Results 1 to 10 of 28
Like Tree31Likes

Thread: Να βλέπεις ή να μην βλέπεις τα παιχνίδια ? Ιδού η απορία

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Quote Originally Posted by nikolgiorgos View Post

όχι, ο αριθμός των διαφημίσεων είναι φιξ.
    25 και κάτι ψιλά
    Ο αριθμος των διαφημισεων πιστεύω ειναι φιξ ανα παικτη. Ειχα δευτερη ομαδα και για καποιο χρονικο διαστημα που εμπαινα απο το ίδιο κινητο και για τις δυο ομάδες, οι διαφημισεις μειώθηκαν τουλαχιστον κατά το ήμιση. Τουλάχιστον αυτό μου συνέβη πριν απο περίπου εναμιση χρονο.
    Οταν καθαρισα την κασ του κινητου και σταματησα να μπαινω και με τη δευτερη ομάδα, οι διαφημισεις ξανανέβηκαν στα ίδια επίπεδα και μάλιστα όχι αμέσως.
    nikolgiorgos likes this.

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Quote Originally Posted by dim05 View Post
    Ο αριθμος των διαφημισεων πιστεύω ειναι φιξ ανα παικτη. Ειχα δευτερη ομαδα και για καποιο χρονικο διαστημα που εμπαινα απο το ίδιο κινητο και για τις δυο ομάδες, οι διαφημισεις μειώθηκαν τουλαχιστον κατά το ήμιση. Τουλάχιστον αυτό μου συνέβη πριν απο περίπου εναμιση χρονο.
    Οταν καθαρισα την κασ του κινητου και σταματησα να μπαινω και με τη δευτερη ομάδα, οι διαφημισεις ξανανέβηκαν στα ίδια επίπεδα και μάλιστα όχι αμέσως.
    αυτό ναι .
    Αλλά εξαρτάται την περίοδο.
    Υπήρξε περίοδος που έβλεπα 3Χ50 βίντεο τη μέρα , για 3 ομάδες μου, από το ίδιο κινητό.
    Υποθέτω εξαρτάται από αυτούς.
    Αν θέλουν να βλέπει περισσότερα βίντεο ο κόσμος ή αν θέλουν να τα μειώσουν λίγο.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html