Πώς και σου έτυχαν τέτοιοι Nik; Ανέβασαν ξαφνικά ποιότητα;
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Printable View
Πώς και σου έτυχαν τέτοιοι Nik; Ανέβασαν ξαφνικά ποιότητα;
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Lv51 ο σέρβος ε ?
τουμπάνιασε, 135% είναι δηλαδή για το επίπεδο του.
τι να γίνει, είχε μαζεμένα πράσινα και είπε να χτυπήσει και τους αντιπάλους του στο +1 lv.
δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτό.
απλά παρατηρώ από την συνένωση των σέρβερς και μετά ότι υπάρχουν αρκετοί που τους τη βαράει και ανεβάζουν ποιότητα (με πράσινα ή από κυνηγό).
δεν ξέρω, συνενωθηκαν 2-3 ή παραπάνω σέρβερς οπότε έχουν μαζευτεί κάποιοι ενεργοί παίκτες από εκεί ?
Μήπως ο σέρβερ μου "υποδέχεται" παρατημένες ομάδες τις οποίες οι μάνατζερς τους αποφάσισαν να τις ενεργοποιήσουν ξανά ?
Πάντως παλιότερα, την 1η μέρα κιόλας της σεζόν, εντόπιζα 1-2 το πολύ ομάδες επικίνδυνες και σχεδόν μάντευα πως θα εξελιχθεί η σεζόν, αντίπαλοι-τελικές ποιότητες, ημι/τελικοί κλπ
Τώρα ξεπηδάνε από δω και απο κει απρόβλεπτα.
Δεν έχω εντοπίσει δηλαδή κάποια ομάδα που κάνει προγραμματισμένα κατέβασμα ποιότητας και έχει από πίσω πολλούς τίτλους.
Σκεφτομαι να γυρισω στο game το αφησα στο ,λεβελ 43 νομιζω πριν αλλαξουν τους servers . Αν ξερεις κανεις τι κανανε ενωσαν σερβερς η κανω λαθος και στις κληρωσεις αυτο επηρεαζει εννοω με χαμηλη ποιοτητα το κολπο με τους 14 ισχυει ακομη και εχει γινει ακομα πιο πολυ ευνοικο η οχι;
ναι, ισχύουν όλα, απλά μπορεί να βρεις περισσότερο ανταγωνισμό.
Κυκλοφοράει και πολύ πράσινο τώρα :p
καλά πήγε το ματς
λογικά είμαι στους 4
Attachment 124183
Attachment 124185
τον ξανακέρδισα και είμαι ημιτελικά ενάντια σε πιο εύκολο, 93%.
Στο κύπελλο τα δύσκολα, ευτυχώς είναι το βράδυ και θα το δω.
Θα βοηθήσει και η κερκίδα :p
Attachment 124261
Κοντα ειναι οι ωρες μας. Καλή επιτυχία αν και δεν θα την χρειαστείς [emoji6]
Οσο για την κερκίδα, μην ανησυχείς 15 υποστηρικτές θα εχεις