Ενταξει διορθωθηκε...☺
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
Printable View
Παλι προβληματα σημερα στους τελικους των ομοσπονδιων. Ενα παιχνιδι δεν εχει ολοκληρωθει εδω και 1.5 ωρα...[emoji36][emoji36][emoji36][emoji36][emoji36][emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]
Sent from my SM-A320FL using Tapatalk
Το κλασσικό bug με τα πέναλτυ
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ab1702ba1b.jpg
ναι σημερα ,μας τσακισε
Εμπαινα στον παιχνιδι και μετα προβλημα συνδεσης
Μπορεί η δεύτερη ομάδα σου να ειναι στην ιδια ομοσπονδία με την πρώτη..?
χωρίς να υπάρχει τιμωρία..
κατι άλλαξε με τον περιορισμό γιατι τώρα και ενω ειμαι μόλις δεύτερο επίπεδο με αφήνει να ψάξω για ομοσπονδία η και να δημιουργήσω νεα..
Εννοείται.
Ο κακός χαμός γίνεται με αυτό.
Άσε που όποιος δεν βρίσκει 6ο μέλος για να συμπληρώσει το γκρουπ, βάζουν 2η δική τους ομάδα.
Απλά προσοχή αν αγοράζεις και πουλάς παίκτες από ομάδα σε ομάδα.
Αρα αν εγω που θέλω να δω σαν νεος παίκτης τι γίνεται με τις ομοσπονδίες πρην παω σε μια ομοσπονδία..
δημιουργήσω μια δοκιμαστικά και βάλω και την δεύτερη ομάδα μέσα που την εχω πιο πολύ για να κανω τεστ σε συστήματα κτλ, και οχι για να λειτουργεί σαν μποτ και να επωφεληθεί η πρώτη ομάδα η να στήσω κατι ετσι κι αλλιως ειναι σε διαφορετικό σερβερ..
επιτρέπετε να ειναι στη ιδια ομοσπονδία και δεν επιτρέπετε να κάνεις μεταγραφές η δανικούς μεταξύ τους γενικά..?
Εσύ ρε παιδί μου αν θες, κάνε άλλους 3 λογαριασμούς και ξεκίνα δικιά σου ομοσπονδία αν θες με 4 ομάδες, και δες τι παίζει.
Αν όμως χρησιμοποιήσεις fb λογαριασμούς, πρόσεχε τα ονόματα.
Μην κάνεις λογαριασμό δηλ. με το ίδιο όνομα κάθε φορά και καρφωθείς.
Φυσικά μόνο αν κάνεις νέο fb λογαριασμό και τον προσκαλέσεις από τον πρώτο να παίξει Τ11, θα είναι η ομάδα αυτή στον ίδιο σέρβερ.
Αν είναι google-gmail λογαριασμός, ο σέρβερ θα είναι τυχαίος και θα είναι απίθανο να είναι ο ίδιος με την κύρια ομάδα σου.
Έτσι φυσικά δεν θα μπορούνε να είναι και "φίλοι" στο παιχνίδι, απλά θα είναι στο ίδιο γκρουπ.
Επίσης Νικ, το ποστ #5 θέλει update.
Οι δανεικοί από ομάδα σε ομάδα δεν ισχύει πλέον.
επιτρέπεται δηλ μέχρι να φας κανα ρεπορτ χαχα
οκ εννοείτε τα ονόματα δεν ειναι ιδια ουτε καν η χώρα και ειναι σε διαφορετικό σερβερ για να εχω το κεφάλι μου ήσυχο..
όπως ειπα δεν θελω να κάνω κατι αντικανονικό απλά αυτο που επιτρέπουν οι κανόνες..
μεταγραφές μεταξύ τους γενικά μπορείς..?
Μεταγραφές μόνο αν είναι 2 φίλοι στον ίδιο σέρβερ (δηλ. περίπτωση 1 στα 200 :rolleyes: )
Παιδες σημερα στους αγώνες ομοσπονδίας βρεθηκε η ομοσπονδία μου να χάσει 0-36, ειναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, να χασουμε δλδ ολα τα παιχνίδια. Βασικα η ομοσπονδία μου πάει αρκετα καλά ειμαστε πλατινένια, ημασταν όλοι μεσα στους αγώνες, και οι ομάδες μας ήταν καλύτερες απο τον αντιπάλων, δεν δικαιολογείται δλδ με τιποτα τετοια βαρια ήτα. Μηπως συμβαίνει κάτι εδω?? υπάρχει κανα τρικ που εκμεταλευτηκε ο αντιπαλος? να πω ακόμα οτι όλοι τους ηταν μικρά λβλ, 6,6,7 11 17, 25. Ευχαριστώ
Είχαν μεταλλαγμένους, παίκτες δηλ. με 200% πχ στις άσπρες ικανότητες και λίγο στις γκρι.
Πραγματι μπηκα και ειδα τους παιχτες τους και ηταν οπως το γραφεις. τι ακριβως κανουν αυτοι οι μεταλαγμενοι οπως τους λες, παιχτες? δλδ οταν στησω ομαδα ετσι θα κερδιζω συνεχεια?
οκ, βρηκα το αναλογο ποστ και διαβασα, Ευχαριστώ πολυ !
Αφού πρώτη φορά παίξατε εναντίον μεταλλαγμένων, πάλι καλά.
Εγώ με τους φίλους μου, το γκρουπ, δεν πάμε να παίξουμε πλάτινουμ αν και κάποιες φορές έχουμε τους πόντους για άνοδο, γι'αυτό το λόγο.
Ανεβαίναμε, παίζαμε με μεταλλαγμένους τα μισά παιχνίδια μας, πέφταμε την επόμενη σεζόν.
Μέσο όρο πάλι 50 τόκεν παίρναμε σε δύο σεζόν αλλά δεν ευχαριστιόμασταν παιχνίδια.
@ Aek FC
ποιο ίναι το όνομα του γκρουπ που παίξατε ?
ή το tag του ? #
καλημέρα
αν εννοείς το όνομα της ομοσπονδίας
*dinasti 68.retired.*
ε ναι ρε συ, αυτοί είναι επαγγελματίες, στο νο25 νομίζω ?
Ναι είναι στο νο24, αλλά να πω ότι σήμερα έπαιξα τσαμνιον λιγκ με έναν τέτοιο, όλοι οι παίχτες του μεταλλαγμένοι, έχω καλύτερη ομάδα από αυτόν αλλά δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα, ΈΧΑΣΑ.H ομάδα του είναι, dimanokievo το έχει γραμμένο στα Ρωσσικα και με μετά τσεκαρεσα την ομοσπονδία του United dh, όλοι τέτοιοι είναι. Το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω πως οι παίχτες αυτοί έχουν μόνο 1% στα γκρι. Όταν αγοράζουμε παίχτες όλο και κάτι θα έχουν κ στα γκρι.
ε αυτοί έχουν αναγάγει τους μεταλλαγμένους σε επιστήμη :p
δες εδώ
Attachment 116353
Attachment 116355
Τοσο δύσκολο είναι για τη Nordeus να:
(α) βαλει "κοφτη" στα skills (εδώ τα white);
(b) βαλει minimum τιμές στα skills (εδώ τα grey);
Δεν ειναι δύσκολο! Γιατι δεν το κάνει; Μήπως χρειάζεται μαζικό request;
Μήπως γιατί τους συμφέρει κιόλας ?
Αυτός εδώ ο Βιετναμέζος δεν πλήρωσε φράγκο μεν, αλλά έχει κάνει καμιά κατοσταριά ψεύτικα προφίλ (οπότε ανεβάζει τον αριθμό των users του παιχνιδιού ) και κάνει φάρμιγκ καθημερινά τουλάχιστον σε 10-20 από αυτούς για να μπορεί να φτιάχνει μεταλλαγμένους.
όλο αυτό είναι ένα μεγάλο έμεσο κέρδος για την νορντέους.
Διαβαζω στο φορουμ,
https://r.tapatalk.com/shareLink?url...9&share_type=t
οτι αυξησαν το "beatability margin" για να αντιμετωπισουν το προβλημα με τις ομαδες με mutants, αλλα τωρα χανουμε στις συλλογικες διοργανωσεις απο πολυ πιο αδυναμες ομαδες, π.χ. περισσοτερο απο 20% διαφορα.
Αν ισχυει, τοτε θελουν να σταματησουν το φαινομενο των μεταλλαγμενων. Γιατι δεν βαζουν thresholds στις τιμες των skills (max, min);
Πρεπει να υπαρχει προβλημα με τους servers οταν γινονται αγωνες ομοσπονδιων!!!!
Ένας νέος κανόνας.
Πρέπει να βλέπεις και τους δύο αγώνες για να σε βάζει σαν υποστηρικτή.
Πιο πριν, αν έβλεπες τον πρώτο αγώνα, σε έδειχνε σαν παρόντα και στον δεύτερο γύρο.
Καλή διόρθωση.
Μολις εμαθα για το swapping που μπορεις να κανεις στα παιχνιδια εντος. Ξέρει κανεις πότε χρονικά δινεται η δυνατοτητα; Το μονο που βρηκα ψαχνοντας, είναι οτι η φαση αυτη ειναι πριν το εντος παιχνιδι. Εχουμε παιξει το εκτος (Σαββατο πρωι ~06.00) και το μεσημερι θα έχουμε το εντος (~14.00). Αλλά δεν βλέπω καποιο κουμπι ένεργοποιημενο.