Λοιπόν κάποιες απορίες για τις ειδικές ικανότητες:

1) Πλέιμεικερ: Απ' ότι έχω καταλάβει εμφανίζεται σπάνια, παρόλα αυτά ακούγεται ωραίο να το έχει ένας κεντρικός. Όταν ενεργοποιείται μιλάμε για μια απλή πάσα που φτιάχνει το παιχνίδι η ξεκάθαρα για ασσίστ; Γιατί άμα είναι ξεκάθαρα για ασσίστ, ο DMC μου που έχει αυτή την ικανότητα, σε ολόκληρη την σεζόν έχει μία ασσίστ. Άρα ή δεν δουλεύει αποκλειστικά για τις ασσίστ ή δεν δουλεύει στον DMC. Συγκεκριμένα λοιπόν στον DMC που απ' ότι φαίνεται δεν λειτουργεί - άμα υποθέσουμε ότι η χρησιμότητα της συγκεκριμένης ειδικής ικανότητας απευθύνεται αποκλειστικά σε ασσίστ - (άσχετα που 1 παράδειγμα δεν μπορεί να είναι κατατοπιστικό, τουλάχιστον αυτό είδα έως τώρα) τι ικανότητα να του βάζω; Οι επιλογές που δίνει το παιχνίδι είναι μόνο τα στημένα και playmaker, όπου στα στημένα δεν το συζητώ ότι δεν πρόκειται να βάλω τον DMC να τα εκτελεί. Οπότε;

2) Σκόρερ στα τετ-α-τετ: Το έχω βάλει στον επιθετικό μου και 2 χρονιές τώρα δεν το έχω δει να ενεργοποιείται... Παρόλα αυτά σε διάφορες κριτικές βλέπω ότι θεωρείται must για έναν επιθετικό. Λειτουργεί τελικά ή να πάω για εκτελέσεις φάουλ που ένας επιθετικός θα είναι πιο δουλεμένος στο σουτ απ' τον κεντρικό οπότε θα έχει και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα;