Results 1 to 10 of 13
Like Tree2Likes

Thread: Κληρωσεις

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    τα έχω γράψει εκατοντάδες φορές,
    ποιός τα διαβάζει θα μου πεις

https://forum.topeleven.com/%CE%93%C...op-eleven.html
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Rookie
    Μιας και τα έχεις γράψει μήπως ξέρεις και κάνα κόλπο να μείνουμε κατηγορία σίγουρα;Έκανα το λάθος και έριξα ποιότητα αρκετά με αποτέλεσμα να παίζω με πολλούς παρατημένους αντιπάλους.Βολοδέρνω 6ος-7ος αλλά ως εκεί.Τι στα κόκκινα τους βάζω να παίζουν τι όλους σε λάθος θέσεις τι βάζω τις άλλες ομάδες να υποστηρίζουν τον αντίπαλο αυτοί εκεί κερδίζουν παιχνίδια που δε θα έπρεπε.Άσε που αυτό το ηθικό 2 εβδομάδες τώρα δεν πέφτει με τίποτα.

Rookie Mr Dosohos®'s Avatar
    Quote Originally Posted by harkonto View Post
    Μιας και τα έχεις γράψει μήπως ξέρεις και κάνα κόλπο να μείνουμε κατηγορία σίγουρα;Έκανα το λάθος και έριξα ποιότητα αρκετά με αποτέλεσμα να παίζω με πολλούς παρατημένους αντιπάλους.Βολοδέρνω 6ος-7ος αλλά ως εκεί.Τι στα κόκκινα τους βάζω να παίζουν τι όλους σε λάθος θέσεις τι βάζω τις άλλες ομάδες να υποστηρίζουν τον αντίπαλο αυτοί εκεί κερδίζουν παιχνίδια που δε θα έπρεπε.Άσε που αυτό το ηθικό 2 εβδομάδες τώρα δεν πέφτει με τίποτα.
    Καλησπερα, σε καποιες απο τις ομαδες μου οταν θελω να τις κρατησω level, παιζω με 3 διαφορετικα συστηματα, γιατι εχω δει οτι το παιχνιδι πολλες φορες διαβαζει κριτηρια που εμεις δεν τα καταλαβαινουμε, αναλογα το παιχνιδι κ την ομαδα που εχω απεναντι μου αλλαζω κ το συστημα μου.

.
    Κληρωσεις-1.jpg
    .
    Κληρωσεις-2.jpg
    .
    Κληρωσεις-3.jpg
    .
    Κληρωσεις-4.jpg
    .
    Κληρωσεις-5.jpg
    .
    και στις 3 περιπτωσεις ολα τα βελακια πισω
    ολοι σε λαθος θεσεις, και παντα ο τερματοφυλακας στην θεση του επιθετικου.

.
    Last edited by Mr Dosohos®; 10-27-2019 at 06:48 PM.
    Santorini FC | Level 33

Perfect League Wins 26/26: x10
    Double: x12
    Triple Crown: x16
    Quadable: x5

.