41Likes
-
Rookie
Καλησπερα, φτανουμε σιγα-σιγα στο τελος κ αυτης της season, και εχουμε κ λεμε, πρωταθλημα 1ος ευκολα θα ελεγα, αν κ με την κληρωση ημουνα 7/8 φαβορι, ειναι τουλαχιστον 7 ή 8 ομαδες καλυτερες απο εμενα (οχι τιποτα σπουδαια ωα... μεχρι και 12%+ το πολυ, απλα εχουνε ολοι νεανικες ομαδες, ενω εγω στα 31... (τους ανανεωσα για να τελειωσουν οπως τους αξιζει, αφου μετα το taking απο 18 ετων μεχρι 22, μου δινουνε συνεχεια πρωταθληματα κ κουπες γενικοτερα, αποφασισα να τους κρατησω κ στο τελευταιο συμβολαιο κ παραλληλα να μαζευω πρασινα, για να ειμαι ετοιμος οταν αποσυρθουνε σε 2 season.
Λοιπον 1ος πρωταθλημα, ημιτελικο στο κυπελλο κ χαμενος στα πεναλτυ με 3 συνεχομενα πεναλτυ στα περιστερια μετα απο παραταση 3-2 μεσα και μετα χανω 3-2 εξω, απο καλυτερη ομαδα, στο champions παμε ημιτελικο και ενω χανω 0-2 μεσα απο πιο δυνατη ομαδα τα παιζω ολα για ολα κ μου καθετε η ζαρια με το εκωφαντικο 0-6 εκτος και τωρα παιζουμε τελικο, με καποιον τουρκο που κανει taking και εχει και πιο δυνατη ομαδα κ πολυ πιο νεανικη, καποτε τον ειχα πετυχει σε πρωταθλημα κ του το ειχα παρει με 0 ηττες εγω κ αυτος μονο 2 απο εμενα μεσα εξω, αρα θε με περιμενει στην γωνια...
, και απο οτι ειδα εχει κ πολλους φιλους ενεργους, στον ημιτελικο ειχε πανω απο 15 ατομα.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
.

.
.
. 
.
.
. 
.
ΚΥΠΕΛΛΟ
.

.