-
4 Attachment(s)
Οι παίκτες πήγαν αρκετά καλά και στις κατατάξεις του πρωταθλήματος
Attachment 58068
Αυτή είναι η ομάδα πριν τον τελικό (που έπαιξα και αυτή την σεζόν)
Attachment 58069
και έτσι, για να έχουμε μια ευκολότερη κλήρωση, άρχισε το ξεκαθάρισμα ώστε να κρατήσω 14 παίκτες, 8 καλούς 5* και 6 με χαμηλή ποιότητα
Attachment 58070
Εδώ έχει πλάκα, τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, δεν είχα τερματοφύλακα (τον πούλησα), κι έτσι έβαλα έναν αμυντικό μου τον Ζαγοράκη.
Τραυματίστηκε και αυτός και έτσι έπαιξα χωρίς τέρμα - και κέρδισα :o
Attachment 58071
-
9 Attachment(s)
Level 3 , season 3
νέα σεζόν λοιπόν, η τρίτη για την ομάδα μου και πάμε για το τρεμπλ.
θα προσπαθήσω ξανά να το καταφέρω με ομάδα 5 αστέρων. αν και έχω κώνους, για μένα η πρόκληση είναι να το πάρω με 5* ομάδα.
αυτή είναι η ομάδα την 1η μέρα
Attachment 58083
κάναμε τις σχετικές μεταγραφές
Attachment 58072
Attachment 58073
Attachment 58074
Attachment 58075
Attachment 58077
Attachment 58080
Attachment 58081
νέους αλλά και βετεράνους παίκτες, και έτσι η ομάδα την 12η μέρα είναι έτσι
Attachment 58082
όλα καλά μέχρις στιγμής
-
4 Attachment(s)
7 γκολ από τον επιθετικό μου τον Μαύρο, τα πέντε μπήκαν από φάουλ.
στην επίθεση "ένας εναντίον ενός" δεν είναι και σπουδαίος αλλά στα φάουλ είναι άπιαστος (και ας έχει άλλη ειδική ικανότητα).
Attachment 58649
φάγαμε και αυτή την σεζόν το τρολάρισμά μας και έτσι έχασα το ρεκόρ
Attachment 58650
στο κύπελλο :(
Attachment 58651
το πρωτάθλημα φαίνεται ασφαλές ενώ προχωράω και στα ημιτελικά του ch.l. και του κυπέλλου
Attachment 58652
-
4 Attachment(s)
τέλος σεζόν και πήγαμε άψογα.
πήρα το τρεμπλ.
πρώτος στο πρωτάθλημα, με 26 νίκες !
Attachment 59239
πήραμε και το ch.l.
τέλεια στους ομίλους
Attachment 59240
και από κει και πέρα, δύσκολα ήταν στον ημιτελικό όπου πέρασα με επιπλέον γκολ εκτός έδρας
Attachment 59241
αλλά και στον τελικό όπου κέρδισα με γκολ στην παράταση.
Attachment 59242
είδα τον αγώνα στο κινητό, από σύνδεση κινητής ,με πολύ χάλια σήμα και διακοπές.
το κοουτσάρισμα ήταν χάλια, τραυματίστηκε παίκτης μου, έκανα άλλον αλλαγή, ο φορ μου έπαιζε χάλια αλλά δεν έβλεπα τις βαθμολογίες
τέλος πάντων, όλα καλά στο τέλος
-
3 Attachment(s)
-
6 Attachment(s)
είχα βάλει στόχο να πάρω το τρεμπλ με 5* μόνο παίκτες παρόλο που είχα τις δυνατότητες (και γρήγορους παίκτες είχα, και βαλιτσάκια), έτσι για την πρόκληση.
Έτσι αυτούς τους πόντους των παικτών τους κράτησα ώσπου να παίξω τους τελικούς μου
Attachment 59249
Η επιθετική τετράδα πήγε πολύ καλά αν και περίμενα καλύτερες εμφανίσεις από τον ST μου (αλλά είναι γενικό το πρόβλημα).
Attachment 59250
Στο τέλος της σεζόν, άρχισα να πουλάω τους πεντάστερους παίκτες που πήρα στην αρχή της σεζόν
Attachment 59251
Κράτησα τους 9 νέους και γρήγορους παίκτες, τους έδωσα και τους κώνους για να έχω μια καλύτερη εικόνα για την ποιότητα (μιας και οι "κρατημένοι" πόντοι υπολογίζονται στην ποιότητα των παικτών για τις κληρώσεις του κυπέλλου, ίσως και του πρωταθλήματος).
Έτσι η ομάδα στην αλλαγή της σεζόν πάει έτσι
Attachment 59252
με ένα θετικό ισοζύγιο στα οικονομικά (και περιμένοντας και την αμοιβή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που θα μπει στα ταμεία την πρώτη μέρα της νέας σεζόν).
Attachment 59253
Ηταν καλή σεζόν, με μια μόνο ήττα μα κανείς δεν είναι τέλειος :p
Attachment 59254
-
5 Attachment(s)
Τον ανάψαμε τον πολυέλαιο :cool:
Attachment 59260
Νέα σεζόν λοιπόν, η 4η αφού ξεκίνησα από την αρχή με αυτήν την ομάδα.
Ξεκίνησα με 14 παίκτες λοιπόν, αλλά επειδή κάποιοι δεν είχαν συμβόλαιο, μού δωσε το παιχνίδι και μερικούς βετεράνους να συμπληρωθεί η ομάδα.
Μερικές μεταγραφές λοιπόν, για να πάμε στο παιχνίδι τους κυπέλλου.
Ένας τερματοφύλακας
Attachment 59256
Ένας μπακ
Attachment 59257
και ένας πλάγιος που ξόδεψα μερικά παραπάνω τοκεν αλλά φαίνεται πολλά υποσχόμενος.
Attachment 59258
έτσι η ομάδα ξεκινάει ώς εξής
Attachment 59259
Μετά και την κλήρωση του πρωταθλήματος, θα ενισχυθεί λίγο ακόμα.
-
Για τον φίλο το Στάθη που ρωτάει πως παίρνω παίκτες με λίγα τοκεν.
μερικά tips
- Επειδή καθημερινές σηκώνομαι για την δουλειά νωρίς, εκείνη την ώρα, γύρω στις 6.30-7.00 έχει ησυχία και αγοράζω σχετικά εύκολα
- προσέχω το προφίλ του αντιπάλου. αν έχει ποντάρει ένας με δυνατό προφίλ (λεφτά, εμβλήματα, τίτλους, επιτεύγματα κλπ) , δεν ποντάρω καν
- βάζω πρώτος νωρίς, κάνω τον κοιμισμένο και μετά κάνω το κόλπο χτυπήματος στο τελευταίο δευτερόλεπτο στον γύρο 1.
-
5 Attachment(s)
μερικοί παίκτες ακόμα
Attachment 60132
Attachment 60133
Attachment 60136
έτσι η ομάδα στα μισά της σεζόν, είναι κάπως έτσι
Attachment 60138.
στο πρωτάθλημα η ομάδα μου και άλλες δύο είναι οι αξιόλογες που χτυπάνε τον τίτλο.
εγώ έχασα από τον 2ο και κέρδισα τον 3ο. ο 2ος έχασε από τον 3ο και άντε να δούμε που θα γίνει η στραβή.
υπ'όψιν ο 3ος είναι η galatasaray, είναι η ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα την πρόπροηγούμενη σεζόν.
με κέρδισε, έχασα και απο άλλον ένα και άντε πιάστον μετά. οι υπόλοιπες ομάδες ήταν αδύναμες και έτσι δεν έχανε αγώνα.
Attachment 60139
-
2 Attachment(s)
στο ch.l. προχωράμε καλά αλλά έρχονται δυνατοί αντίπαλοι
Attachment 60140
Attachment 60141