-
επιτρέπεται δηλ μέχρι να φας κανα ρεπορτ χαχα
οκ εννοείτε τα ονόματα δεν ειναι ιδια ουτε καν η χώρα και ειναι σε διαφορετικό σερβερ για να εχω το κεφάλι μου ήσυχο..
όπως ειπα δεν θελω να κάνω κατι αντικανονικό απλά αυτο που επιτρέπουν οι κανόνες..
μεταγραφές μεταξύ τους γενικά μπορείς..?
-
Μεταγραφές μόνο αν είναι 2 φίλοι στον ίδιο σέρβερ (δηλ. περίπτωση 1 στα 200 :rolleyes: )
-
Παιδες σημερα στους αγώνες ομοσπονδίας βρεθηκε η ομοσπονδία μου να χάσει 0-36, ειναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, να χασουμε δλδ ολα τα παιχνίδια. Βασικα η ομοσπονδία μου πάει αρκετα καλά ειμαστε πλατινένια, ημασταν όλοι μεσα στους αγώνες, και οι ομάδες μας ήταν καλύτερες απο τον αντιπάλων, δεν δικαιολογείται δλδ με τιποτα τετοια βαρια ήτα. Μηπως συμβαίνει κάτι εδω?? υπάρχει κανα τρικ που εκμεταλευτηκε ο αντιπαλος? να πω ακόμα οτι όλοι τους ηταν μικρά λβλ, 6,6,7 11 17, 25. Ευχαριστώ
-
Είχαν μεταλλαγμένους, παίκτες δηλ. με 200% πχ στις άσπρες ικανότητες και λίγο στις γκρι.
-
Πραγματι μπηκα και ειδα τους παιχτες τους και ηταν οπως το γραφεις. τι ακριβως κανουν αυτοι οι μεταλαγμενοι οπως τους λες, παιχτες? δλδ οταν στησω ομαδα ετσι θα κερδιζω συνεχεια?
-
οκ, βρηκα το αναλογο ποστ και διαβασα, Ευχαριστώ πολυ !
-
Αφού πρώτη φορά παίξατε εναντίον μεταλλαγμένων, πάλι καλά.
Εγώ με τους φίλους μου, το γκρουπ, δεν πάμε να παίξουμε πλάτινουμ αν και κάποιες φορές έχουμε τους πόντους για άνοδο, γι'αυτό το λόγο.
Ανεβαίναμε, παίζαμε με μεταλλαγμένους τα μισά παιχνίδια μας, πέφταμε την επόμενη σεζόν.
Μέσο όρο πάλι 50 τόκεν παίρναμε σε δύο σεζόν αλλά δεν ευχαριστιόμασταν παιχνίδια.
-
@ Aek FC
ποιο ίναι το όνομα του γκρουπ που παίξατε ?
ή το tag του ? #
-
καλημέρα
αν εννοείς το όνομα της ομοσπονδίας
*dinasti 68.retired.*
-
ε ναι ρε συ, αυτοί είναι επαγγελματίες, στο νο25 νομίζω ?