Χαχχα. Ωραίο π:παιχνίδι
Printable View
Χαχχα. Ωραίο π:παιχνίδι
Μήνυμα δεν ήρθε ποτέ στο facebook, μάλλον έστειλες σε άλλον.
Εν τέλει το ματς έγινε και από ότι είδα χρησιμοποίησες φουλ 11αδα.
Attachment 122711
7 @kostinio: Alfeios FC lv65 #98I2GO 126%
14 @Tamudo23 ESPANYOL LEVEL 55 Top11 friends official #6GYJSD 123%
2-2 ο πρώτος αγώνας....
Εγώ έπαιξα χθες με τον @Βασίλης.Α και έχασα 1-4 (τρολ αλλα συνηθίσαμε πλεον)..περιμένω να βάλει το δεύτερο ματς αλλα ούτε στο πρώτο μπηκε
3-1 και 1-0 τα ματς, οπότε με συνολικό σκορ 3-2 αποκλείστηκε από τον Nick Lizas.
Συγχαρητηρια
Λάζαρε καλημέρα . Χίλια συγνώμη ,τώρα το είδα το μνμ σου:( . Ούτε τους κανόνες είχα διαβάσει αναλυτικά , απλά ότι πρεπει να είναι μεταξύ 100-120% , και οι κληρώσεις όσο το δυνατόν ισοδύναμες .Επιπλέον ,και να το είχα δει , δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια σε μένα .Εχω μονο 2 αναπληρωματικούς της προκοπής ,ψηλά σε ποιότητα και αυτοί ,και στην ίδια θέση !. Ολοι οι άλλοι είναι μονάστεροι .Τώρα που το δοκίμασα , και τον χειρότερο από τους 2 να έβαζα , θα έπεφτα από το 114 στο 110.Θα ήταν σίγουρα πιο δίκαιο , αλλά και πάλι στο 104-105 δεν υπήρχε τρόπος να πάω .
Επειδή δεν μ αρέσει όπως έγινε , υπάρχει λύση εύκολη. . Να θεωρήσουμε τα ματσάκια μας ως μη γενόμενα , και να τα ξαναπαίξουμε, και αγοράζοντας έναν , μπορώ να κατεβάσω ποιότητα στο 105 ,ευκολάκι :) Πες πότε θες να τα πάμε από την αρχή.
Και επειδή καταλαβαίνω ότι είσαι πειραγμένος και δεν σε αδικώ , όφειλα να τους ξέρω τους κανόνες , μπορουμε και να μην το ξαναπαίξουμε , και να αποκλειστώ από την συνέχεια....για χαβαλέ μπήκα :) οχι για να χαλιόμαστε ...Οτι προτιμάς πες μου.