-
4 Attachment(s)
TIGRAN Salonica
Attachment 54374
Αυτή είνα η νέα ομάδα που ξεκινώ να παίζω από το επίπεδο 1.
Είναι μια ομάδα που είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό αλλά μετά την κατέβασα στο επίπεδο 1 και εκεί έμεινε για κάποιο διάστημα.
Attachment 54375
Αφού αλλάξα το όνομα, έβαλα νέα φωτογραφία στο προφιλ του facebook (αυτόν τον λογαριασμό τον έχω μόνο για το παιχνίδι).
Attachment 54376
Εκτός από αρκετά μαζεμένα τοκεν και βαλιτσάκια που είχα από πριν, ήμουν ενεργός κάθε μέρα και έπαιρνα καθημερινά ότι μπορούσα από το παιχνίδι.
Σημαντικό είναι ότι στο επιπεδο 1 όταν κατέβεις, μπορείς να μεταφέρεις τα τοκεν και τα βαλιτσάκια, τις αγορασμένες φανέλες και τα εμβλήματα αλλά δεν μπορείς να μεταφέρεις χρήματα.
Έτσι αυτό που έκανα αυτό το διάστημα, ήταν να αγοράζω (με 1-2 τοκεν) και να πουλώ "ελεύθερους" νεαρούς παίκτες. Με αυτό το σύστημα μπόρεσα να μαζέψω αρκετά χρήματα για να ξεκινήσω να αγοράζω καλούς και ακριβούς παίκτες για να χτίσω την ομάδα.
Attachment 54377
-
1 Attachment(s)
Όταν παίρνουμε ομάδα από την αρχή, μεταφέρουμε τα τοκεν, τα βαλιτσάκια αλλά και τα επιτεύγματα μας.
Έτσι ξεκινώντας, έχω ήδη αυτά τα επιυτεύγματα.
Αυτά θα με βοηθήσουν φυσικά και στο όταν εξετάζει κάποιος το προφίλ της ομάδας, όταν τα βλέπει αυτά να είναι πιο επιφυλακτικός στα πονταρίσματα στους πλειστηριασμούς των παικτών ;)
Attachment 54447
-
5 Attachment(s)
ξεκινώντας την νέα σεζόν η ομάδα μου είχε αυτό το ρόστερ. με αυτήν την μίξη παικτών 2* ή 3* είχα μια καλύτερη κλήρωση στο κύπελλο.
Attachment 54449
περίμενα και την κλήρωση του πρωταθλήματος για να μην με βάλει σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα και μετά άρχισα να αγοράζω τους υπόλοιπους παίκτες.
με 13 τόκεν πήρα αυτούς τους παίκτες :)
Attachment 54450
με 17 τόκεν πήρα αυτούς τους παίκτες :)
Attachment 54451
και με 17 τόκεν πήρα αυτόν τον απλό gk.
έπρεπε να παίξω το ματς του κυπέλλου σε 2 ώρες, δεν είχα παίκτη και έτσι αναγκαστικά μπήκα σ'αυτόν τον κακό πλειστηριασμό :(
Attachment 54458
έτσι η ομάδα έχει την 8η μέρα αυτό το ρόστερ.
Attachment 54459
7 νεαροί , ακριβοί και "γρήγοροι"
8 βετεράνοι
6 παίκτες με χαμηλή ποιότητα, οι 3 είναι παίκτες της ακαδημίας με 0Τ.
Κυνήγησα παίκτες με πολλαπλές θέσεις γιατί έτσι μπορώ να κάνω ροτέισον (εναλλαγή), να ξεκουράζω τους παίκτες μου και να τους κρατάω στον πάγκο για λίγο αν έχουν κακή φόρμα ή τραυματισμό.
Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί έχω και θα έχω στις μελλοντικές σεζόν, 5 παίκτες χαμηλού επιπέδου μόνο και μόνο για να κρατάω χαμηλό τον μέσο όρο ποιότητας και χωρίς να τους χρησιμοποιώ στα επίσημα παιχνίδια.
Επίσης έδωσα προτεραιότητα και σε παίκτες με ειδικές ικανότητες.
Ξέρω ότι αυτό δεν επηρεάζει και πολύ αλλά γιατί να μην έχει έστω και λίγο παραπάνω μπόνους ο παίκτης μου.
Επίσης θα έλεγα ότι επηρεάζει και τον αντίπαλο όταν βλέπει μια τέτοια ομάδα.
και είναι ωραίο να την βλέπεις κιόλας :o
-
3 Attachment(s)
Αναφερόμενος πιο πάνω σε ότι αφορά την χρηματοδότηση, αυτή γίνεται αγοράζοντας νέους "ελεύθερους" παίκτες 18-21 χρονών συνήθως,
που βγαίνουν στα 400-800Κ. Τους αγοράζω όσο το δυνατον φθηνότερα, με 1 Τ, ποντάροντας μόλις δω τον παίκτη στην αγορά, και αν χρειασθεί ποντάρωντας στο τελευταίο δευτερόλεπτο του πρώτου γύρου.
Μετά, τους προπονώ για να γίνουν 4* και μόλις πιάσουν το αστέρι, τους πουλάω ;)
Attachment 54675
Attachment 54676
Attachment 54677
-
3 Attachment(s)
Φθάσαμε στην 9η αγωνιστική της λίγκας και την 11η της σεζόν και πάμε καλά.
1ος στην λίγκα
Attachment 54714
με ηγέτη της ομάδας τον Βάσια τον Χατζηπαναγή
Attachment 54715
και αρχίζουμε να βαδίζουμε προς τον τελικό του κυπέλλου.
Attachment 54716
-
2 Attachment(s)
Φθάσαμε και στα μισά της σεζόν. Παραμένουμε στη κορυφή αήτητοι όπως και στο κύπελλο.
Attachment 54992
Attachment 54993
Από κάποιους παίκτες μου θα περίμενα περισσότερα πράγματι αλλά απ'ότι φαίνεται θέλει στρώσιμο ακόμη η ομάδα, να βρώ ποιοί αποδίδουν σε ποιές θέσεις και να προσθέσω κάποιους κώνους στους επιθετικούς μου.
-
10 Attachment(s)
Τέλος της 1ης σεζόν της ομάδας και όλα πήγαν καλά :D
Κερδίσαμε το πρωτάθλημα αήτητοι
Attachment 55578
ενώ αρκετοί παίκτες είχαν διακρίσεις
Attachment 55579
Αήτητοι πήραμε και το κύπελλο
Attachment 55580
Attachment 55581
σε έναν μάλλον εύκολο τελικό :cool:
Attachment 55582
Έτσι την μέρα του τελικού κυπέλλου η ομάδα ήταν αυτή
Attachment 55583
και αφού το σηκώσαμε, άρχισα να πουλάω τους παικτες για να ξαναχτίσω την ομάδα σχεδόν από την αρχή την επόμενη σεζόν.
Attachment 55584
αρκετές φορές, σε τιμές πολύ πάνω από τις αξίες των παικτών
Attachment 55585
έτσι, τα οικονομικά πήγαν αρκετά καλά
Attachment 55586
και η αυτή είναι τώρα η ομάδα την τελευταία μέρα. Έτσι περιμένω μια πιο εύκολη κλήρωση για το κύπελλο της επόμενης σεζόν ;)
Attachment 55587
-
6 Attachment(s)
Level 2, Season 2
Επίπεδο 2 λοιπόν για την ομάδα και πάμε με στόχο το τρεμπλ.
Τελειώνοντας το επίπεδο 1 με την πιο πάνω σύνθεση, μας έβγαλε μια καλή κληρωση στο κύπελο, με τις περισότερες ομάδες να είναι επίσης επιπέδου 2 ή 3 αλλά με χαμηλή ποιότητα. ελπίζω να μην ξυπνήσουν τώρα.
Ενίσχυση της ομάδας :
κατ'αρχήν βρήκα και πήρα έναν νέο, ακριβό και "γρήγορο" mc
Attachment 56516
και μετά έψαξα να βρω βετεράνους, κατά προτίμηση να παίζουν σε πολλές θέσεις ώστε να μπορώ να κάνω εναλλαγές μιας και έχω κατηλειμένες 6 θέσεις από παίκτες χαμηλής ποιότητας
Attachment 56517
Attachment 56518
Attachment 56519
Attachment 56519
Attachment 56521
έτσι η ομάδα, την 8η ημέρα είναι κάπως έτσι
Attachment 56520
-
6 Attachment(s)
Φτάνοντας στα μισά της σεζόν, ο μέχρι τώρα απολογισμός
στο πρωτάθλημα, 1η θέση με ισοβαθμία, κατόπιν μιας ήττας που είχαμε
Attachment 56531
στο CH.L. όλα καλά εκτός από μια ισοπαλία στους ομίλους ( γούρι-γούρι)
Attachment 56532
Attachment 56533
στο Κύπελλο όλα καλά
Attachment 56534
έκανε και ρεκόρ η ομάδα , δυστυχώς μας διακόπηκε από ένα τρολάρισμα
Attachment 56535
(εδώ , ποστ #7)
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%BC%CE%B1.html
και αυτή είναι η ομάδα τώρα
Attachment 56536
Στις πρώτες θέσεις είναι οι γρήγοροι, οι nordgen (τους έχω αλλάξει τα ονόματα με Έλληνες παίκτες)
μετά είναι οι βετεράνοι που πήρα και θα πουλήσω στο τέλος της σεζόν
και μετά παίκτες ακαδημίας και άλλοι με χαμηλή ποιότητα που θα κρατήσω μερικές σεζόν για να έχω χαμηλό τον μέσο όρο ποιότητας της ομάδας. Αυτούς τους παίκτες ουσιαστικά δεν τους χρησιμοποιώ
-
9 Attachment(s)
Τέλος της σεζόν λοιπόν και πήγαμε αρκετά καλά.
Στόχος ήταν το τρεμπλ αλλά δεν τα καταφέραμε στο πρωτάθλημα
Attachment 58059
πήραμε το CH.L.
Attachment 58060
με έναν εύκολο τελικό
Attachment 58061
ο αντίπαλος προσέφερε την φιλία αλλά δεν δέχθηκα (δεν ήταν και καλός "υποστηρικτής" άλλωστε)
Attachment 58062
πήραμε και το κύπελλο
Attachment 58063
Attachment 58064
Η ομάδα πήγαινε για ένα καλό ρεκόρ
Attachment 58065
αλλά φάγαμε ένα καλό τρολάρισμα, μια ισοπαλία από αυτήν την παρατημένη ομάδα
Attachment 58066
έτσι αυτή η "ομαδάρα" πήρε το επίτευγμα game over. Τι να πεις ...
Attachment 58067
-
4 Attachment(s)
Οι παίκτες πήγαν αρκετά καλά και στις κατατάξεις του πρωταθλήματος
Attachment 58068
Αυτή είναι η ομάδα πριν τον τελικό (που έπαιξα και αυτή την σεζόν)
Attachment 58069
και έτσι, για να έχουμε μια ευκολότερη κλήρωση, άρχισε το ξεκαθάρισμα ώστε να κρατήσω 14 παίκτες, 8 καλούς 5* και 6 με χαμηλή ποιότητα
Attachment 58070
Εδώ έχει πλάκα, τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, δεν είχα τερματοφύλακα (τον πούλησα), κι έτσι έβαλα έναν αμυντικό μου τον Ζαγοράκη.
Τραυματίστηκε και αυτός και έτσι έπαιξα χωρίς τέρμα - και κέρδισα :o
Attachment 58071
-
9 Attachment(s)
Level 3 , season 3
νέα σεζόν λοιπόν, η τρίτη για την ομάδα μου και πάμε για το τρεμπλ.
θα προσπαθήσω ξανά να το καταφέρω με ομάδα 5 αστέρων. αν και έχω κώνους, για μένα η πρόκληση είναι να το πάρω με 5* ομάδα.
αυτή είναι η ομάδα την 1η μέρα
Attachment 58083
κάναμε τις σχετικές μεταγραφές
Attachment 58072
Attachment 58073
Attachment 58074
Attachment 58075
Attachment 58077
Attachment 58080
Attachment 58081
νέους αλλά και βετεράνους παίκτες, και έτσι η ομάδα την 12η μέρα είναι έτσι
Attachment 58082
όλα καλά μέχρις στιγμής
-
4 Attachment(s)
7 γκολ από τον επιθετικό μου τον Μαύρο, τα πέντε μπήκαν από φάουλ.
στην επίθεση "ένας εναντίον ενός" δεν είναι και σπουδαίος αλλά στα φάουλ είναι άπιαστος (και ας έχει άλλη ειδική ικανότητα).
Attachment 58649
φάγαμε και αυτή την σεζόν το τρολάρισμά μας και έτσι έχασα το ρεκόρ
Attachment 58650
στο κύπελλο :(
Attachment 58651
το πρωτάθλημα φαίνεται ασφαλές ενώ προχωράω και στα ημιτελικά του ch.l. και του κυπέλλου
Attachment 58652
-
4 Attachment(s)
τέλος σεζόν και πήγαμε άψογα.
πήρα το τρεμπλ.
πρώτος στο πρωτάθλημα, με 26 νίκες !
Attachment 59239
πήραμε και το ch.l.
τέλεια στους ομίλους
Attachment 59240
και από κει και πέρα, δύσκολα ήταν στον ημιτελικό όπου πέρασα με επιπλέον γκολ εκτός έδρας
Attachment 59241
αλλά και στον τελικό όπου κέρδισα με γκολ στην παράταση.
Attachment 59242
είδα τον αγώνα στο κινητό, από σύνδεση κινητής ,με πολύ χάλια σήμα και διακοπές.
το κοουτσάρισμα ήταν χάλια, τραυματίστηκε παίκτης μου, έκανα άλλον αλλαγή, ο φορ μου έπαιζε χάλια αλλά δεν έβλεπα τις βαθμολογίες
τέλος πάντων, όλα καλά στο τέλος
-
3 Attachment(s)
-
6 Attachment(s)
είχα βάλει στόχο να πάρω το τρεμπλ με 5* μόνο παίκτες παρόλο που είχα τις δυνατότητες (και γρήγορους παίκτες είχα, και βαλιτσάκια), έτσι για την πρόκληση.
Έτσι αυτούς τους πόντους των παικτών τους κράτησα ώσπου να παίξω τους τελικούς μου
Attachment 59249
Η επιθετική τετράδα πήγε πολύ καλά αν και περίμενα καλύτερες εμφανίσεις από τον ST μου (αλλά είναι γενικό το πρόβλημα).
Attachment 59250
Στο τέλος της σεζόν, άρχισα να πουλάω τους πεντάστερους παίκτες που πήρα στην αρχή της σεζόν
Attachment 59251
Κράτησα τους 9 νέους και γρήγορους παίκτες, τους έδωσα και τους κώνους για να έχω μια καλύτερη εικόνα για την ποιότητα (μιας και οι "κρατημένοι" πόντοι υπολογίζονται στην ποιότητα των παικτών για τις κληρώσεις του κυπέλλου, ίσως και του πρωταθλήματος).
Έτσι η ομάδα στην αλλαγή της σεζόν πάει έτσι
Attachment 59252
με ένα θετικό ισοζύγιο στα οικονομικά (και περιμένοντας και την αμοιβή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που θα μπει στα ταμεία την πρώτη μέρα της νέας σεζόν).
Attachment 59253
Ηταν καλή σεζόν, με μια μόνο ήττα μα κανείς δεν είναι τέλειος :p
Attachment 59254
-
5 Attachment(s)
Τον ανάψαμε τον πολυέλαιο :cool:
Attachment 59260
Νέα σεζόν λοιπόν, η 4η αφού ξεκίνησα από την αρχή με αυτήν την ομάδα.
Ξεκίνησα με 14 παίκτες λοιπόν, αλλά επειδή κάποιοι δεν είχαν συμβόλαιο, μού δωσε το παιχνίδι και μερικούς βετεράνους να συμπληρωθεί η ομάδα.
Μερικές μεταγραφές λοιπόν, για να πάμε στο παιχνίδι τους κυπέλλου.
Ένας τερματοφύλακας
Attachment 59256
Ένας μπακ
Attachment 59257
και ένας πλάγιος που ξόδεψα μερικά παραπάνω τοκεν αλλά φαίνεται πολλά υποσχόμενος.
Attachment 59258
έτσι η ομάδα ξεκινάει ώς εξής
Attachment 59259
Μετά και την κλήρωση του πρωταθλήματος, θα ενισχυθεί λίγο ακόμα.
-
Για τον φίλο το Στάθη που ρωτάει πως παίρνω παίκτες με λίγα τοκεν.
μερικά tips
- Επειδή καθημερινές σηκώνομαι για την δουλειά νωρίς, εκείνη την ώρα, γύρω στις 6.30-7.00 έχει ησυχία και αγοράζω σχετικά εύκολα
- προσέχω το προφίλ του αντιπάλου. αν έχει ποντάρει ένας με δυνατό προφίλ (λεφτά, εμβλήματα, τίτλους, επιτεύγματα κλπ) , δεν ποντάρω καν
- βάζω πρώτος νωρίς, κάνω τον κοιμισμένο και μετά κάνω το κόλπο χτυπήματος στο τελευταίο δευτερόλεπτο στον γύρο 1.
-
5 Attachment(s)
μερικοί παίκτες ακόμα
Attachment 60132
Attachment 60133
Attachment 60136
έτσι η ομάδα στα μισά της σεζόν, είναι κάπως έτσι
Attachment 60138.
στο πρωτάθλημα η ομάδα μου και άλλες δύο είναι οι αξιόλογες που χτυπάνε τον τίτλο.
εγώ έχασα από τον 2ο και κέρδισα τον 3ο. ο 2ος έχασε από τον 3ο και άντε να δούμε που θα γίνει η στραβή.
υπ'όψιν ο 3ος είναι η galatasaray, είναι η ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα την πρόπροηγούμενη σεζόν.
με κέρδισε, έχασα και απο άλλον ένα και άντε πιάστον μετά. οι υπόλοιπες ομάδες ήταν αδύναμες και έτσι δεν έχανε αγώνα.
Attachment 60139
-
2 Attachment(s)
στο ch.l. προχωράμε καλά αλλά έρχονται δυνατοί αντίπαλοι
Attachment 60140
Attachment 60141
-
3 Attachment(s)
Το ίδιο και στο κύπελο.
Η πιατέλα πάντως φαίνεται εξασφαλισμένη :p
Attachment 60142
Attachment 60143
αρκεί η ομάδα να κάνει τέτοιες εμφανίσεις :)
Attachment 60144
-
6 Attachment(s)
στην 4η σεζόν πήραμε το κύπελο
Attachment 61814
Attachment 61815
το πρωτάθλημα
Attachment 61816
αλλά δεν τα καταφέραμε στο ch.l. και έτσι δεν πήρα το 2ο μου τρεμπλ
Attachment 61817
η ομάδα στο τέλος της σεζόν
Attachment 61818
Attachment 61819
-
2 Attachment(s)
Κάπου εδώ τελειώνει η πορεία με αυτή την δεύτερη μου ομάδα, τον TIGRAN
Attachment 61820
Attachment 61821
αλλά η ιστορία συνεχίζεται. αφού πήρα μια καινούργια ομάδα από το επίπεδο 1 ξανά,
τους TIGRAN ROVERS
http://forum.topeleven.com/team-show...an-rovers.html
-
γιώργο οι αλλες 2 ομάδες σου είναι σε ομοσπονδία ? Να δω αν ειμαστε στον ιδιο σερβερ με εκεινες τις δυο που νομίζω ναι .
-
ναι είναι ο ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ στους ΑΕΤΟΥΣ και ο ΝΙΚ στην ΟΜΑ με φίλους από το αγγλικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/associati...sociation.html
δυστυχώς δεν υπάρχει χρονος για 3η ομοσπονδία
ήδη κάποιες φορές έπαιζα 2 ματς ταυτόχρονα χαχα