Καινούργιος διαγωνισμός από Δευτέρα
Δώρο έμβλημα και άλλα
Attachment 106736
οι κανόνες είναι ίδιοι όπως στον προηγούμενο διαγωνισμό, μόνο που παίζουμε εναντίον άλλων μάνατζερ και όχι μποτ.
Attachment 106738
Printable View
Καινούργιος διαγωνισμός από Δευτέρα
Δώρο έμβλημα και άλλα
Attachment 106736
οι κανόνες είναι ίδιοι όπως στον προηγούμενο διαγωνισμό, μόνο που παίζουμε εναντίον άλλων μάνατζερ και όχι μποτ.
Attachment 106738
Γνωριζουμε αν παιζει ρολο η ποιοτητα της ομαδας μας, π.χ. βασικη 11αδα;
Sent from my SM-A320FL using Tapatalk
εδώ
https://forum.topeleven.com/top-elev...ming-soon.html
λέει
ότι κάποιες φορές επειδή δεν θα υπάρχει διαθέσιμος ανθρωπος-μανατζερ, μπορεί να παίξουμε με bot.Quote:
Note: To prevent wait times during matchmaking, if a suitable opponent cannot be found, you will be matched against an AI Manager.
Οπότε εσείς πριν την κλήρωση-έναρξη, βάλτε για καλό και για κακό την πιο αδύναμη σας ομάδα ;)
"You will compete against other Top Eleven Managers after tapping the Play Now button."
Οποτε το νου μας [emoji6]
Sent from my SM-A320FL using Tapatalk
Μην βιάζεστε να παίξετε. Τα έχουν κάνει λίγο μπάχαλο με τις ποιότητες.
Επαιξα, μια χαρά το πηγε με τις ποιοτητες +- 10% με είχε ως τώρα.
Το μόνο κολπάκι που παίζει ειναι να βάλεις 3 μονάστερους και να τους αλλαξεις με το ξεκινημα.
Η κληρωση γινεται την ιδια στιγμη οποτε δεν μπορεις να είσαι με αλλαγες γιατι θα παιξεις με αυτες.
Για επιβεβαίωση, η κλήρωση γίνεται βάσει της αρχικής 11άδας;
δεν ξέρω, έκανα αυτό που είπε ο @rizla, πρώτο ματς ξεκινώ με 85% εναντίον αντιπάλου 80%, έκανα 3 αλλαγές, ανέβασα ποιότητα αλλά ήρθαμε χ και έχασα στη παράταση παρόλο που είχα 60-40 κατοχή.
Δοκιμάζω 2η φορά και μου πέφτει αντίπαλος 125% .
Τον ήπιαμε κανονικά.
Μπα δεν αξίζει παιδιά να χαλάτε τα πράσινα σας.
Μούφα είναι.
Δοκίμασα και άλλη φορά, πάλι έπεσε δυνατός αντίπαλος αν και ξεκίνησα με πολύ χαμηλά ποιότητα
Attachment 106902
κάνω αμέσως αλλαγή τους 3 επιθετικούς μου, Roben, Van Persie, Van Nistelroy
ο 1ος τραυματίζεται και παίζω με 10, οι άλλοι δύο τρώνε απευθείας κόκκινη
χαχαχα
Attachment 106904
Απλά για να μας φάνε τα πράσινα.
άστο, μπορούμε και χωρίς το σήμα.
Δεν ειναι συνηθισμενοι στην αμμο [emoji23][emoji23]
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
3 φορες το επαιξα με τη δευτερη ομαδα που ειχε πρασινα. 86 κατηγορια εγω, και ο μικροτερος αντιπαλος ηταν στο 104%. Μαγκια της Nordeus να σας φαει τα πρασινα. Το νου σας!!!
Για του λογου το αληθες. Κατηγορια 69 κληρωνεται με κατηγορια 99!!! 30% διαφορα!!! Η οποια διαφορα βεβαια δεν ηταν μονο 30% αλλα 130% μιας και η αντιπαλη ομαδα ηταν ετσι.....
Αμα βρει κανεις τι ματζουνια ανακαλυψανε οι επιτηδιοι παλι.....
Attachment 106910
Attachment 106912
Περίεργο...δεν μου έτυχε σε καμία ομάδα μου τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας.
99% ποιοτητα πως γινεται; ο χειροτερος (1 gk) ειναι 6*...[emoji848]
51% διαφορα ειναι καλα?? Rizla??
Attachment 106926
Aμ χρειαζονται ενα ωραιοτατο χεστηρι στο support αλλα και στα forums οι κλεφτο/απατεωνες. Κριμα που δεν ξερω καλα αγγλικα........
το δοκίμασα κ εγώ μια φορά με το κόλπο που γράφει ο Rizla, δεν έπιασε...έχασα στα πεναλντι , δεν ξαναδοκιμάζω
Σκουπίδια ανταμοιβές για να τρώνε τα πράσινα,ρε ΟΥΣΤ.Κερδισα το πρώτο παιχνίδι αλλά δεν πρόκειται να συνεχίσω.Άσε που έχω την υποψία ότι η κατάσταση μειώνεται περισσότερο απ'το συνηθισμένο...
ναι, κάπως έτσι ήταν και στο μουντιάλ.Quote:
Άσε που έχω την υποψία ότι η κατάσταση μειώνεται περισσότερο απ'το συνηθισμένο...
Έτρωγε κατάσταση σαν να έπαιζες με πίεση έντονη.
Εγω παντως παιδια το εχω παρει με 4 ομαδες μου το εμβλημα και συνεχιζω τις υπολοιπες χωρις καμια ηττα σε κανεναν αγωνα
Ποιο ειναι το εμβλημα;
ολο και καλυτερο γινεται.
Attachment 107044
Το εχω πει και αλλη φορα στο παρελθον. Αφορουσε τα troll αποτελεσματα τοτε. Μερικοι εδω μεσα μαλλον παιζουμε διαφορετικο παιχνιδι.
Αλλος ειναι αχαστος με 4 ομαδες και αλλος δε λεει να πεσει με αντιπαλο κατω απο 40% δυνατοτερο. 66% διαφορα στην προκειμενη περιπτωση.
Ναι..γιατι με 5 μονο ηταν πολυ ευκολο.
εγώ τα παράτησα μετά από κανα δυο προσπάθειες που έκανα προχθες και έφαγα τρολ.
Που να τρέχεις να παίζεις μπάλα στην παραλία με αυτή τη ζέστη.
Ας πιούμε κανα φραπεδάκι καλύτερα :cool:
το σηματάκι το εξασφάλισα μέσω ανταλλαγής ;)
έτσι για την συλλογή μου.
Ηλίθιες διοργανώσεις για να χαλάσεις καμιά 80αρια πράσινα,παίρνοντας πίσω 30-40 τοκεν.
Και διαφημίζοντας παράλληλα η nordeus εκπτωτικά πακέτα για πράσινα.Συνέχεια παράλληλα με κάτι τέτοιες διοργανώσεις εμφανίζονται αυτά τα πακέτα.ΡΕ ΟΥΣΤ
Ρε παιδια πως ειναι το εμβλημα;
ε αυτή η μπάλα η πορτοκαλοκεραμιδοκοκκινομ πλε :p
σε έμβλημα τύπου ασπίδας
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...af0935b1fe.jpg
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Αν σου βγει με τη μία, πάρτο αλλιώς δεν αξίζει. Επίσης διάβασα στο αγγλικό φόρουμ ότι μετράει τους 14 καλύτερους οπότε μάλλον δεν πιάνει το κόλπο με τις τρεις αλλαγές ;)
ειχα παιξει τα δυο πρωτα ματς τοσες μερες και δεν ειχα ασχοληθει παραπανω κι ας περασα.
Χθες που λεω ειναι και τελευταια μερα,δωρεαν βιντεακια για πρασινα είχα,ας παιξω και αν περασω το κανω μεχρι τελους.
Μου εβγαλε σε ολο το τουρνουα 85% αντιπαλους εκτος απο το τεταρτο ματς που ηταν καλυτερος στα 110%
Εγω ειμαι 106%
το τσιμπησα και το σημα και τα τοκεν
ο τελικος στον οποιο έχανα στο ημίχρονο αλλα έκανα ανατροπή
Attachment 107242
Attachment 107244
Attachment 107246
και έπαιξες και με πορτοκαλί κατάσταση, μάλιστα
ισα ισα για να εχω δικαιωμα να παιξω.Πανω απο 40% ο καθε παιχτης.
Ειχα και καλες κληρωσεις και δεν επαιζα με δυσκολους.
Παιζω αυτο το παιχνιδι απο το 2011 ( μπορει 2012 ,πλεον εχω ξεχασει κιολας) πιο μουφα διοργανωση δεν εχω δει. Παιδια οι παικτες κουραζονται υπερβολικα, και πιο πολυ απο οτι στο Μουντιαλ... οι αντιπαλοι μου ειναι παντα μεγαλυτεροι(επαιξα 3 φορες- εφτασα μεχρι τα 15 πρασινα) και φυσικα μου τυχαινουν ΜΟΝΟ Τουρκοι. Δεν ξερω τι φαση. Καλυτερα να το ειχανε κανει με τις Εθνικες , ετσι και θα ειχαμε μια 2η ομαδα παραλληλα και δεν θα μας ενοιαζε τοσο αν κουραζονται οι παικτες...
Εγω ακομα περιμενω αποστολη που θα θελει να βαλεις γκολ με τον Τερματοφυλακα :cool:
Έχεις πολύ δίκιο αδερφέ σε ότι αφορά τη μείωση της κατάστασης των παικτών.Το παρατήρησα απ'το πρώτο παιχνίδι-ήταν φοβερά εξόφθαλμο-και δεν ξανασχολήθηκα με αυτή την κωμωδία.
Δεν είναι επίσης τυχαίο πως αυτές οι προσφορές με τα πράσινα βαλιτσακια εμφανίζονται παράλληλα με κάτι τέτοιες διοργανώσεις.