με τσακισες!!χαχαχαχα
δυστηχως στο δευτερο ματς ημουν σε δειπνο με ξενους και δεν ειχα καλο σημα για να υποστηριξω την ομαδα μου!!
Δεν πειραζει!!!
Printable View
με τσακισες!!χαχαχαχα
δυστηχως στο δευτερο ματς ημουν σε δειπνο με ξενους και δεν ειχα καλο σημα για να υποστηριξω την ομαδα μου!!
Δεν πειραζει!!!
Και μόνο που έπαιξες μαζι με εναν θρύλο εχεις τον σεβασμό μου.
Tiger FC level 1
Εγω παίζω με τον Alex .θα σας πω σε λιγο το αποτελεσμα
Tiger FC level 1
Ωραιο παιχνίδι Άλεξ! https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ae5f6b4e69.jpg
Tiger FC level 1
Ωραίο! Τα λέμε πάλι αύριο στις 12:35!
Καλή επιτυχία!
δεν πέρασα εγω τους έπιασε τρικυμιά στο δεύτερο ματς.. 3-0 εντός 6-1 εκτός :p
Attachment 117892
ναι ε ? πως γκένεν αυτό :p
δεν είδα το 2ο αποτέλεσμα και νόμισα ότι πέρασες εσύ - σόρυ @mkouk, διόρθωσα τα ζευγάρια
1) @νικ NIK MILAN MADS - LV47 ΠΟΙΟΤΗΤΑ 112% (προς το παρόν) , ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ #PEZCPY
13) @ermismandras cursed team 90% #0RQBZQ
12) @Alex13 Giatrakis 100% FC #IDFA0B
4) @milpol -level1 ποιότητα 102%. #6GYJSD
5) @dsio ποιοτητα 125%, level 30, Elite Force Hellas, #HHFQX2
8) @mkouk Nelakos 111%, επίπεδο 8, Top11 Friends Official, #6GYJSD
7) @crisgr Ομάδα: Amorosa, 115%, level 71 Ομοσπονδία: HELLAS UNITED, #ECIJBZ
11) @Jorge Volos Ολυμπιακός Βόλου level 32, 112% #RTYX52
Αν μπορείτε να οργανώσετε τα παιχνίδια σας Σαββάτο και Κυριακή, έχει καλώς.
Αλλιώς πάμε για Κυριακή και Δευτέρα στα σίγουρα.
Η ομάδα ηταν κατώτερη των περιστάσεων...
Στο δεύτερο παιχνίδι σφύριζε ο Κομίνη...:rolleyes:
Καλή επιτυχία Δημήτρη...
@mkouk 22:35 αποψε
Sent from my SM-A320FL using Tapatalk
Δεύτερος αγώνας. Καλη συνέχεια @Alex13https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...10175f8854.jpg
Tiger FC level 1
Να σε καλά! Καλη συνέχεια!
Ενας μικρος χαμος έγινε. ...μπραβο μαγκες σε ολους
Στάλθηκε από το LG-K420 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω συνεχίζω να προτιμώ την παλια και καλη κλήρωση του λόττο . Εδω θα νικάνε οι πιο δυνατές ομάδες. Μπορει να πείτε οτι το λεω επειδή εχω μονο 102% ποιότητα και διαμαρτύρομαι. Απλα αυτη ειναι η γνώμη μου
Tiger FC level 1
Το καθαρισε το ματσακι ο mkouk, 0-3
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b857c9c0c7.jpg
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
Έλα ρε τώρα το είδα, πώς έγινε αυτό? εγώ απλά έβαλα ένα σχήμα για να μην ξεφτιλιστούμε γιατί θα έλειπα. Και αυτός ο τερματοφύλακάς μου, πρώτη φορά κάνει απόκρουση σε παιχνίδι φέτος.
Ευχαριστώ τον φίλο Nick.
Παρατήρησα ότι οι τραυματισμοί σε φιλικά είναι σχετικά συχνοί...
Μπορεί και να έτυχε.
Χθες (22:35) χάσαμε 3-1 εκτός από τον Ολυμπιακό Βόλου.
Κανονικά, σήμερα πρέπει να χάσουμε πάλι 3-1, διότι αν είδα καλά, είχε περάσει με δύο νίκες 3-1 στην προηγούμενη φάση, μην χαλάσει το γλυκό, χαχαχα.
Το ματς προγραμματίστηκε για τις 22:45 απόψε.
Η ομαδα εχει 130% ποιοτητα για αυτο δεν δηλωσα..δεν μου παει η καρδια να βγαλω μερικους για να ριξω ποιοτητα...κ παλι πολλα μπραβο σε ολους κ σε εσενα ειδικα που το διοργανωσες
Στάλθηκε από το LG-K420 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παίξαμε τα παιχνίδια μας με τον @ermismandras σήμερα
Νίκες εκτός έδρας και στα δύο ματς, παρόντες οι μανατζερς, ωραία παιχνιδάκια, στο τσακ η πρόκριση μιας και ο αντίπαλος σκόραρε το γκολ της πρόκρισης στο 88' .
Είχα τραυματισμό αμυντικού.
Είναι συχνό φαινόμενο όταν αλλάζεις αμυντικό προς το τέλος, να τρως γκολ.
Αλλά τι να έκανα, να τον άφηνα τραυματία ?
Μπήκε στο 87' η αλλαγή , γκολ στο 88' :(
Συγχαρητήρια !
Attachment 118042
Καλά ματσάκια με τον Amorosa, πολύ καλά προπονημένος.Υπήρχε ένα καλό δικό μου προβάδισμα απ'το πρώτο παιχνίδι.Αλλα ρε 'συ Amorosa, για ποιο λόγο δε κατέβηκες φουλ ποιότητα σήμερα?
Attachment 118052
Για κάποιο λόγο δεν ανεβάζει το screenshot του σημερινού παιχνιδιού στο οποίο κέρδισα 1-2.
Είναι βέβαια κάτι που μπορεί να επιβεβαιώσει και ο Amorosa
Πάμε ημιτελικούς λοιπόν
Ημιτελικοί
@ermismandras LV25 XANTHI 128% #TG8A5D
@Jorge Volos Ολυμπιακός Βόλου level 32, 115% #RTYX52
@mkouk Nelakos 111%, επίπεδο 8, Top11 Friends Official, #6GYJSD
@milpol -level1 ποιότητα 102%. #6GYJSD
@ermismandras και @mkouk, θα κατεβάσετε λίγο την ποιότητα ώστε να μην υπάρχει διαφορά παραπάνω από 3-4%.
Καλά θα είναι ΔΕ-ΤΡ να κανονίσετε, γιατί θέλει και διπλούς αγώνες για τον τελικό .
Ζητώ συγνώμη για την υποστήριξη μου στο ματς του @mkouk και του @dsio .μολις ειχα μπει και μου βγάζει κατω τον mkouk(είμαστε φιλοι) χωρίς να δω τον αντίπαλο πατησα υποστήριξη. Μετα κατάλαβα το λαθος μου.
Tiger FC level 1
εγω σημεα ειδα οτι ειχαμε τους αγωνες..μηπως πρεπει να κανουμε ενα γκρουπ στο φεισμπουκ να μας χτυπαει ενημερωσεις να το βλεπουμε σιγουρα?
Νικ να το καθυστερήσουμε λίγο ? Αύριο εχω τελικό και δεν θελω να χασω κατάσταση ή να τραυματίστει παίκτης. Το ιδιο και ο mkouk λογικα.
Tiger FC level 1
Attachment 118070
Επιβεβαιώνω ότι έληξε 1-2.
Επειδή είχα πιο πάνω ποιότητα στο πρώτο σκέλος, αφενός κάπως την ισοσκέλισα στο δεύτερο, αφετέρου δεν ήθελα να χάσω πιο πολύ στους καλούς βασικούς σε κατάσταση και τραυματισμούς...
Καλή συνέχεια, καλή επιτυχία!
Το πιο δύσκολο θα είναι να κάνω ομαδική συζητηση. Δεν εχω ιδεα απο φβ οπότε θα με βοηθήσεις;). Θα δούμε πως θα παει αλλα μάλλον θα πω ναι
Tiger FC level 1
ε τους κάνεις όλους φίλους, ανοίγεις ένα chat και προσθέτεις
ή κάνεις μια ομάδα , άλλη σελίδα, στο ίδιο fb, και καλείς μέλη.
Βάλτο search στο youtube να το δεις
Εγιναν τα ματσακια με τον @JorgeVolos.Στο πρωτο παροντες και οι δυο στο δευτερο μονο εγω
Attachment 118144
Attachment 118142
Με τον @mkouk λογικά σήμερα θα παίξουμε
Tiger FC level 1
1ο ματς
110-103% δεν φταίει ο mkouk για αυτό απλα ήθελα να βγάλω ντεφορμέ παίκτες. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...da58fa7409.jpg
Tiger FC level 1
Αν μπορείτε να τελειώσετε σήμερα ώστε αύριο Πέμπτη που είναι ήσυχη μέρα να κάνατε τον διπλό τελικό, θα ήταν καλύτερα.
Γιατί Παρασκευή είναι και τα παιχνίδια με τα γκρουπ.
Θα το κάναμε απλά δεν μου έβγαζε ωρα
Tiger FC level 1
Σε μια ωρίτσα το ματς με τον mkouk . Με τον @ermismandras είμαστε και στον ίσιο σέρβερ [emoji16]
Tiger FC level 1
Ωραια παιχνιδια @mkouk! Εμαθα πολλα πράγματα. Αρα λίγο η ανατροπή. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e4593a7b27.jpg
Tiger FC level 1
εμενα το facebook μ ειναι panagiwths jumaru kalamatas(Χριστοπουλος παναγιωτης) οτι κ να γραψεις απο τα 2 θα το βρεις