Results 1 to 1 of 1
Like Tree1Likes
  • 1 Post By crisgr

Thread: Παγκόσμιο Κύπελλο - Ρωσία 2018

  1. #1
    Rookie crisgr's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    148

    Παγκόσμιο Κύπελλο - Ρωσία 2018

    Έχοντας δει κάποια παιχνίδια στην εξέλιξη της 1ης αγωνιστικής μέχρι και τις 17/6, νομίζω ότι τα θεωρητικά φαβορί δυσκολεύονται μέχρι στιγμής.

    1ος όμιλος
    Η Ρωσία χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε εύκολο ματσάκι και η Ουρουγουάη πολύτιμο τρίποντο. Η επιστροφή Σαλάχ θα βελτιώσει την Αίγυπτο, αλλά νομίζω με λίγα σφυρίγματα παραπάνω, οι διοργανωτές θα περάσουν και μπορεί και πρώτοι.

    2ος όμιλος
    Ματσάρα το Πορτογαλία - Ισπανία. Οι Ισπανοί είχαν πολύ τίκι-τάκα, αλλά δε με εντυπωσίασαν όπως πιο παλιά. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο σταρ των Πορτογάλων, που έχουν ένα δυσκολοκατάβλητο σύνολο. Η λογική εδώ λέει ότι περνάνε τα φαβορί, αλλά αν στη λογική του οι Ρώσοι να πάνε έστω προημιτελικά πρέπει κάποιος να αποκλειστεί, ίσως αυτός να είναι οι... Ισπανοί. Οπότε το Ιράν - Ισπανία θα είναι κρίσιμο.

    3ος όμιλος
    Δυσκολεύτηκαν οι Γάλλοι, αλλά πιστεύω θα βρουν το δρόμο τους. Κρίμα για το Περού στο άλλο ματς, δικαιούνταν έστω την ισοπαλία. Οι Δανοί έκαναν σημαντικό βήμα πρόκρισης και με τους Αυστραλούς που ήταν ανταγωνιστικοί με τους τρικολόρ, μπορούν να σφραγίσουν την πρόκριση ενδεχομένως. Από την άλλη, η Γαλλία είναι το φαβορί, αλλά δε θα έχει καθόλου εύκολο έργο απέναντι στο Περού.

    4ος όμιλος
    Το χαμένο πέναλτι του Μέσι δεν επέτρεψε στην Αργεντινή να ξεκινήσει με νίκη, αλλά πιστεύω ότι οι Ισλανδοί παρουσιάστηκαν όπως και στο Ευρωπαϊκό του 2016. Δύσκολα τους κερδίζεις, αν και δεν κλείνονται πίσω. Οι Κροάτες ήταν ουσιαστικοί απέναντι στη Νιγηρία. Και παίζουν με την... Αργεντινή τώρα. Μην ξεχνάμε ότι οι Κροάτες δεν έχουν τυχαίους παίκτες. Μία δεύτερη γκέλα για την αλμπισελέστε θα τη βάλει σε μεγάλες περιπέτειες. Και δε μου γέμισε το μάτι. Βέβαια, όταν το 14 πήγε τελικό, δεν εντυπωσίασε ούτε κι εκεί. Περιμένουμε. Δεν πιστεύω να μείνουν απέξω, αλλά αναμένεται να περάσουν με την ψυχή στο στόμα. θα εξαρτηθούν πολλά και από το τι θα κάνουν οι τρελο-Ισλανδοί με τη Νιγηρία!

    5ος όμιλος
    Φλύαροι οι βραζιλιάνοι, οι Ελβετοί που έχουν συμπαθητική ομαδούλα τσίμπησαν την ισοπαλία με τη διαιτησία να μην σπρώχνει τα φαβορί όπως παλιά. Οι Σέρβοι πήραν το τρίποντο και πλέον θα είναι μεγάλο το ματς Σερβία-Ελβετία την Παρασκευή. Η Κόστα Ρίκα δείχνει να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στον όμιλο, αλλά σε όποιον κάνει ζημιά, μάλλον θα τον αποκλείσει κιόλας... Και μην ξεχνάμε ότι ο όμιλος διασταυρώνει με τον 2ο του 6ου, δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτεί κάποιος εδώ, αν για 2η πάει η... Γερμανία.

    6ος όμιλος
    Μου άρεσε πολύ το Μεξικό. Θα έλεγα ότι έπαιξε και μπάλα και μην ξεχνάμε ότι οι Γερμανοί μπορεί να μην έχουν ομάδες του παρελθόντος ή κάποιο σούπερ όνομα/σταρ που να ξεχωρίζει, αλλά δεν τους νικάς εύκολα. Είχαν βέβαια θεματάκια στα φιλικά. Σκληροτράχηλο το Μεξικό, δυνατό σύνολο, δε θα με εξέπληττε αν έφτανε ψηλά, αρκεί βέβαια περνώντας να μην πέσει σε καμιά Βραζιλία, αν και θυμάμαι ότι δεν είχαν χάσει στον όμιλο στο προηγούμενο Μουντιάλ από τους βραζιλιάνους, ενώ στους 16 είχαν πει αντίο άδικα από την Ολλανδία. Περιμένουμε το αποψινό. Αν νικήσει η Σουηδία, οι Γερμανοί πρέπει μετά να νικήσουν τους Σουηδούς για να μην κινδυνεύουν να μείνουν εκτός συνέχειας!!!
    Last edited by crisgr; 06-18-2018 at 09:23 AM.
    Doors FC likes this.