Το κλωτσοσκουφι.. Πονεσαν τα μάτια μας.. Δώστε πίσω τα διαρκείας!!!!
Printable View
Το κλωτσοσκουφι.. Πονεσαν τα μάτια μας.. Δώστε πίσω τα διαρκείας!!!!
από 250 θερμίδες χαχα
μετά από 2-3 μάχες όπου οι μαχητές βαρούσαν στον γάμο του Καραγκιόζη, έχασαν τα παστέλια, την ασυλία τα πάντα.
Ο Πάνος μαζί με την Ελισάβετ και την Έλενα προτεινόμενοι.
Κάτι μου λέει ότι ο Πάνος θα σωθεί.
Αν ήταν αρνητική η ψήφος, θα έλεγα ότι θα ήταν ο πρώτος για να φύγει αλλά τώρα ενάντια σε μια συμπαθητική αλλά αδιάφορη Ελισάβετ και σε μια άχρωμη & άοσμη Ελένη, δεν βρίσκω για ποιό λόγο κάποιος να μπει σε διαδικασια να ψηφίσει αυτές τις δύο.
Ο Πάνος άλλωστε είναι αυτός που ξέρουμε
Είναι ο συμμαθητής/συμφοιτητής μας που απορούσαμε πως έγραψε έτσι ή πως πέρασε το μάθημα
Ο συνάδελφος που αγαπάμε να θάβουμε όταν βρισκόμαστε με τους άλλους συναδέλφους.
Ο συνφαντάρος που απορούμε πως είναι πάλι εκτός υπηρεσιών :p
H πρόβλεψη μου ότι ο Πάνος θα σώζονταν από το κοινό, πέτυχε.
Έχει να φάει κανά 2 ακόμα.
Πάνω που βρήκε το χέρι της η Ελένη, έφυγε :(
Το έχετε παρατηρήσει ότι αυτός που φέυγει, κερδίζει τα τελευταία παιχνίδια ? χαχα
Ορέστης ο ανυπόμονος :p
Attachment 79293
Και μόνο που δήλωσε δημοσίως ότι είναι Παναθηναϊκός, ο Κωνσταντίνος έχει την υποστήριξή μου μέχρι τέλους.
Στάλθηκε από το SM-J500F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ενας απο αυτους τους 3 θα ειναι ο νικητης του survivor
Attachment 79298
δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα αυτοι που ψηφιζουν ποιος θα μεινει στο παιχνιδι ειναι υποστηρικτες των διασημων και εχουν παρα πολλους φιλους life style που τα σπρωχνουν χοντρα σκεφτειτε λιγο λογικα αν ψηφιζε το κανονικο κοινο ο πανος η ελισαβετ επρεπε να φυγουν και οχι η ελενη,η οποια ανεβαινε εντυπωσιακα στα τελευταια παιχνιδια μην ξεχνατε ηταν οτι ηταν αθλητρια οπως και ο χουτος και αυτοι οι παικτες οσο περναει ο καιρος θα γινονται καλυτεροι διοτι επανερχονται στην κατασταση που ηταν πριν μερικα χρονια επομενως τα χοντρα πορτοφολια θα τους διωξουν
Attachment 79299Attachment 79300
επ, ξέχασες τον Μάριο.
Attachment 79301