-
Προπόνηση - Η επόμενη μέρα
-
Μπορειτε να μου πειτε περιπου ποσα πρασινα χρειαζονται για fast trainer 18 χρονων, ωστε με προπονηση:
1) να ανεβει ποιοτητα απο το 80% στο 100%;
2) να ανεβει ποιοτητα απο το 100% στο 110%;
3) να ανεβει ποιοτητα απο το 110% στο 120%;
Ευχαριστω.
Sent from my SM-A320FL using Tapatalk
-
Περίπου 70 για το πρώτο και 90 από 100 σε 120.
-
Quote:
Originally Posted by
nikolgiorgos
Περίπου 70 για το πρώτο και 90 από 100 σε 120.
Ευχαριστω!
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
-
4 Attachment(s)
εχω μεγαλο προβλημα ποιον θα διωξω του χρονου
αυτη ειναι η δευτερη ομαδα που εχω στο google
Attachment 109026Attachment 109028
-
Θες να κατεβάσεις ποιότητα ?
Να πας για τρεμπλ ?
-
Quote:
Originally Posted by
nikolgiorgos
Θες να κατεβάσεις ποιότητα ?
Να πας για τρεμπλ ?
Ναι αλλά δεν ξερω τώρα είμαι 130 λογικά την επόμενη σαιζόν θα είμαι 110 αλλά ποιους να διώξω από αυτούς άντε να διώξω πέντε όλοι οι άλλοι έχουν καλές αποδόσεις στους αγωνες
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Μετά απο πολυήμερο τεστινγκ κατέληξα στα εξής συμπερασματα για την νέα προπόνηση.
Ολα τα ντριλς έχουν καπέλο το 180% αλλα συνολικά, όπερ σημαίνει οτι αν δωσουμε προπονηση
πασα-τρεξιμο-σουτ σε έναν παίχτη με ικανότητες 50-50-50 στα χαρακτηριστικά αυτά θα πάρει
απο αλλα 130% σε καθε χαρακτηριστικό.Αν πχ ειχε 100-50-50 θα έπερνε (180*3)-(200)=340/3=113
σε καθε χαρακτηριστικο.Οποτε εδώ βλέπουμε οτι η πάσα θα πηγαινε στο 213 αλλά το συνολικό
καπ του ντριλ θα παρεμενε το ίδιο.
Αν στον ίδιο παραδειγμα παρουμε μετα ενα διαφορετικό ντριλ πχ τρεξιμο διαρκειας και συνεχισουμε
την προπονηση θα λάβουμε:
(180*2)-163-50=147/2=74% σε κάθε χαρακτηριστικο οποτε θα έχουμε τρεξιμο 237% υγεια 124%
Βεβαια περιττο να πω οτι τα χαρακτηριστικα μετα το 150% ανεβαινουν 1% ανα πράσινο
ειναι δλδ πολυέξοδη η προπόνηση και δεν αξιζει αν δεν έχεις σκοπό να φτιαξεις μεταλλαγμένους.
-
Quote:
Ολα τα ντριλς έχουν καπέλο το 180%
δεν είναι ακριβώς καπέλλο.
Δεν σταματάει εκεί δηλ.
Το 180% είναι (βλέποντας το ως ατομικό χαρακτηριστκό) σαν 9*.
Μπορεί θεωρητικά να ανέβει αλλά εξαιρετικά δύσκολα.
Quote:
δλδ πολυέξοδη η προπόνηση και δεν αξιζει αν δεν έχεις σκοπό να φτιαξεις μεταλλαγμένους.
σωστά, γι'αυτό το έχουν ρίξει όλοι στα φιλικά.
Επειδή εκεί ο "παίκτης του αγώνα" δίνει +4% σε άσπρα skills, ακόμα και αν είναι πάνω από 340%.
-
Ναι nikolgiorgoς δεν σταματαει στο 180 το χαρακτηριστικο, ομως σταματαει η ασκηση(drill).
Αν εχεις εναν παιχτη με πασα ταχυτητα σουτ στο 180% οσο και να τον προπονεις με pgs δεν θα παρει τιποτα.
Αν ομως ο ιδιος παίχτης εχει υγεια 100 και τον προπονησεις με τρεξιμο διαρκειας θα παρει απο 40% σε ταχυτητα και υγεια.
-
-
Καλησπέρα παίδες.
Θέλω να εκμεταλλευτώ κάπως τα έξτρα βιντεάκια που είναι για την προπόνηση κάθε ημέρα.
Οι σκέψεις μου είναι οι εξής δύο:
1) Έχω 4 παίχτες που έχουν γίνει 22 και θα φύγουν του χρόνου.Σκέφτομαι να βλέπουν από 2-3 ο καθένας κάθε μέρα και να πάει η προπόνηση σε αυτούς.Μιας και είναι 22 χρονών έχουν πολύ υψηλά άσπρα και μηδενικά γκρι. οπότε σκέφτομαι να τους ανεβάσω τα γκρι για να ανέβει η ποιότητα της ομάδας μου. Η ανυσηχία μου εδώ είναι η εξής:
Μιας και πάμε για τρόπαια, φοβάμαι μήπως αυτοί οι παίχτες αρχίζουν να μην αποδίδουν καλά στα παιχνίδια.Ειδικά οι δύο από αυτούς είναι οι πλάγιοι οι οποίοι παίζουν σημαντικό ρόλο. Οι άλλοι δύο είναι ο dc και ο dc/dmc.
2)Σκέφτομαι μήπως πάρω κανέναν μικρό 4στερο, ο οποίος δεν θα μπαίνει στο ρόστερ και να ρίχνω τα πράσινα σε αυτόν.Έτσι κάποια στιγμή θα τον πουλήσω ενδεχομένως στις διαπραγματεύσεις ή στις μεταγραφές.Εδώ απλά θα βγάλουμε κάποια χρήματα ή και λίγα τόκεν.
Τι πιστεύετε? Εσείς πώς χρησιμοποιείται αυτά τα πράσινα?
-
2 Attachment(s)
1)
Συμφωνώ.
Αν έχει πάει πάνω από 150-160% στις άσπρες και σέρνεται, μην σπαταλάς τζάμπα πράσινα.
Χώσε στα γκρι να ανεβάσει ποιότητα.
Εκτός αν είσαι προ και χτίζεις μεταλλαγμένους για ομοσπονδίες μόνο.
2) Μην σπαταλάς πράσινα για παίκτες πώλησης σε διαπραγματεύσεις.
Πάρε εκεί γύρω στο 56-57%, και σε 1-3 μέρες με καθημερινή απλή προπόνηση, θα γίνει 59%.
Μάζευε πράσινα στοκ και χτίζε παίκτες κλειδιά - πολυεργαλεία.
όπως
Attachment 117091
ή
Attachment 117093
Μην περιμένεις τρελές εμφανίσεις από αυτούς
... αλλά κάνουν μάγκα τον προπονητή :o
-
7 Attachment(s)
καλησπερα εω μια απορια παιδες...οι περισσοτεροι παικτες μ εχουν συνολικη ποιοτητα 80%ο ενας εχει 29% αλλα τους ειχα πεθανει στις προπονησεις κ στα χαρακτηριστικα π χρειαζονται εχουν 150%μεσο ορο,τι μετραει περισσοτερο τα λευκα χαρακτηριστηκα ή τα συνολικα?
Attachment 117127
Attachment 117129
Attachment 117131
Attachment 117133
Attachment 117135
Attachment 117137
Attachment 117139
-
Παλιά μετρούσαν πολύ τα λευκά, τις τελευταίες 1-2-3 σεζόν, σε πολλά παιχνίδια ο μηχανισμός του παιχνιδιού αγνοεί τα λευκά και μετράει μόνο την συνολική ποιότητα.
Ο DR σου δηλ. θα είναι ένας απλός παίκτης 76% ποιότητα.
Γι αυτό παραπονιούνται πολλοί τις τελευταίες σεζόν ότι τρολλάρονται σε πολλά παιχνίδια.
προσωπική μου εκτίμηση είναι να προπονείς έναν παίκτη στα λευκά, έως 140-150% max, και να μην πας παραπάνω.
Αν κάνεις προπόνηση, μετά βάζε μεικτές ασκήσεις (και με γκρι).
Εκτός να πας για "καριέρα" στις ομοσπονδίες.
Αλλά πλέον με τις νέες συνθήκες δεν αξίζει.
-
οχι ανεβαινω καθε χρονια δν κανω τανκινγκ στις ομοσπονδιες παιζω φυσιολογικα με φιλους απλα προπονουμε ανα διαστηματα παικτες οταν μαζευουμε χρυσα.φετος εφτασα την τελευταια κατηγορια δν εχει ακομα πιο πανω ειμαι λεβελ 72..και αναρωτιεμαι εαν δν υπαρχει ανοδος για του χρονου οτι θεση κ να βγουμε τα στατιστικα θα πεσουν αν τερματισουμε στην 1η οκτωδα κ θα μεινουν ιδια αν τερματισουμε κατω απο την 8αδα??θα πεσουν σε ολους??δεν θα πεσουν σε κανεναν??τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις? επισης για την αρχικη μας συζητηση δλδ πρεπι να ανεβασω τα γκρι τους στατιστικα τωρα για να τους ανεβασω το οβεραλ??
-
1) Αν δεν σας ανεβάσει lv, δεν θα χάσεις ποιότητα.
2) ναι αλλά ψάξε λίγο να ανεβάσεις τα άσπρα φυσικά χαρακτηριστικά που είναι κάτω από 100%, με τις μπλε ασκήσεις
-
Έτσι για να κάνω μια επανάληψη πως ανεβάζουν τόσο νέους παίκτες 18 χρ. με πολύ υψηλές τις άσπρες και χαμηλές τις γκρι.
Είναι το upselling, δηλαδή πουλώντας σε ομάδα δική σου σε ποιο πάνω επίπεδο.
Μια ομάδα του κολπατζή μας λοιπόν, ίδιο σέρβερ αλλα πιο κάτω επίπεδα, παίρνει έναν παίκτη 18άρη 3* και με τα 1500 πράσινα που μάζεψε την σεζόν, τον τρομπάρει στα άσπρα μέχρι που να παν οι άσπρες ικανότητες του στο 150% πχ. Τα γκρι του είναι κάπου στο 30-40%.
Στα 150% , τα άσπρα πλέον δεν ανεβαίνουν ή ανεβαίνουν αλλά ξοδεύωντας πολλά πράσινα.
Τον πουλάει λοιπόν σε άλλη του ομάδα μέσω διαπραγματεύσεων , πιο πάνω 2-3 επιπεδα και έτσι ο παίκτης γίνεται ξανά 3*, με άσπρες και γκρι πολύ χαμηλότερες.
Αφού λοιπόν οι άσπρες του παίκτη έχουν πέσει στο 100% ξερω γω, ξεκινάει προπόνηση με την 2η του ομάδα και τα πράσινα που έχει μαζέψει αυτή.
Αφού τα πάει λοιπό τα άσπρα στο 150-170%, ξαναπουλάει τον παίκτη στην τρίτη του ομάδα, άλλα 3 επίπεδα πιο πάνω και συνεχίζει την προπόνηση στα άσπρα από εκεί.
τα γκρι έχουν μειωθεί κι άλλο.
Και στο τέλος τον πουλάει στην κύρια του ομάδα, σαν μεταλλαγμένο 5-6* με 250% στα άσπρα και 1% στα γκρι.
Θέλει πολύ χρόνο φυσικά, αλλά καθόλου χρήμα ;)
-
2 Attachment(s)
Διάβαζα σήμερα σε ένα fb γκρουπ για ένα τύπο.
τι έκανε αυτός ?
Κράτησε ένα παίκτη 2-3* 18 χ.ρ. στην ίδια ποιότητα (μόνο δίνοντας του μόνο θέσεις και ειδική),
Μετά από 4 σεζόν και ανεβαίνοντας επίπεδα, ο παίκτης έγινε όχι μόνο 1* (το φαινομενικό) αλλά -2* .
Έπεσαν οι ικανότητες του όλες στο 1% και πήγε αυτός να τον προπονήσει μόνο στις άσπρες του, ελπίζοντας ότι με τόσο χαμηλή ποιότητα, θα έπαιρνε και 8-10% ικανότητες σε κάθε προπόνηση.
Την πάτησε όμως γιατί ένας παίκτης αν πάει -2, -3*, δεν θα παίρνει τόσο πολλά skills.
Η απόδοση του θα είναι όπως ένας παίκτης 3-4*,
Αν είναι και "αργός" ακόμα χειρότερα.
Γι αυτό δεν λέει να επενδύουμε στους 2* - 0Τ παίκτες ακαδημίας.
Επίσης 1* είναι 75 κώνοι, 1 κώνος (θέλει 75 κώνους) είναι 4skills, οπότε 1*=300%.
Επείδή είναι -2*, θέλει δηλαδή 1800% skills από προπονήσεις , για να ανέβει σε μια καλή ποιότητα.
Φέξε μου και γλύστρησα δηλαδή.
Attachment 117173
Attachment 117175
μην το δοκιμάσετε.
-
3 Attachment(s)
Να βάλω εδώ κάποια σετ ασκήσεων για να ανεβαίνουν οι άσπρες ικανότητες
ανά θέση
Attachment 118304
Attachment 118306
Attachment 118308
-
Quote:
Originally Posted by
nikolgiorgos
Να βάλω εδώ κάποια σετ ασκήσεων για να ανεβαίνουν οι άσπρες ικανότητες
ανά θέση
Αφού κάθε παίχτης είναι διαφορετικός από όλους τους άλλους ποιο το νόημα?
Πχ μπορεί κάποιον κεντρικό αμυντικό σε κάποια σεζόν να χρειαστεί να τον προπονήσεις μόνο στην δύναμη και σε έναν άλλον (ή στον ίδιο την επόμενη χρονιά) να χρειαστείς να του βάλεις aggression και τάκλιν.Εμένα μου έχει τύχει σε έναν να του κάνω μόνο προπόνηση warm up (ζέσταμα) και να παίρνει μια χαρά τις ικανότητες, απλά θέλει περισσότερο χρόνο πάνω το παιχνίδι.
Ειδικά, αν κρατάς 7-8 παίχτες κάθε χρονιά είναι εντελώς τυχαίο (αν και συνήθως χάνουν πρώτα σε γκρι και μετά στις χαμηλότερες λευκές) σε ποια από τις ικανότητές τους θα χάσουν το 20% στο τέλος της σεζόν, οπότε θα θέλουν πριβέ προπόνηση την επόμενη.
Το ερώτημα είναι αν κάποιες από τις λευκές ικανότητες είναι πιο σημαντικές και αποδοτικές από τις άλλες σε κάποιες θέσεις
-
Εξαιρετικο nik! Tnx!
Εναλλακτικα δειτε και το συνημμενο pdf που εχει τον ιδιο στοχο με μεγιστη κοπωση ανα σετ <10%.
Το ειχα διαβασει παλαιοτερα στο αγγλικο forum, αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι το link για να αποδωσω τα credits.
http://cloud.tapatalk.com/s/5c7a7e4a...s-24102017.pdf
-
Quote:
Αφού κάθε παίχτης είναι διαφορετικός από όλους τους άλλους ποιο το νόημα?
για μένα αυτό έχει νόημα όταν πάρεις ένα νέο φρέσκο παίκτη από την αγορά αύριο και θες να επενδύσεις καμιά 30αριά πράσινα για προπόνηση, έτσι για ξεκίνημα και ενδυναμωση.
Μετά θέλει μελέτη το πράμα
-
Πολύ ωραίος οδηγός Νικ. Απορώ πως μου ειχε ξεφύγει τοσο καιρό. Μπράβο για τον χρόνο σου!
Tiger FC level 1
-
1 Attachment(s)
Ακόμα ένας πίνακας για άσπρα μόνον
Attachment 118336
-
3 Attachment(s)
Από ένα σημείο και μετά, δεν αξίζει να επενδύεις σε άπρες μόνο γιατί όταν ανεβαίνουν πάνω από 150%, είναι δύσκολο και θέλει εξτρά προπονήσεις .
Οι δύο πλάγιοι, τα αστέρια μου.
4η σεζόν και τα άσπρα τους έχουν ανέβει πολύ
Attachment 118338
πάω να κάνω ένα μιξ
Attachment 118340
αλλά όταν βάζω κυρίως αμυντικές, σκίζει
25% σε 5 προπονήσεις :)
Attachment 118342
-
8 Attachment(s)
Καλησπερα σε ολη την παρεα και σε ολους τους Μεγαλους δασκαλους, και δεν το λεω με καμια δοση ειρωνειας, αντιθετα μας βοηθατε να καταλαβουμε καλυτερα το παιχνιδι.
Εγω λογο φορτου εργασιας, πριν 3 μηνες, αποφασισα να παρω 19ους, σχεδον δυο 11δες, και να τους πεθανω στην προπονηση, μολις τους εδωσα τις εξτρα θεσεις κ τις ειδικοτητες, και απο εκεινη την ωρα κ μετα, κανω taking (3 season + ακομα μια αυτη που ερχετε αυριο) και μαζευω τα πρασινα (ενιοτε 50 την ημερα) για της επομενη φουρνια παιχτων οταν αυτοι θα φτασουνε στα 27-28. Η δουλεια μου ειναι αρκετα δυσκολη, και δεν εχω πολυ χρονο κατα περιοδους. Αρα αυτη ειναι μια λυση για εμενα. Τωρα στα τις προπονησης, δεν κοιταξα ποτε τα ασπρα ή τα γκρι, απλα τους πεθενα στην προπονηση, και οταν τους κατεβασα στο κυπελλο ειδα μεγαλη διαφορα απο τις αλλες ομαδες, μπορει να παιζει ρολο και το οτι στις μεικτες προπονησεις εβαζα ολοι την ομαδα, και δεν διαχωριζα αμυνα & επιθεση. Θα δειτε και τους επιθετικους μου να ειναι ψηλα στην αμυνα & το αντιθετο με τους αμυντικους. Νομιζω οτι το παιχνιδι το ζηταει πλεον, δεν παιζουνε μονο τα λευκα αλλα νομιζω οτι πλεον παιζουνε παρα πολυ και τα γκρι. Βαζω φωτογραφιες.
Τερματοφυλακες
Attachment 118472
.
Αμυντικοι
Attachment 118474
.
Αμυντικοι
Attachment 118476
.
Αμυντικοι
Attachment 118478
.
Κεντρικοι
Attachment 118480
.
Εξτρεμ
Attachment 118482
.
Εξτρεμ
Attachment 118484
.
Επιθετικοι
Attachment 118486
.
-
Δεν μου βγάζει τις φωτο σου. Κανε reupload
Tiger FC level 1
-
ναι, όταν ανεβάζουμε πολλές φώτο μαζί, κολλάει.
@Mr Dosohos κάνε edit και ξανα ανέβασε τες
-
-
Quote:
Originally Posted by
nikolgiorgos
ναι, όταν ανεβάζουμε πολλές φώτο μαζί, κολλάει.
@Mr Dosohos κάνε edit και ξανα ανέβασε τες
Επομένως ποιο είναι το συμπέρασμα να κάνουμε μικτές προπονήσεις όπως ο φίλος ,Γιώργο ποια είναι η γνώμη σου τώρα οι φωτό φαινονται
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Το είπα στο προηγούμενο από αυτό ποστ.
Εγώ ανεβάζω τις άσπρες περίπου στο 140% και μετά μιξ.
Φέτος έχω και ένα αντίπαλο στο τσου-λου με μερικούς mutants οπότε είναι ευκαιρία να παρατηρήσω την συμπεριφρά τους και εκτός ομοσπονδιών.
-
Quote:
Originally Posted by
nikolgiorgos
Το είπα στο προηγούμενο από αυτό ποστ.
Εγώ ανεβάζω τις άσπρες περίπου στο 140% και μετά μιξ.
Φέτος έχω και ένα αντίπαλο στο τσου-λου με μερικούς mutants οπότε είναι ευκαιρία να παρατηρήσω την συμπεριφρά τους και εκτός ομοσπονδιών.
Αρα το αποτελεσμα ειναι εμμεσος πλην σαφως το ιδιο με αυτο που εχω κανει εγω.
Εσυ το κανεις μετα το 140%, ενω εγω το κανω απο την αρχη, αλλα το αποτελεσμα ειναι σχεδον το ιδιο.
Απλα εμενα εχουνε ξεκινησει νωριτερα να ανεβαινουν τα γκρι.
Εαν το ανελυσα σωστα αυτο που ειπες.
-
Δεν είναι έτσι.
Μετά από 4-5 σεζόν, μπορεί όντως οι παίκτες μας να μοιάζουν αλλά όχι στην αρχή.
-
Quote:
Originally Posted by
nikolgiorgos
Δεν είναι έτσι.
Μετά από 4-5 σεζόν, μπορεί όντως οι παίκτες μας να μοιάζουν αλλά όχι στην αρχή.
Γιατι 'boss'?
Τους πηρα 19 χρονων και σε 3 season ειναι ολοι τους σχεδον 165%, και εχουνε αμυντικοι/κεντρικοι/χαφ/εξτρεμ/επιθετικοι σχεδον την ιδια 'τιμη' σε αμυνα & επιθεση.
Δεν ειναι πιο πληρεις & (δυνατοι) απο να τους εχω μονο ειτε αμυντικους τουμπανο σε αμυνα και το ιδιο και τους επιθετικους σε επιθεση?
Εχω την αισθηση οτι ετσι οπως τους πλακωσα στην προπονηση νομιζω οτι δεν εχανα πρασινα.. γιατι τα περνανε παραλληλα τα ασπρα & τα γκρι, ενω σε διαφορετικη περιπτωση μπορει να ητανε ψιλα σε ποιοτητα και να κολαγανε με το να μαζεψουνε γρηγορα τους 'κωνους'.
Οπως συμβαινει και μετα το 99%, που παει η προπονηση πιο αργα,ενω σε παραλληλη προπονηση νομιζω οτι δεν φαινεται η καθυστερηση στην αυξηση ποιοτητας & παει πιο γρηγορα. Κατι χανω σε αυτο που λες, με ολον τον σεβασμο. Και εγω το μαθαινω σιγα σιγα το παιχνιδι, δεν εχω εντρυφηση οπως εσυ. Απλα λογο ελλειψης χρονου με την δουλεια, ειπα να ειναι τουλαχιστον εποικοδομητικος ο χρονος οταν ειχα (βλεπεις δουλευω σε νησι...που σημαινει πουτσ@) και να τους κανω τουμπανο για να με βγαλουνε 5 season ισως. Σε ευχαριστω για την εποικινωνια και για την βοηθεια που μας δινετε, ειναι σιγουρα πολυ χρησιμη.
-
Γιατί ρε φίλε @Mr Dosohos είναι ίδιοι οι παίκτες σου με του νικ ?
Αφού βλέπεις ότι οRONALDINHO και ο SEVCHENKO έχουν σχεδόν τα ίδια ποσοστά με τους παίκτες σου στα άσπρα ενώ είναι -30% στην γενική ποιότητα κάτω από τους δικούς σου.
Αυτό είναι που λένε μεταλλαγμένοι ή semi-mutants ¨η καλά προπονημένοι που λένε κάποιοι.
να έχει ο παίκτης σχετικά χαμηλή ποιότητα αλλά ψηλά τις άσπρες ικανότητες, που λένε ότι μόνο αυτές είναι χρήσιμες στο παιχνίδι.
-
Πώς γινεται να εχεις 170% παικτη στην αρχη της σεζον (αρα απο τα 19);
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...77746b715f.jpg
-
Πολλα πράσινα. Τον πέθανε στην προπόνηση λογικα. Επισης υπάρχει και η περίπτωση του προπονητή, αυτη που δινεις τοκεν και στο ανεβάζει αλλα ειναι πανάκριβη. Δες λιγο μηπως ειναι μεγαλυτερο επιπεδο και στον βγαζει ετσι
Tiger FC level 1
-
Quote:
Originally Posted by
milpol
Πολλα πράσινα. Τον πέθανε στην προπόνηση λογικα. Επισης υπάρχει και η περίπτωση του προπονητή, αυτη που δινεις τοκεν και στο ανεβάζει αλλα ειναι πανάκριβη. Δες λιγο μηπως ειναι μεγαλυτερο επιπεδο και στον βγαζει ετσι
Tiger FC level 1
Ιδιο level ειμαστε, στο πρωταθλημα παιζουμε μαζι.
-
Quote:
Originally Posted by
Ποσιδονας
Γιατί ρε φίλε @Mr Dosohos είναι ίδιοι οι παίκτες σου με του νικ ?
Αφού βλέπεις ότι οRONALDINHO και ο SEVCHENKO έχουν σχεδόν τα ίδια ποσοστά με τους παίκτες σου στα άσπρα ενώ είναι -30% στην γενική ποιότητα κάτω από τους δικούς σου.
Αυτό είναι που λένε μεταλλαγμένοι ή semi-mutants ¨η καλά προπονημένοι που λένε κάποιοι.
να έχει ο παίκτης σχετικά χαμηλή ποιότητα αλλά ψηλά τις άσπρες ικανότητες, που λένε ότι μόνο αυτές είναι χρήσιμες στο παιχνίδι.
Καλησπερα φιλε μου, τον τελευταιο καιρο ακουω απο τους παλιοτερους και απο τα μεγαλυτερα level/πιο εμπειρους οτι χρειαζονται πλεον και τα γκρι στο παιχνιδι, και ειδικα για την αποδοση η και την διαμορφωση του παιχτη, αυτο ηθελα να τονισω, και ναι εχεις δικιο, ειναι κατω σχεδον -30% και στα ιδια ασπρα, αλλα εαν δεχτουμε οτι παιζουνε και τα γκρι πλεον στο 'παιχνιδι' τοτε ο παιχτης ειναι πιο πληρης, δεν ειναι μονοδιαστατος. Ακομα ακομα εαν δεχτουμε οτι μετα το 150% δεν εχει διαφορα ο παιχτης εαν φορτωσεις και αλλο, τοτε πιο πληρης δεν ειναι εαν τα εχει σχεδον ολα στο 150%? (αμυνα/επιθεση/ταχυτητα)?
Δεν το παιζω γνωστης, και εγω προσπαθω να το αποκωδικοποιησω το παιχνιδι καθημερινα, με τις γνωσεις ολων των παιδιων να βοηθανε. Μου ετυχε να φτασω την ομαδα εκει που την εφτασα, λογο της δουλειας μου εχω αναφερει, και μειωμενου χρονου, και οχι επι τουτου να τους κανω μεταλλαγμενους, εξαλου κ στις ομοσπονδιες μονες τους παιζανε οι ομαδες μου, αφου ημουνα απων. Δεν υπηρχε καποιος σκοπος, απλα εκατσε κ το παραθετω μηπως ειναι χρησιμο για καποια παιδια.