Results 1 to 2 of 2
Like Tree5Likes
  • 4 Post By milpol
  • 1 Post By Ichigos Kurosakis

Thread: Πλήρης Οδηγός για τάκλιν

  1. #1
    Moderator milpol's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Greece
    Posts
    2,023

    Πλήρης Οδηγός για τάκλιν

    ** Ο οδηγός δεν είναι ολοκληρωμένος ακόμα , θα τον ενημερώσω σύντομα , απλά χρειάζομαι περισσότερο υλικό **


    Εδώ λέω να ξεκινήσω έναν οδηγό για την χρήση του τάκλιν στο παιχνίδι μιας και απ' ότι είδα δεν υπάρχει κάτι , τουλάχιστον πρόσφατο


    Τι είναι το τάκλιν στο Top Eleven

    Το τάκλιν καθορίζει πόσο "δυνατά " θα πάνε οι παίκτες σας στην μπάλα .Όπως θα δείτε και στο παιχνίδι , το σκληρό τάκλιν θα έχει ως αποτέλεσμα πιο γρήγορη ανάκτηση της μπάλας από τους παίκτες σας αλλά θα επιφέρει κάρτες και φάουλ / πέναλντι για τον αντίπαλο . Παρακάτω θα απαντήσω σε μερικές συνηθισμένες ερωτήσεις σχετικά με το τάκλιν και θα σας δώσω την δική μου γνώμη


    Πλήρης Οδηγός για τάκλιν-explanation-tackling.png

    Τι να χρησιμοποιείτε

    Τις περισσότερες φορές , το κανονικό τάκλιν είναι η καλύτερη επιλογή , ούτε πολλές κάρτες ούτε να σας κάνει ότι θέλει ο αντίπαλος με το χαλαρό
    Το σκληρό τάκλιν συνηθίζεται απέναντι σε ισοδύναμες ή καλύτερες ομάδες . Βέβαια , όταν χρησιμοποιείτε σκληρό τάκλιν και έχετε περισσότερη κατοχή , οι κάρτες δεν πρέπει να σας φοβίζουν μιας και όταν έχεις την μπάλα δεν χρειάζεται να κάνεις φάουλ για να την ξαναπάρεις . Με χαμηλής ποιότητας ομάδες , προτείνω κανονικό ή χαλαρό , δεν χρειάζεται να φορτωθούν οι παίκτες σας τζάμπα κάρτες και να μην μπορέσουν να παίξουν σε ερχόμενα σημαντικά ματς .



    Πώς να αντιμετωπίσετε το τάκλιν

    Αυτό προϋποθέτει να γνωρίζετε πως να καταλάβετε το τάκλιν του αντιπάλου , για το οποίο θα μιλήσω παρακάτω .

    Όταν ο αντίπαλος παίζει με σκληρό τάκλιν και είστε σίγουροι για αυτό , βάλτε εστίαση πάσας στο κέντρο . Αυτό θα επιφέρει φάουλ τα οποία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αν έχετε έναν σπεσιαλίστα φαουλ και μερικές φορές πέναλτι . Αυτό συνέβη στον σημερινό τελικό κυπέλλου μου εγώ χρησιμοποιούσα σκληρό τάκλιν και είδα στα στατιστικά -λίγο πριν το ημίχρονο - ότι είχε περισσότερα τάκλιν από εμένα . Τι έκανα λοιπόν στο ημίχρονο ? Άλλαξα την εστίαση πάσας σε κέντρο όπως επίσης άλλαξα και τον εκτελεστή πέναλντι (ένα μικρό κόλπο που το παιχνίδι συχνά αντιδράει δίνοντάς σου πέναλτι , θα ανοίξω ένα θέμα στο μελλον ) και η αντίδραση από το παιχνίδι ήταν άμεση όπως θα δείτε και στη εικόνα παρακάτω ( για το πώς πήρε ενας παίκτης κίτρινη και απευθείας κόκκινη ταυτόχρονα , δεν γνωρίζω )

    Πλήρης Οδηγός για τάκλιν-tackling-trick.jpg


    Όταν ο αντίπαλος παίζει με χαλαρό τάκλιν και το καταλάβουμε από τα στατιστικά , πάμε από τα πλάγια . Σκοπός μας είναι να μαρκάρουν οι αντίπαλοι αμυντικοί χαλαρά τους επιθετικούς μας και να βάλουμε ένα εύκολο γκολ όπως βλέπετε πολλές φορές και στο animation .

    Για να αντιμετωπίσουμε το κανονικό τάκλιν , δεν υπάρχει κάτι , τουλάχιστον όχι σίγουρο μιας και είναι αρκετά ισορροπημένο και πολλές φορές μπορεί να μας ξεγελάσει .


    Πώς να αντιμετωπίσετε την εστίαση πάσας με το τάκλιν


    Εδώ πάμε αντίθετα . Βλέπουμε στο live animation να πηγαίνει ο αντίπαλος από το κέντρο , ελαττώνουμε το τάκλιν εκτός και αν ο αντίπαλος δεν έχει κάποιον αξιόλογο εκτελεστή φάουλ και εμείς έχουμε αμυντικούς με ικανότητα "τείχος"

    Βλέπουμε να μας πιέζει ο αντίπαλος από τα άκρα , πάμε και ξανακοιτάζουμε να μην έχουμε ξεχαστεί με το χαλαρό

    Βέβαια το μόνο που πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι όταν ο αντίπαλος πάει από το κέντρο , για αυτό , προσεκτικοί , μην την πατήσετε σαν εμένα και χάσετε 2-3 με 3 φάουλ


    Πώς να καταλάβετε το τάκλιν του αντιπάλου

    Χαλαρό-κανονικό-σκληρό μπορεί να εντοπιστεί από τον έλεγχο των στατιστικών. Όσο περισσότερα τάκλιν στα στατιστικά, τόσο πιο επιθετική επιλογή έχει επιλεγεί από την μηχανή του παιχνιδού. Το κανονικό πετυχαίνει περίπου 20 , εύκολο κάτω από 10 και σκληρό γύρω στα 30.
    Το τάκλιν μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες λήψης καρτών, αλλά δεν μπορεί να έχει σχέση με το γεγονός ότι έχετε έναν επιθετικό παίκτη που το παιχνίδι στοχεύει ως μέρος ενός συγκεκριμένου σεναρίου αγώνα, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και με εύκολο τάκλιν θα επιλεγεί ένας επιθετικός (όχι η θέση, ένας που τρώγεται για κάρτες ) παίκτης από προεπιλογή, ίσως να κερδίσετε 2 κίτρινες κάρτες, επομένως, αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι θέλει να τον κάνετε αλλαγή για να αποφύγετε περαιτέρω ποινές (2η κίτρινη πχ) .


    Σκληρό τάκλιν


    Όταν βάζουμε σκληρό τάκλιν , υπάρχουν 2 περιπτώσεις ανάλογα με το αν ο κινητήρας ( το παιχνίδι) έχει επιλέξει αυτή την επιλογή στο ON-OFF για εμάς.
    Εάν έχει επιλεγεί σε OFF(κατά) όταν την ενεργοποιήσετε, θα παρατηρήσετε ένα πιο επιθετικό (aggresive) στυλ παιχνιδιού από τους παίκτες σας.
    Αν αυτή η επιλογή έχει επιλεγεί υπέρ σας αφού ενεργοποιήσετε , θα είστε σε θέση να αναγκάσετε Κάρτες για τον αντίπαλό σας και ακόμα να αναγκάσετε κόκκινες κάρτες εστιάζοντας σε έναν παίκτη με κάρτα από την ομάδα του αντιπάλου σας.
    Αυτό που πρέπει να κοιτάμε είναι τα στατιστικά . Αυτά μας λένε τα πάντα σε αυτήν την περίπτωση .

    Αριθμοί των τάκλιν κατά προσέγγιση


    Χαλαρό τάκλιν : Περίπου 10 τάκλιν

    Κανονικό : Λίγο κάτω από 20

    Σκληρό : Πάνω από 20

    Εδώ θα βοηθήσει επίσης να κοιτάξουμε και τα δικά μας στατιστικά και να τα συγκρίνουμε με του αντιπάλου . Θα συμβάλλει στο να καταλάβουμε με περισσότερη σιγουριά .
    Last edited by milpol; 03-16-2020 at 01:07 PM.
    For official in-game help please refer to Top Eleven Support here.
    I upload top eleven content on my YouTube Channel.

  2. #2
    Newbie Ichigos Kurosakis's Avatar
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    44
    Καλές Πληροφορίες
    milpol likes this.