχεις κρατήσει τον πίνακα των σκόρερ την τελευταία μέρα και το στείλεις στο support, μπορεί και να σε λυπηθούν και να σου δώσουν τουλάχιστον τα τόκεν.
να κανω μια ερωτηση για αυτον το διαγωνισμο γιατι δεν βρηκα αντιστοιχο θεμα
Σε 2 προφιλ εβγαλα πρωτους σκορερ.
Στο ενα πηρα τα τοκεν και το30%
Στο αλλο που ειχα 2 ατομα που κατεκτησαν 1η και 2η θεση ,δεν μου βγαζει καν το σημειο του διαγωνισμου για να παρω τα βραβεια.
Ουτε απο το κινητο ,ουτε απο το λαπτοπ.
ΤΙ γινεται σε αυτη τη περιπτωση?
δεν είχαν τα ιδια γκολ.
Κι εγω bug πιστευω οτι ειναι αλλα δεν ξερω πως θα παρω τα βραβεια
Attachment 106360
Τον έχεις ακόμα τον παίκτη ή τον πούλησες όπως ο Dalios ? :p
αν ναι, στείλε ρεπορτ
τον εχω φυσικα